Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

9 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

UPDATE 23 SEPTEMBER 2010:

Barnacle Bay voor De Sims 3 te koop op De Sims 3 Store

Afbeelding

EA heeft de nieuwe wereld / buurt voor De Sims 3 online gezet en Barnacla Bay kun je voor 1650 Simpoints kopen op De Sims 3 Store.
De nieuwe buurt bevat ook 18 gloednieuwe exclusieve voorwerpen.
Er ligt een nieuwe wereld op je te wachten
Verken Barnacle Bay vandaag nog!

Barnacle Bay is een eiland in de Simyanzee. Het is een heerlijk vakantieoord vol prachtige stranden, campings, parken en een moderne binnenstad. De nederzetting werd gesticht door piraten, vissers en kunstenaars. Nu kan iedereen hier lekker ontspannen op het strand of doorzakken in de kroeg. Als je hier op vakantie gaat, wil je nooit meer weg!
Barnacle Bay op De Sims 3 Store

Afbeelding

Wil je nog meer piraten spullen hebben dan is de Piratenbuitset (700 Simpoints) misschien ook iets voor jou.
Piratenbuitset
Landrotten opgelet! Deze schatten liggen voor het oprapen; als je maar over genoeg lef, waarheden en een landkaart beschikt.
Piratenbuitset op De Sims 3 Store

Afbeelding

Afbeelding
Barnacle Bay is een eiland in de Simuyanzee, vol prachtige stranden, kampeergelegenheden en met een bruisende binnenstad. Verken de verlaten pieren van Founder’s Beach, ga op zoek naar de oude relikwieën van Goudbaard en neem een kijkje bij de mysterieuze piratenschuilplaats. Puf daarna lekker uit bij de Diepzeecafetaria van Hoddes of in de kroeg. Maak kennis met de Sims die er wonen. Misschien kom je wel wat geesten tegen, die de grootste geheimen van de stad met je willen delen.
EA komt met een nieuwe buurt voor De Sims 3, zoals het er nu uitziet komt deze buurt op 23 september 2010* beschikbaar op De Sims 3 Store voor 1650* Simpoints.

* = onder voorbehoud

In dit topic houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, screens en video's.

Barnacle Bay pagina op de officiële De Sims 3 site


Interessante posts op ons forum:
- 31 augustus 2010: Alles over Barnacle Bay (reageer topic)

- 31 augustus 2010: Officiële aankondiging en eerste screens
- 31 augustus 2010: IGN interview in het Engels en nieuwe screens
- 31 augustus 2010: IGN interview S3N vertaling

- 12 september: Sims 3 Cri over Barnacle Bay S3N vertaling
- 23 september: Barnacle Bay te koop op De Sims 3 Store
Afbeelding
Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

31 augustus 2010: officiële aankondiging
LAND IN ZICHT ONTDEK EEN NIEUWE AVONTUURLIJKE WERELD MET DE SIMS 3 BARNACLE BAY

Ahoi, maatje! De Sims™3 Barnacle Bay is een geheel nieuwe wereld met een nieuw thema, die gedownload en verkend kan worden. Vanaf deze herfst is de wereld exclusief verkrijgbaar via De Sims 3 Store, met behulp van SimPoints. Met het nieuwe materiaal, zoals voorwerpen, onderdelen voor ‘Sim creëren’, Sims-personages, lege en bewoonde huizen, lege kavels en meer, kan De Sims3 Barnacle Bay jouw nieuwe vakantiebestemming worden deze herfst.

Vaar uit, ga voor anker en ga op verkenning in Barnacle Bay. Barnacle Bay is een eiland in de Simuyanzee, vol prachtige stranden, kampeergelegenheden en met een bruisende binnenstad. Verken de verlaten pieren van Founder’s Beach, ga op zoek naar de oude relikwieën van Goudbaard en neem een kijkje bij de mysterieuze piratenschuilplaats. Puf daarna lekker uit bij de Diepzeecafetaria van Hoddes of in de kroeg. Maak kennis met de Sims die er wonen. Misschien kom je wel wat geesten tegen, die de grootste geheimen van de stad met je willen delen. Er zijn allerlei nieuwe kavels te vinden, waar je kunt gaan wonen of die je gewoon kunt verkennen. Verrijk de levens van je Sims op nieuwe manieren, met exclusieve voorwerpen die alleen in De Sims 3 Barnacle Bay beschikbaar zijn

Download deze nieuwe wereld in de herfst en laat je Sims hier leven, werken en op avontuur gaan.
Afbeelding
Gebruikersavatar
FranSor
Beheerder Beheerder
Berichten:
8891
Lid geworden op:
do 09 jul 2009, 19:48

Re: Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

31 augustus 2010: IGN over Barnacle Bay

Arrrg! de Sims 3 Wordt piraterig!

Ben je er klaar voor om op zoek te gaan naar een schat?

Afbeelding

Vampieren en piraten zijn heel erg populair geworden de laatste jaren en De Sims 3 neemt deze trends over in zijn nieuwe uitbreidingen. EA luisterde al naar de vampieren liefhebbers door deze bloeddorstige nachtwezens in het aankomend uitbreidingspakket te stoppen, dus het is niet meer dan logisch dat er ook iets zou komen met piraten. Dit is een nieuwe stad met de naam Barnacle Bay, vroeger vol vreemde figuren maar nu een heerlijke vakantie oord om naar toe te vluchten.

Barnacle Bay zal alleen verkrijgbaar zijn via De Sims 3 Store voor 1650 Simpoints op 23 september dit jaar. Kom meer te weten over deze nieuwe plek door de Vraag en antwoord hieronder te lezen.

Afbeelding

Ik wist niet eens dat de geesten van dode piraten moe werden!

IGN: Wat zijn de nieuwe speelbare karakters in deze nieuwe stad?
EA: Er zijn meer dan 50 nieuwe Sims te vinden in Barnacle Bay, de meeste zijn nog nooit eerder gezien, maar sommige Sims zullen je bekend voorkomen. De variatie aan karakters is groot, van Dude LaMer, een doelloze surfer die geen vervolg date met een meisje kan krijgen, tot Rose Rome, een oudere zigeunerin die struinend door het afval door het leven gaat. Wellicht kom je zelfs een aantal piraten tegen terwijl je het eiland aan het ontdekken bent.

IGN: Zijn er ook een paar NPC Sims te vinden in Barnacle Bay?
EA: Barnacle Bay zit vol met kleurrijke NPCs. Mijn persoonlijke favorite is Roni Pepper (Ha! Een heerlijke verwijzing naar een overheerlijke pizza), een slonserige pizza bezorger zonder enig modegevoel. En Brian Adoyo, een wetenschapper die eten gebruikt om zijn wetenschappelijke theorieën uit te leggen. Er zijn meer dan 25 NPCs te vinden en daarmee je eigen verhaal te creëren.

IGN: Zal Simlish anders klinken voor de piraten onder ons?
EA: Eén van de leuke dingen aan Create-a-Sim is dat je een stem kan kiezen voor je Sim. Nu kan je ook je eigen piraat creëren door de speciale piraten kleding en zelfde thema accessoires, die je krijgt bij de nieuwe stad, te gebruiken. Er is ook een Buccaneer’s Bounty, een pirate thema pakket met, jawel, piraten kleding en objecten, te vinden in de Store. Je kan je Sim zoveel mogelijk piraat maken met de beschikbare kleding en de al bekende stemmen.

IGN: Wat voor schat zou je kunnen vinden op het eiland?
A: Er zijn verschillende verstopte insecten, vissen, stenen en mineralen te vinden voor onze avontuurlijke Sims. Er is zelfs een geheime piraten plek te vinden, maar waar dat ga ik je niet vertellen. Jij en je Sims moeten zelf maar op zoek gaan.

IGN: Welke soorten huizen zijn er te vinden, en kan je in een piratenschip wonen?
EA: Je Sims kunnen uit eten in een piratenschip! Hogan’s Deep Sea Diner is een visrestaurant waar je Sims gezellig kunnen eten met vrienden. Je kan wel een huis bouwen gebaseerd op het piraten bestaan, dit kan je natuurlijk doen met alle op piraten gebaseerde objecten die er voor je beschikbaar zijn.

Afbeelding

Het ziet er hier zo vredig uit...

IGN: Zou je rond het eiland kunnen zeilen en misschien zelfs onder water gaan om op zoek te gaan naar schatten en gezonken boten?
EA: Nee, er zijn geen zeilbootjes en je kan ook niet onder water.

IGN: Zijn er nieuwe soorten manieren om dood te gaan? Misschien je Sims van de plank laten springen?
EA: Er zijn geen nieuwe manieren om te sterven in Barnacle Bay. Je zou je Sims wel kunnen uit hongerrrrrrrren natuurlijk!

IGN: Kunnen we houten benen, ooglapjes en haken voor de handen vinden in CAS?
EA: Er zijn 7 nieuwe piraten kledingstukken en accessores te vinden bij de nieuwe stad. Je kan je Sim dus makkelijk om toveren in een piraat! Er zijn nieuwe hoeden, laarzen en echte piraten outfits.

IGN: Kan je een andere Sim uitdagen voor een zwaardgevecht?
EA: Nou niet helemaal, maar ik weet zeker dat er genoeg gevechten komen in de bar ‘Wanderer’s Watering Hole’, deze is te vinden in het centrum van Barnacle Bay.

IGN: Zijn er verassingsaanvallen van Ninja’s?
EA: Er zullen geen verrassingsaanvallen komen. (Mocht het er wel zijn, dan kunnen we het niet vertellen. Het zou anders geen verassing meer zijn!)

Vertaling door Fransor
Bron: IGN
Afbeelding
Gebruikersavatar
FranSor
Beheerder Beheerder
Berichten:
8891
Lid geworden op:
do 09 jul 2009, 19:48

Re: Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

Barnacle Bay: een preview van de nieuwe stad!

Melanie Lam, de producer die ons een preview gaf van De Sims 3 Na Middernacht, vroeg of er geïnteresseerde waren in Barnacle Bay, de nieuwe stad die vanaf 25 september in de Store verkrijgbaar zal zijn. Ik en Daniela wilden dit niet missen, en daarom namen we een duik in het piratenleven! De stad bestaat uit een aantal bergen en een grote kustlijn. Op het strand is het visrestaurant, Hogan’s Deep Sea Diner, te vinden.

Natuurlijk is er flink wat piratenkleding te vinden in deze download. Er zijn ook nieuwe families, nieuwe NPC’s, maar helaas geen ‘piraten’ interacties voor je Sims. De Sims kunnen dus geen nieuwe dingen doen nu ze piraat zijn, ze kunnen alleen maar piratenkleding aantrekken en doen alsof. Al met al klinkt deze stad heel erg leuk en is het een must voor elke De Sims 3 speler die van themapakketten houdt.
Het spel heeft geen nieuwe gameplay en er zijn geen nieuwe interacties en verzamelingen. Je kan wel alle oude en vertrouwde verzamelingen vinden in Barnacle Bay, dit is hetzelfde als in de andere steden.
De openbare plekken zijn bijna allemaal hetzelfde als die van Sunset Valley, alleen het visrestaurant, sommige parken en het piratenkerkhof zijn anders.

Je krijgt verschillende nieuwe decoraties bij deze stad, zoals tonnen, piratenvlaggen en een houten reddingsboot. Deze preview zou niet compleet zijn zonder dat we de nieuwe brievenbus vermelden. Het is namelijk een prachtige brievenbus met als thema marine, van hout gemaakt met een helm op. Als je Barnacle Bay aanschaft krijg je niet alleen een nieuwe stad maar ook veel decoraties, meubels, accessoires en kleding!
Met de hoeveelheid nieuwe spullen die bij Barnacle Bay zitten vroegen wij ons af hoe groot de nieuwe stad zou zijn, en dan bedoelen we niet de grootte van de stad maar hoeveel ruimte hij op je computer inneemt. Melanie vertelde ons dat de nieuwe stad kleiner zal zijn dan Riverview en ongeveer 90Mb zal zijn. Ook vroegen we ons af welke uitbreidingen je nodig hebt, en het blijkt dat je alleen het basisspel nodig hebt! Je moet je spel wel blijven updaten met de officiële updates. Het mooie aan deze stad is dus dat je hem zelfs zonder uitbreidingen binnen kunt halen.

Bron: Sims 3 Cri
Vertaling: Sims3Nieuws
Afbeelding
Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

Dina en Nina Heethart terug in De Sims 3?

Afbeelding

Het lijkt erop dat 2 oude bekenden uit De Sims 2 terug komen in De Sims 3: Dina en Nina Heethart uit De Sims 2 buurt Droomzicht. Je kunt ze vinden in Barnacle Bay, deze nieuwe buurt voor De Sims 3 zal morgen in de De Sims 3 Store te koop zijn.

Bron: http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_Wiki
Afbeelding
Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

Barnacle Bay voor De Sims 3 te koop op De Sims 3 Store

Afbeelding

EA heeft de nieuwe wereld / buurt voor De Sims 3 online gezet en Barnacla Bay kun je voor 1650 Simpoints kopen op De Sims 3 Store.
De nieuwe buurt bevat ook 18 gloednieuwe exclusieve voorwerpen.
Er ligt een nieuwe wereld op je te wachten
Verken Barnacle Bay vandaag nog!

Barnacle Bay is een eiland in de Simyanzee. Het is een heerlijk vakantieoord vol prachtige stranden, campings, parken en een moderne binnenstad. De nederzetting werd gesticht door piraten, vissers en kunstenaars. Nu kan iedereen hier lekker ontspannen op het strand of doorzakken in de kroeg. Als je hier op vakantie gaat, wil je nooit meer weg!
Barnacle Bay op De Sims 3 Store

Afbeelding

Wil je nog meer piraten spullen hebben dan is de Piratenbuitset (700 Simpoints) misschien ook iets voor jou.
Piratenbuitset
Landrotten opgelet! Deze schatten liggen voor het oprapen; als je maar over genoeg lef, waarheden en een landkaart beschikt.
Piratenbuitset op De Sims 3 Store

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: Alles over Barnacle Bay - (informatie topic)

S3N Review: Barnacle Bay

Afbeelding

Barnacle Bay is een eiland in de Simyanzee. Het is een heerlijk vakantieoord vol prachtige stranden, campings, parken en een moderne binnenstad. De nederzetting werd gesticht door piraten, vissers en kunstenaars. Nu kan iedereen hier lekker ontspannen op het strand of doorzakken in de kroeg. Als je hier op vakantie gaat, wil je nooit meer weg!

Zo wordt Barnacle Bay op de Barnacle Bay pagina van de officiële De Sims 3 site omschreven.

Maar is het allemaal wel zo heerlijk en prachtig op dit eiland voor De Sims 3?

En is het de 1650 Simpoints die je ervoor moet betalen wel waard?

S3N Review: Barnacle Bay
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Gesloten