Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

14 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Monte Vista - release december 2012

Er komt in december weer een nieuwe buurt op De Sims 3 Store: Monte Vista
The Sims 3 Monte Vista is a new world we are working on, in The Sims 3 Store. Monte Vista has a whole new theme and whole new setting for you to tell the stories of your Sims. This world is still in development, so this sneak peek will be quick.

The Sims 3 Monte Vista is a beautiful, bright, sun kissed world. You will be getting Rolling Hills, Cyprus Trees, Mountain Top Views, in a Walled In City that you are all going to love. Your Sims will be able to wild their days away, strolling across the piazza, visiting museums, farming on the land, and eating amazing food at any of the new bistros around town.

Right now is the perfect time to introduce you to the all new Premium Content coming with Monte Vista. The Woodfire Oven is not only a fun new way to improve your Cooking skill, but it also adds a ton of new recipes for your Sims to learn. You will be able to cook new dishes such as Pizza, Calzones, & Lasagnas.

This world will be available in The Sims 3 Store during winter 2012, so stay tuned for more info!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ChanCake
Man met de buit Man met de buit
Berichten:
1082
Lid geworden op:
ma 08 aug 2011, 20:38

Re: Monte Vista - release december 2012

^Dat is waarschijnlijk alleen de binnenstad, aka het dorp/winkels. Zoiets als in Riverview.
Het daadwerkelijke dorp zal buiten de muren liggen, waarschijnlijk enorm plattelands.

Zelf ben ik dus van mening dat dit nog lang geen duidelijk beeld geeft van de wereld.
Al ziet het er wel mooi uit, tot dusver. :)


V Weetje wat het is; De screens zijn ten eerste geen goeie kwaliteit. Ten tweede vind ik vaak dat een wereld er eerst heel mooi uitziet, maar als je hem dan uiteindelijk zelf hebt en een mening erover kan vormen uit eigen ervaring, dat het dan toch vaak wel tegenvalt.

Neem nou bijvoorbeeld Sunlit Tides: Het is een prachtige wereld, maar hij is te groot en te ongeorganiseerd. Mijn Sims zijn standaard te laat voor het werk in verband met de reistijden. Dan ben ik ook nog zo 2-3 minuten op zoek naar een locatie in overview, omdat ik het niet zo 1-2-3 kan vinden. Dit zijn zware minpunten.

Lucky Palms was ook mooi, maar deze vond ik ook erg tegenvallen. Het is allemaal te modern. Er zijn ongeveer 2-4 echte "Hacienda" huisjes, maar voor de rest is alles luxe en modern. Dan nog niet te beginnen over de "babyfactory" dat daar heerst. Er zijn zovéél zwangere vrouwen in die wereld, terwijl die wereld niet eens een familiegevoel afgeeft.

Hidden Springs zag er ook "mooi" uit, maar toen ik de wereld zelf had, was het enige wat me aanstond eigenlijk het échte bosgedeelte. Het park was zo afschuwelijk lelijk en paste helemaal niet bij het woudgevoel dat die wereld had moeten afgeven. Daarbij spraken de bewoners mij ook totaal niet aan. Ik was en ben nog steeds vrij snel uitgekeken op die wereld.

Wat ik hiermee bedoel te zeggen is; Een wereld kan wel mooi zijn, maar dat neemt niet weg dat het misschien wel een gigantische flop kan zijn in andere aspecten die soms of zelfs nog wel vaker belangrijker zijn dan de "mooiheid".

Gameplay gaat bij mij ten alle tijden voor.

Laatst gewijzigd door ChanCake op vr 12 okt 2012, 08:45, 2 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Big Mama
Aartsschurk Aartsschurk
Berichten:
4831
Lid geworden op:
zo 04 dec 2011, 17:20

Re: Monte Vista - release december 2012

Ik vind deze stad er nu al geweldig uitzien. :wub
De sfeer spreekt mij enorm aan en ik weet nu al dat ik 'm zal kopen.
Mocht het zo zijn dat de meeste huizen op het platteland staan(zoals boven mij gezegd wordt)dan vind ik dat helemaal niet erg.
Ik hou van het platteland en de ruimte die daar vaak bijkomt zodat ik lekker kan bouwen.

Er is geen enkele wereld/stad die helemaal aan mijn wensen voldaan heeft.
In Sunlit Tides heb je inderdaad het probleem dat je sims te laat op hun werk komen maar ik pas dan vaak hun baan aan en laat ze zelfstandige zijn met eigen werktijden,probleem opgelost.
Alle dingen die ik niet mooi vind in de wereld kan ik lekker aanpassen en veranderen zodat het echt mijn stad wordt.
Ik zie een nieuwe stad als een nieuwe basis voor nieuwe ideeen en bouwwerken.
Op die manier ben ik echt met die stad bezig en na een maand of 3 ziet het er een stuk anders uit maar de basis is er wel die vaak de sfeer in een stad bepaalt.

Dus wat mij betreft,kom maar op met die nieuwe stad en de Roma's zullen 'm eens goed bekijken. xD
Gebruikersavatar
ChanCake
Man met de buit Man met de buit
Berichten:
1082
Lid geworden op:
ma 08 aug 2011, 20:38

Re: Monte Vista - release december 2012

^ Uiteraard kan je een stad aanpassen naar hoe je het zelf wilt.
Ik bedoel alleen te zeggen dat ik niet te enthousiast ga worden over een wereld waar we eigenlijk nog bijna niks van hebben gezien. Om nou te zeggen "Wow! Geweldig, wauw!" is het nog een beetje te vroeg voor naar mijn idee. :sleep
Afbeelding
Gebruikersavatar
Patricia
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1605
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:08

Re: Monte Vista - release december 2012

Als je elke wereld bekijkt kan er altijd wat aan mankeren, of er kunnen tig dingen aan mankeren. Het is maar net hoe je er zelf naar kijkt. En je persoonlijke mening/voorkeuren tellen dan ook zwaar mee.

Zelf vind ik het reuze mee vallen met hoe het kan tegenvallen. Lucky Palms vind ik echt super alleen kan ik er niet in spelen omdat de wereld te groot is, wat mijn PC niet zo makkelijk trekt. Als ik lekker wil spelen moet ik in Sunset Valley blijven, of Moonlight Falls. Ook werelden die prachtig zijn of leuk, maar waar ook bepaalde dingen enorm kunnen tegenvallen.

Deze nieuwe wereld lijkt mij super. Ik hou sowieso wel van het platteland, veel groen, etc.
Ik ben erg benieuwd naar screens en informatie die zal volgen :D

PS: dat te laat op werk komen heb ik sowieso meestal wel. Zelfs in Moonlight Falls als mijn familie te ver van hun werk af woont. Daarom laat ik ze ook meestal verhuizen naar een huis/plek dichterbij hun werk. Of ik laat ze standaard eerder vertrekken :P
Afbeelding
(Klik op de banner om naar mijn site te gaan :) )
Gebruikersavatar
ikkest
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
337
Lid geworden op:
ma 24 jan 2011, 02:17

Re: Monte Vista - release december 2012

Ik weet nu al dat dit een wereld is die ik wil hebben. Juist doordat er delen van de stad zijn die zich tussen de stadsmuren bevindt trekt het mij aan. Dan krijg je echt het gevoel van een soort dorpje, dus ik vind het een top idee om zoiets in een stad te verwerken.
Gebruikersavatar
Simmielove
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
14312
Lid geworden op:
wo 17 feb 2010, 14:14

Re: Monte Vista - release december 2012

Ziet er al leuk uit, doet me aan "Champs Les Sims" (of France) denken, een vakantieland van WA
Afbeelding
Afscheid nemen wordt telkens moeilijker~
“You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.” - Harvey Dent in The Dark Knight
Klik hier voor mijn site met boekenrecensies
Gebruikersavatar
Mier
Man met de buit Man met de buit
Berichten:
1058
Lid geworden op:
vr 06 jul 2012, 18:59

Re: Monte Vista - release december 2012

De stad is supermegaonwijsuberfanastisch mooi, maar om de één of andere reden spreekt het me momenteel nog niet zo aan om écht te zeggen dat ik hem ga kopen. Ik hou heel erg van buurten met plattelandsdorpjes en veel natuur, maar op de screens die ik nu zie lijkt het alsof 3/5 van de stad het grote binnenplein is. Hoewel dat natuurlijk nog kan veranderen aangezien we nog niet veel weten.

Ik wacht nog even met een échte mening, als er veel platteland is en natuur vind ik hem vast en zeker leuk maar als alles één grote binnenstad is met slechts kleine buitendorpjes, dan sla ik een buurt over. Ik wacht dus gewoon nog even tot we meer weten. :D
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties