Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

20 berichten • Pagina 1 van 1

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Dagboek van de maand juni 2013: Ethan en Tania

Afbeelding

Deze maand willen we graag Ethan en Tania van Froos in het zonnetje zetten. In dit dagboek volgen we Ethan en Tania in hun mooie, spannende, hilarische, romantische en dramatische levensgebeurtenissen. Dit dagboek begon als een spin-off van Froos' andere dagboek 'Familie Bunch' waar hij toen mee bezig was in de zomeruitdaging van 2012 'Goede Simmies, Slechte Simmies'.

Het beheren van het gebruik van poseplayer is een hele kunst, maar zoals Froos poseplayer gebruikt, doet niemand dat. Zijn screens lijken zo uit het echte leven gerukt door de prachtig uitgezochte poses. Ook is het verhaal een heel leuk verhaal om te volgen. Ethan en Tania beleven altijd wel wat. Of het nou een stalker, zombie, vampier, weerwolf, boyband of familiereünie is, het gebeurd allemaal!

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Zoals vele Sims uit Bridgeport, hebben ook Ethan en Tania een prachtig leven. Ze wonen in een hoogbouw appartement en genieten volop van het leven. Ze doen romantische dingen, ontmoeten beroemdheden en bedrijven de liefde. Ethan's jongere broertje Arlo komt in een boyband terecht en wordt door Sugar groot gemaakt. Het leven van Ethan en Tania bestaat niet altijd uit rozengeur en maneschijn. Tania raakt verlamd bij een ongeval en Ethan wordt gestalkt.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Het leven van Ethan en Tania gaat de serieuze kant op als Ethan Tania ten huwelijk vraagt. Ze trouwen in Sunset Valley, bij hun ouderlijk huis, waar ze allerlei gasten ontvangen die ingezonden zijn door leden van SimsNieuws. Ethan en Tania zijn dolgelukkig met elkaar als ze de ringen om elkaars vinger schuiven, de dag wordt afgesloten met een geweldig groot feest waar de boyband van Arlo optreed.

Afbeelding AfbeeldingAfbeelding

Al snel na de huwelijksreis en de bruiloft besluiten Ethan en Tania te verhuizen naar Starlight Shores, waar ze een nieuw intrigerend leven kunnen beginnen. Een romantisch leven met eventueel kinderen, ook kunnen ze nu eindelijk vrij wonen en hebben ze een flinke achtertuin (met zwembad!). Ze ontmoeten nieuwe personages zoals Dushi en Javed.

Afbeelding Afbeelding

De liefde hangt in de lucht in het nieuwe huis van Ethan en Tania. Ze genieten met volle teugen van hun nieuwe prachtige huis. Eindelijk is het zover, Tania is zwanger van hun eerste kindje. Vol vreugde wachten ze de zwangerschap af. Ethan neemt Tania mee naar het nieuwe Diamanttheater in Starlight Shores en Ethan werkt hard aan een prachtige babykamer voor hun toekomstige zoon.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Op een mooie dag wordt de kleine Ryan geboren. Alle familie en vrienden komen langs, ook Ethan's moeder Judy. Zij valt flauw, later blijkt dat ze ongeneselijk ziek is. Maar het leven gaat verder, Ethan en Tania moeten genieten van hun kleine jongen. Ze nemen hem mee naar de speeltuin, wandelen dagen lang rondjes met hem en vieren uiteindelijk zijn verjaardag. Dolgelukkig is Tania als ze haar zoontje leert lopen.

Afbeelding Afbeelding

Op een dag komen Ethan en Tania de stalker van Ethan tegen in Starlight Shores. Zij beweerd dat zij en Ethan gered moeten worden en samen gelukkig kunnen zijn als ze met de Aliens mee gaat. Ethan verklaart haar voor gek, hij is nu getrouwd, heeft een zoon en wilt dus met rust gelaten worden.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Op een akelige dag, die op het eerste zicht prachtig leek, valt de kleine Ryan in het zwembad, terwijl hij nog helemaal niet zwemmen kan. Ethan en Tania krijgen de schrik van hun leven. Tania spring meteen haar zoon achterna om hem te redden. Ze zijn dolgelukkig dat hun zoon er niets ernstigs aan overgehouden heeft, en al snel blijkt dat Tania nogmaals zwanger is.

Afbeelding

Het dagboek van Froos eindigd (tijdelijk) met een dolgelukkig (zwangere) Ethan en Tania. Hoe zou het verder aflopen met dit stel, wat staat hun en hun zoon te wachten? Je leest het allemaal in Ethan en Tania.
Gebruikersavatar
Froos
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3758
Lid geworden op:
di 01 jun 2010, 23:13

Re: Dagboek van de maand juni 2013: Ethan en Tania

Dank je Simsnieuws voor dit compliment om dagboek v/d maand te mogen zijn :knuffel
Alle volgers en stille volgers ook bedankt, door jullie reacties blijft het dagboek levend :thumbsup

En Dave! Je hebt het geweldig samengevat mooier had het niet gekunt :D

Bedankt allemaal voor de felicitaties tot nu toe :swing

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie