Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

813 berichten • Pagina 15 van 41

Gebruikersavatar
Simmie99
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1706
Lid geworden op:
vr 02 sep 2011, 16:24

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: afgelast! (p.28

Beste Dave,

Ik ben echt niet boos ;), maar ik wil hier wel even op reageren.

Ik blijf me verbazen over hoe je per week de regels aanpast of aanvult afhankelijk van de situatie op dat moment. Juist omdat het een wedstrijd betreft, zijn er aan het begin regels afgesproken die voor iedereen gelden.
Dit houdt o.a. in dat er is afgesproken wanneer een opdracht moet worden ingeleverd, van en tot wanneer er gestemd kan worden en wanneer de uitslag en de nieuwe opdracht op de site staan.

Als je spreekt van een "wedstrijd" moet iedereen zich aan de geldende regels houden, jij dus ook.
De aanpassing vorige week i.v.m. je eigen, te late en niet complete, inzending vond ik al niet terecht (hoewel ik je huis op zich erg mooi vond), dus als je deze week de regels weer aanpast omdat er maar 1 correcte inzending op tijd is ingestuurd, ben je naar mijn idee verkeerd bezig.

Ik wil wel heel duidelijk aangeven dat het me absoluut niet gaat om het "winnen" want dat maakt me echt niet uit, ik vind het bouwen op zich leuk genoeg. :D
Ik stoor me echter wel aan al die aanpassingen van de regels die, vrij selectief, per week worden toegepast. Ik heb je hier ook persoonlijk al een keer naar gevraagd, maar wil het nu ook hier als reactie achterlaten.

Ik blijf zeggen dat ik het een hele leuke wedstrijd vind met uitdagende opdrachten, maar ik vraag je nogmaals vriendelijk of jij je ook aan de regels wilt houden die je zelf bij het begin voor iedereen hebt opgesteld. Het wordt anders totaal onduidelijk waar iedereen zich aan moet houden en het idee van een "wedstrijd" gaat dan volledig verloren.

Reacties zijn welkom.
Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8483
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: afgelast! (p.28

Dave. schreef:Rudy is tot nu toe de enige met een inzending voor de filmstudio, als er niet meer inzendingen zijn, dan wint Rudy meteen, ik denk dat iedereen dat goed vind, want zijn inzending is gewoon prachtig!
Dit is een oude post van Dave. geweest in het andere topic van SVTR. Daarin schreef hij nog dat er, als er maar één inzending ingeleverd is, die automatisch wint. Nu zitten we weer in precies dezelfde situatie. Dus daarom vind ik dat Simmie99 nu eigenlijk ook wint, want Koen-cola, en ieder ander, die mee had willen doen, trouwens ook, hadden lang genoeg de tijd om een geldige inzending te maken. ;)

Maar vooralsnog bepaal jij, Dave., nog altijd hoe het loopt. Alleen wil ik nu toch ook wel weer benadrukken dat constant de regels veranderen ook niet voor iedereen duidelijk is en ook niet echt onder het motto 'wedstrijd' meer valt.

Dit is trouwens echt niet negatief bedoeld.
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: afgelast! (p.28

Ik begrijp jullie volkomen, en Simmie heeft inderdaad gelijk. Ik vind het heel moeilijk om in mijn eentje te beslissen, en ik was wat Rudy zei inderdaad vergeten. Het zou dan rechtvaardiger zijn als Simmie wint. Als spelleider zou ik nu de gene zijn die moet beslissen, alleen sta ik nu dus voor een dilemma omdat ik niet alleen wil bepalen.

Ik heb er al over na gedacht om een mede-jurylid er bij te vragen, die in dit soort situaties mee beslist, en ik denk dat ik die nu sowieso ga zoeken.

Overigens heb ik trouwens het stemmen afgeblazen, omdat ik het ook erg jammer vind dat er zo weinig inzendingen waren, hoewel Simmie natuurlijk wel haar best heeft gedaan, vind ik het ook jammer dat het topic niet meer zo actief is. Dat kan aan mij liggen, maar ik denk toch dat we deze challenge met zijn allen uitvoeren.

Graag hoor ik jullie reacties en meningen, ik zal niets negatief opvatten, en ik zal alles beschouwen als mening, en niet als afkraking. (:

v Op dit moment, vind ik dat het de keuze is van alle forumleden, omdat ik het nu lastig vind om te bepalen. (:

Laatst gewijzigd door Dave. op zo 03 jun 2012, 11:34, 1 keer totaal gewijzigd.

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: afgelast! (p.28

Ik heb besloten, na de regels goed door gelezen te hebben, dat het 'stemmen' van start gaat. Om twaalf uur zal het stemmen beginnen (wegens de verwarring, een aantal uren later), het stemmen zal volgens de regels gaan. Ook al is er maar één inzending. Het stemmen is gebaseerd op de volgende regels, zie rode tekstregels:

- stemmen:
Het stemmen werkt als volgt. Elke zaterdag kan er gestemd worden, er kan vierentwintig uur gestemd worden. Lees goed wat er wordt aangegeven, het kan namelijk zijn dat bij de ene wedstrijd het standaard stemmen niet geldt, maar dat er aparte stemregels zijn gemaakt. Iedereen mag per wedstrijd één keer stemmen uitbrengen. Je moet dan drie stemmen uitbrengen. (dit was voorheen vijf stemmen, vanaf nu is drie stemmen het standaard.)

- te laat inzenden:
Inleveren nadat het stemmen gestart is kan. Je levert je inzending dan in in het stemtopic zelf, vanaf dan kunnen mensen ook op jou inzending stemmen. Je bent te laat, dus is er ook minder tijd om op jou te stemmen.

Ik zal het duidelijk uitleggen. Het stemmen gaat gewoon van start, ook al is Simmie99 de enige kandidaat, dan nog hebben de andere deelnemers, die nog niet ingezonden hebben, de tijd om in te leveren. Om Simmie99 nu tot winnaar te kronen zou eerlijk zijn voor Simmie, maar niet voor de andere deelnemers, die later wouden inzenden. Om twaalf uur horen jullie meer over het stemmen.
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: afgelast! (p.28

#STEMMEN WEDSTRIJD 13.
Dave. schreef:#WEDSTRIJD 13.

Afbeelding
Familie van de Kerkhof heeft Sunset Valley gesticht, maar de familie Landgraaf heeft Sunset Valley groot gemaakt. Doordat de familie Landgraaf vertrok en toen de familie Sunset introk is er veel veranderd. Sunset Valley zakte in, maar de familie van de Kerkhof bleef bestaand. Hun zoon Christiaan is getrouwd met Cora Vrijevogel, en beide zijn ze klaar met het taboe over de dood. Zelf zijn ze 'dood' want beide zijn ze vampiers. Ze willen een fris en vrolijk kerkhof, vol met kleurrijke bloemen, en een prachtig mausoleum. Het kerkhof moet aansluiten op hun huis, Cora en Christiaan willen dus ook een nieuw huis!

#opdracht.
Bouw een compleet nieuw kerkhof, behoud oude grafstenen en leg er nieuwe bij. Zorg dat het kerkhof geen triestheid maar vrolijkheid uitstraalt. Zorg er ook voor dat de in- en uitgangen die er nu staan, op de zelfde plaats blijven, daar lopen namelijk paden vandaan, waaronder naar het huis van de familie van de Kerkhof, maar ook richting het dorp van Sunset Valley.

Afbeelding
Het oude huis van de familie van de Kerkhof mag ook een complete make-over krijgen, of helemaal plat gegooid worden, en een nieuw huis geplaatst. Wel moet er een gedeelte in de tuin of op het kerkhof zijn met de oude graven.

#extra.
Bouw ook een nieuw huis voor de familie van de Kerkhof. Behoud ook deze grafstenen, en maak op de kavel of op het kerkhof zelf een plekje voor de overleden familie leden van de familie Kerkhof en Rimpelbil. Het huis mag absoluut niet klassiek of grauw zijn. Het huis moet fris, en eigentijds zijn. Veel bloemen, en het mag ook absoluut geen geheimzinnige vampierenkelder hebben. Vampier mogen dan wel vreemde duistere wezens zijn, maar Christiaan en Cora zijn hele vrolijke mensen.
Het huis moet minimaal bevatten: Slaapkamer Christiaan en Cora met baby-bed, kinderkamer, logeerkamer, badkamer, toilet, woonkamer, keuken, zolder, garage, en een studeerruimte.
De extra opdracht is wel verplicht, ook al is het een extra opdracht. Dit is een erg grote opdracht, maar aangezien we een weekje vakantie hebben, wens ik jullie veel succes!

#regels.
Er zijn niet veel regels, maar aan de volgende moet je je toch houden!
- Geen downloads!
- Geen store items.
- Alle uitbreidingen mogelijk.
- Maximaal budget: 320.000 voor het huis. Kerkhof is vrij.
- Zorg dat alles in dezelfde frisse en vrolijke sfeer is.
- Herbouw het kerkhof en het nieuwe huis op dezelfde plek, je mag ze dus niet ergens anders plaatsen.
- Maximaal 6 foto's voor het kerkhof inzenden.
- Maximaal 20 foto's voor het huis inzenden.
- Kerkhof en huis mogen allebei apart ingezonden worden, maar zijn beide verplicht, is er alleen een kerkhof ingezonden en geen huis, dan telt deze inzending dus niet mee als dit nog niet voor de stemming af is.
#inzendingen:
Simmie99 schreef: Simmie99

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding Afbeelding
LET OP!
Ook al is er maar één correcte inzending, wordt er alsnog een stemtopic geopend. In het bericht hier boven heb ik al vermeld hoezo het stemmen gewoon door gaat. Je kunt nu alleen op Simmie99 stemmen, dit kun je gewoon doen, het is niet raar, want er kunnen altijd nog inzendingen later ingezonden worden. Ons motto geldt: Sunset Valley verdiend alleen het beste!

Zie jij dat er iets mis is met een inzending, er een download in zit, of kom je er net achter dat je het bestand van jou inzending kwijt hebt? Zeg het dan snel, dan pas ik het aan, of schrijf ik je uit!
En ben jij voor het eerst in dit stemtopic? Kijk dan even hier, ook als je niet meer precies weet hoe het stemmen werkt!


JE KUNT NU STEMMEN! STEMMEN KAN TOT MAANDAG 04/06/12 TOT 12.00 UUR EXACT!
Gebruikersavatar
Annemiek
Man met de buit Man met de buit
Berichten:
1124
Lid geworden op:
ma 21 feb 2011, 19:19

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: gestart! (p.29)

simmie99
simmie99
simmie99

Supermooi huis! (Y)

En misschien is het een ideetje om nog een keer de regels goed op een rijtje te zetten en het daarna ook niet meer te veranderen? Dus nog een keer alle regels in een post duidelijk onder elkaar zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is!
Afbeelding
Klik HIER voor Annemieks screens en huizen! :D
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #stemtopic SVTR! - Stemmen wedstrijd 13: gestart! (p.29)

De tijd is allang voor bij, het stemmen is om 12.00 uur gesloten.

Op de eerste plaats is geëindigd: Simmie99 met 18 stemmen!

Simmie99 was de enige met een correcte inzending, ik vond het lastig om in zo een situatie te bepalen of er wel of niet gestemd moest worden, en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon een stemtopic moet starten, aangezien er tijdens het stemmen nog ingeleverd kan worden.
Binnenkort zal ik de regels met twee nieuwe mede-jury leden bespreken, en misschien nog een paar extra regels invoeren.

Kan je het bestand net als de vorige keer naar mij sturen?
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #stemtopic SVTR! - Winnaar wedstrijd 12: Simmie99 (p.30)

#STEMMEN WEDSTRIJD 14.
Dave. schreef:#WEDSTRIJD 14.

Afbeelding
Een karaoke bar. Sunset Valley heeft een goede karaoke bar nodig. Een karaoke bar staat voor slechte mee zing nummers, valse noten, maar bovenal, gezelligheid. En daar heeft Sunset Valley veel behoefte aan!

#opdracht.
Bouw een complete nieuwe karaoke bar. Maak een mini-podium, een dansvloer, en een bar. Ook moet er buiten parkeergelegenheid zijn, en een metrostation. Natuurlijk moet van buiten duidelijk zijn dat dit een karaoke bar is, dus zet een groot karaoke bord neer!

#regels.
Er zijn niet veel regels, maar aan de volgende moet je je toch houden!
- Geen downloads!
- Geen store items.
- Alle uitbreidingen mogelijk.
- Geen maximaal budget.
- Na middernacht en showtime verplicht.
- Bouw de karaoke bar op de plaats waar de standaard-karaoke bar komt als je een nieuw spel in Sunset Valley op start. (kavel van 40x30)
- Maximaal 12 foto's.
#inzendingen:
Demikoeliejoelie schreef: Demikoeliejoelie

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
abctje schreef: abctje

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
LET OP!
Het standaard stemmen geld gewoon, helaas niet veel inzendingen, maar wel meer als de vorige keer! Kies juist, stem juist!
Ons motto geldt: Sunset Valley verdiend alleen het beste!

Zie jij dat er iets mis is met een inzending, er een download in zit, of kom je er net achter dat je het bestand van jou inzending kwijt hebt? Zeg het dan snel, dan pas ik het aan, of schrijf ik je uit!
En ben jij voor het eerst in dit stemtopic? Kijk dan even hier, ook als je niet meer precies weet hoe het stemmen werkt!


JE KUNT NU STEMMEN! STEMMEN KAN TOT ZONDAG 10/06/12 TOT 20.30 UUR EXACT!

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie