Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

10 berichten • Pagina 1 van 1

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Dagboek van de maand juli 2013: The May Legacy

Afbeelding

Deze maand willen we graag het fotodagboek The May Legacy van Shevens in het zonnetje zetten. Dit dagboek bestaat voornamelijk uit prachtige screens met daarbij een beetje tekst. In het dagboek volgen we het verhaal van de familie van Alice May en haar opvolgende generaties.

Het maken van screens in de Sims 3 kan iedereen, maar Shevens doet dit als een van de beste. De foto's zijn mooi genomen, ze zijn prachtig bewerkt en vormen samen een romantisch sfeertje. De huizen en andere downloads worden zorgvuldig uitgezocht en maken de screens nog mooier.

Afbeelding
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Het begon allemaal in Monte Vista, waar Alice, na genoeg drama in Sunset Valley, naartoe verhuisde. Daar ontmoette ze een hoop vrienden, waaronder Lucy Finn (gemaakt door Abctje) die uitgroeide tot haar beste vriendin. Later ontmoette ze daar ook haar toekomstige man, Jordy DiVaccia. Hierdoor veranderde ook haar achternaam in DiVacci, maar dat had ze over voor het huwelijk. Ze trouwden niet veel later in hun romantische woonplaatsje Monte Vista.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Alice raakte al snel zwanger van Jordy. Ze kregen samen een tweeling. Een dochtertje met bruin haar genaamd Sabine en een dochtertje met blond haar genaamd Tessa. Alice en Jordy zijn dolgelukkig met de twee kleine wondertjes die zij ter wereld hebben gebracht.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Het leven van Alice gaat verder. Ze gaat op vakantie naar Frankrijk, maar ouder worden hoort er ook bij. Alice blijft helaas niet voor altijd een jonge godin en begint langzaam ook rimpels te krijgen. Want haar dochters worden steeds ouder, maar zij ook! Ze zal moeten kiezen welke dochter de nieuwe heiress word om de legacy over te nemen.

Afbeelding Afbeelding

Voordat deze besluiten werden genomen, gingen Sabine en Tessa eerst nog studeren aan de Sims Universiteit. Sabine slaagde hier met vlag en wimpel, maar Tessa helaas niet.

Afbeelding Afbeelding

Thuis werd er besloten dat Sabine de nieuwe heiress zal worden. Dit is natuurlijk erg jammer voor Tessa, maar dat betekend niet dat Tessa geen kinderen zal krijgen. We gaan Sabine volgen in haar leven. Ze begint haar eigen leven met een eigen cupcake winkel, die helaas niet perfect liep.

Afbeelding Afbeelding

Al snel kwam er een man in het leven van Sabine, Oscar Demiteille. Oscar zou hoe dan ook haar man worden. Met een paasweekend kwam een vriendin van Sabine logeren. Het is Fay Springs (van Abctje)! De twee zijn goede vriendinnen en hebben het heel gezellig samen. Oscar geniet ook van de aanwezigheid van Fay, een geslaagd weekend dus!

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Hiernavolgend raakte Sabine zwanger van haar eerste kind, Robin. Een klein schattig jongetje met de donkere haren van zijn moeder. Na deze zware bevalling volgde er nog een, dit maal van een drieling. De meisjes kregen de namen Alanis, Laura en Harmony.

Afbeelding Afbeelding

Sabine, Oscar, Robin, Alanis, Laura en Harmony besloten om te verhuizen naar het nog zonnigere Isla Paradiso. Een prachtig tropisch eiland waar de familie kan genieten van het leven. Want iedereen wordt steeds ouder, Sabine krijgt al bijna rimpels en de kinderen zijn allang niet klein meer!

Afbeelding Afbeelding

Het dagboek is nog niet afgerond, er zullen hopelijk nog vele generaties volgen. Binnenkort komt generatie 3 al weer, dan zal Robin, Alanis, Laura of Harmony Sabine's taak overnemen.

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie