Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

16 berichten • Pagina 1 van 1

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Uitdaging van de maand - december 2013: stemmen!

Afbeelding

De maand december is al weer van start gegaan. Dat betekend snoepen, snoepen en nog eens snoepen! Pepernoten, kruidnootjes, taai taai, chocoladeletters, we eten het allemaal met Sinterklaas. Lekkere gevulde kalkoen of gourmetten met kerst, en dat wel drie dagen achter elkaar, kan gewoon! Oliebollen en appelflappen met de jaarwisseling, mmm... Maar aan het begin van het komende jaar zullen een hoop mensen zeggen: "Ik ga dit jaar niet meer snoepen en sporten!" Wat er van terechtkomt is vaak weinig, goede voornemens hebben dan ook weinig zin. Maar hoe komen jouw Sims de feestdagen door?

Voor deze uitdaging van de maand wil ik graag weten hoe jouw Sims de maand december door komen. Vieren zij elke gelegenheid uitbundig, of slechts één in het bijzonder. Houden ze een marathon snoepen, of liggen ze te rollen in de sneeuw? Stuur maximaal 5 screens op van jouw Sims hoe zij de feestdagen door komen. Je mag alles doen wat je wilt, gebruik vooral je fantasie!

Er zijn niet veel inzendingen, maar wel drie hele mooie. Van welke inzendingen vinden jullie dat de Sims hun feestdagen het beste doorbrengen? Jullie hebben tot dinsdag 31 december 20:00 de tijd om jouw stem uit te brengen.

Deelnemers:
Baloutje
Carijn15
Merlijntje
Baloutje schreef: Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Carijn15 schreef: Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Merlijntje schreef: Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Gesloten