Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1161 berichten • Pagina 10 van 59

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 5 online! p15!

^ Leuk! Fijn dat hij op tijd af is!

@Marit misschien de nieuwe update al geïnstalleerd? Ik heb niet veel verstand van bugs, ik denk dat het aan de nieuwste patches liggen ofzoiets.

@deetui, wil je er misschien ook nog een foto van het totaal plaatje bij doen, ik krijg niet echt een heel duidelijk beeld.
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 5 online! p15!

Mooi gedaan deetui.

Over de nieuwe opdracht, ik ga hem vanmiddag maken, en dan komt hij online. Het wordt dit keer geen openbare kavel, en er komt een stukje dagboek bij. Leuk?

v Nee, echt parkeergelegenheid voor auto's.

Laatst gewijzigd door Dave. op ma 12 mar 2012, 14:29, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Simmie99
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1706
Lid geworden op:
vr 02 sep 2011, 16:24

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 5 online! p15!

Ik hou niet zo van dagboeken schrijven (wel lezen) maar meer van alleen bouwen, maar ik wacht even af wat je voor ons bedacht hebt. ;)

Dave, bij de opdracht van het Mirabellenplein stond ook dat er parkeerplaatsen moesten zijn. Geldt een metro in-/uitgang ook als parkeerplaats of niet?

^Dave, bedankt voor je reactie en SORRY dat ik helemaal vergeet je te feliciteren met het winnen van de 1e opdracht. Bij deze alsnog VAN HARTE!

Laatst gewijzigd door Simmie99 op ma 12 mar 2012, 17:48, 1 keer totaal gewijzigd.

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 5 online! p15!

Laurél wil ik graag vragen om nog een bovenaanzicht van haar mirabellenplein te sturen, en ook wil ik graag weten of ze wel parkeerplaatsen heeft.
Van abctje en deetui wil ik graag dat ze hun inzending aanpassen zodat er parkeerplaatsen bij staan. (;

Laatst gewijzigd door Dave. op ma 12 mar 2012, 21:53, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Simmie99
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1706
Lid geworden op:
vr 02 sep 2011, 16:24

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 5 online! p15!

^Davevanleeuwen schreef:
Hoi deetui,
Ik wil je niet lastig vallen, maar toch wil ik je er op wijzen dat je bij jou inzending voor het Mirabellenplein geen parkeerplaatsen hebt aangelegd. Zou je zo vriendelijk willen zijn om je kavel te bewerken en deze alsnog toe te voegen? Het staat in de opdracht aangegeven, en aangezien de rest dat dus ook moet, zou het prettig zijn als jij dit ook doet.

Alvast bedankt!

Helaas geldt dit volgens mij voor Laurel en abctje ook. Ik kan het niet goed zien op de foto's van Laurel, dus misschien vergis ik me
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 5 online! p15!

Oeps dat moest trouwens een prive bericht worden, ik denk dat hun dan ook maar moeten veranderen, ik zag het toevallig bij deetui. Als ik achter een pc zit dan ga ik er even naar kijken.

EDIT: Opdracht 6 komt morgen, sims liep vandaag telkens vast, en ik moet nog leren, dus dan doe ik het morgen, dan heb ik veel tijd. Er komt namelijk een stukje dagboek bij.

v Jawel, als je met je auto naar een openbare kavel gaat, en je stopt daar dan, dan wordt je auto op een parkeerplaats geplaatst. Zijn die er niet, dan komt hij in je inventaris.

Laatst gewijzigd door Dave. op ma 12 mar 2012, 21:43, 1 keer totaal gewijzigd.

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 6 komt dinsdag!

#dagboek hoofdstuk 1 - nieuwe overburen.

Afbeelding

Sunset Valley, 13-03-12.

Geacht dagboek,

Het her- en verbouwen in Sunset Valley loopt als een trein. Vele architecten bieden hun hulp aan. Allemaal willen zij stuk voor stuk helpen om Sunset Valley weer op de rails te krijgen! En ik doe natuurlijk ook mijn best, want ik moet telkens aannemer Dave inschakelen wanneer er behoefte is aan een her- of verbouwing. Vandaag was het ook zo een drukke dag. Aan het einde van de middag zat ik rustig een spelletje te doen op mijn spelcomputer. Ik heb trouwens de nieuwste Simstation 4. Maar goed, tot ik mijn moeder iets hoorde roepen. "Bolle! We krijgen nieuwe overburen!" "Oh, oké!" had ik teruggeroepen, totdat ik me besefte dat we nieuwe overburen kregen, en dat was niet zomaar iets, want het oude huis van de familie Alto stond al een hele poos leeg. Er waren mensen die zo gek genoeg waren om dat huis te kopen!

Afbeelding

Toen ik eenmaal voor het raam stond zag ik dat het echt zo was. Een oude man en vrouw liepen richting de voordeur. Een jonge meid rende voor ze uit, haar prachtige lichtbruine staart sprong vrolijk op en neer. Geschokt stond ik voor het raam. Wat deden deze mensen nou weer in Sunset Valley? Zou het komen omdat we net een nieuw gemeentehuis hebben? Er zal vast een verhaal achterzitten, want sinds vorig jaar zijn er alleen maar mensen uit Sunset Valley vertrokken, in plaats van naar toe verhuisd. De jonge meid was al naar binnen gegaan, en de oude man en vrouw hadden inmiddels de voordeur bereikt. Ik zag dat de vrouw weigerde naar binnen te gaan en de man kon dat niet hebben.

Afbeelding

Vlug was ik achter mijn telescoop gesprongen, en zoomde in op het oude stel. Ik hoorde de vrouw steeds harder praten, en langzaam maar zeker kon ik stukjes zin verstaan. "Lelijk roze huis ... ben je gek geworden ... een koopje zeker ... hoe kun je ..." en een eindeloos lange reeks met belachelijk makerij van het oude huis van de familie Alto. Het was inderdaad een afzichtelijke kleur, en ik kan ook niet begrijpen dat juist zulke mensen het gekocht hebben, zouden ze soms met spoed vertrokken zijn? Kon ik ze maar beter verstaan. Ik hoorde nog een paar stukjes tekst "Waarom ... achterlijke Sunset Valley ... Bridgeport is een prachtige stad ... verdomde Alan!" en na die tekst stopte de vrouw even met blaaskaken. De prachtige jonge meid kwam de voordeur uit.

Afbeelding

Ze zei iets wat ik niet kon verstaan. Ze stonden namelijk te ver weg, waarom ging die vrouw niet weer schreeuwen, dan kon ik er nog wat van verstaan? Toen begon ze weer. "Ach kindje toch ... Papa kon niets vinden ... achterlijke kerel!" De man keek haar boos aan en zei iets tegen haar, waardoor ze nog meer uit haar dak ging. "Kijk dat huis nou! Dat is nou een villa! En dan gaan wij in dit vreselijke huis wonen, wat bezielt je!" riep ze luid en duidelijk. Ik schrok, en deinsde achter mijn telescoop vandaan. De man zei iets tegen de vrouw en toen liep het drietal richting de garage en stapten in de auto, ze reden hun oprit af, richting de overkant van hun huis.

Afbeelding

Ze parkeerden hun auto pal voor ons huis, en echt hoor, die auto was prachtig! Plotseling had ik door dat ze voor ons kwamen, en eindelijk kon ik het meisje van dicht bij bekijken. Ze was echt prachtig, haar lichaam leek op dat van een model, en ik snap niet, als dat haar ouders waren, hoe zij zo prachtig kon zijn. De man liep het trappetje op, richting onze voordeur. De vrouw liep hem achterna en ik zag dat het meisje twijfelde, toen stapte ze ook de trap op en hoorde ik de deurbel. Vlug rende ik de badkamer in, keek in de spiegel hoe ik er uit zag, en bedacht me dat het onzin zou zijn om me om te kleden. Als een basisschoolkind rende ik de trap af, maar mijn vader deed al de deur open. Snel testte ik nog even of ik niet uit mijn mond rook en ging toen naast mijn vader en moeder staan.

Afbeelding

"Hallo," zei mijn vader "jullie moeten de nieuwe overburen zijn.". Met zijn drieën stapten we naar achter, zodat onze nieuwe overburen naar binnen konden stappen. De oude vrouw stak beleefd haar hand uit naar mijn moeder. "Emmy, Emmy Stanley Starr." Sjieke naam. Het meisje liep richting mij, en ik zag dat mijn vader ook de hand schudde van de oude man. "Alan Stanley." Hoorde ik achter me. Ik stak mijn hand uit, probeerde hem niet teveel te laten trillen, en schudde haar de hand. "Ik ben Ellen Stanley." Zei ze. Haar handen waren fluweel zacht, en warm. "Bo-bolle." Wist ik uit te brengen, en ik voelde een elleboog in mijn rug. Als ik zenuwachtig was, ging ik altijd stotteren. "Bied ze wat te drinken aan, Bolle." Zei mijn moeder. Ik was helemaal in de wolken, dus ik wist niet wat ik moest antwoorden. "Wij halen wel thee." Zei mijn vader uiteindelijk.

Afbeelding

Ik nam ze mee naar de woonkamer, en ik zag Emmy nieuwsgierig rond kijken. Alan keek aardig chagrijnig, en ik zag Emmy juist alleen maar vrolijker kijken. Blijkbaar vond ze ons huis wel mooi. Ellen keek niet om zich heen, integendeel, zij maakte mij alleen maar zenuwachtiger. Ze staarde me met haar prachtige groene ogen aan vanachter haar bril. Het drietal ging op de bank zitten. "Dus jij bent de nieuwe burgemeester, als ik het goed begrijp." Zei Alan knorrig. Ik knikte. "Ken jij misschien een aannemer die een nieuw huis voor ons kan bouwen?" Vroeg Emmy toen plotseling. "Eh.. Ja- ja natuurlijk." bracht ik stotterend uit. "Dave, hij regelt alle bouwzaken hier in Sunset Valley." "Aha, prachtig." zei Emmy. Ik zag Alan zijn hoofd wegdraaien, en mompelde iets. Emmy gaf hem een stootje en toen zei eindelijk Ellen weer iets. "Laat die thee maar zitten, mijn ouders zijn moe van de reis, dus we gaan weer terug naar ons huis." "Goe-goed." stotterde ik.

Afbeelding

De familie Stanley was weer vertrokken, en ik was richting mijn bed gegaan. Mijn ouders hadden me verontwaardigd nagekeken toen ik ze uit had gelaten zonder nog verder iets te zeggen. Ik kon mezelf niet nog meer voor schut zetten met mijn gestotter, en helemaal toen Ellen op het einde nog zei: "Tot ziens Bolle." want toen smolt ik helemaal weg. Ik schrijf je nog een andere keer, dagboek.

Met vriendelijke groeten,
Bolle Sunset.

_________________

#WEDSTRIJD 6.

Afbeelding
De familie Stanley is pas verhuist naar Sunset Valley. Emmy vind het huis waar ze nu wonen vreselijk lelijk, met name de kleur. Bouw dus een nieuw huis op zomerwegheuveldreef 20 voor de Stanley's.

#opdracht.
Bouw een nieuw huis voor de familie Stanley. Ze willen een prachtig oud huis, niet modern dus. Speel met daken en patronen, gebruik verschillende vormen, en zorg dat het huis ruim genoeg is voor drie personen. Het huis moet de volgende ruimtes minimaal bevatten:
Slaapkamer voor Alan en Emmy met badkamer ensuite, slaapkamer voor Ellen met badkamer ensuite, logeerkamer met badkamer ensuite, apart toilet op elke etage, ruime keuken, aparte eetkamer, studeer ruimte (bibliotheek/kantoor), woonkamer, buitenterras en een zwembad.

#regels.
Er zijn niet veel regels, maar aan de volgende moet je je toch houden!
- Geen downloads!
- Geen store items.
- Alle uitbreidingen mogelijk.
- Maximaal budget van §450.000.
- Bouw een compleet nieuw huis.
- Maximaal drie bewoonbare etages.
- Maximaal 20 foto's inzenden.

Laatst gewijzigd door Dave. op ma 19 mar 2012, 19:25, 1 keer totaal gewijzigd.

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie