Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

85 berichten • Pagina 2 van 5

Bhakti
Snackventer Snackventer
Berichten:
71
Lid geworden op:
ma 21 sep 2009, 18:05

Re: Alles over Barnacle Bay - (reageer topic)

Lijkt me wel leuk, ik denk dat je dit moet voorstellen als een "uitbreiding" van WA, maar dan een 4e. land erbij, zeg maar een fiktief eiland in het Caraibisch gebied, alleen ben ik bang dat onze sims van Sunset Valley er niet heen kunnen reizen.
Zal me niks verbazen als EA op een gegeven moment gaat uitbreiden met een wereld dat zich afspeelt in Engeland, Spanje, India, noem maar op.
Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Re: Herfst: Barnacle Bay – een nieuwe wereld op de Sims 3 St

hiki schreef:Waarschijnlijk zal de hele Barnacle Bay set uit 2 delen bestaan: de buurt zelf met wat kleding en accessoires voor 650 Simpoints (Barnacle Bay) en een andere set met nog meer kleren en objecten voor 1000 Simpoints (Buccaneer’s Bounty).
De set die afgelopen week al op de homepage stond, die je enkel via de in-game winkel kunt kopen, heet op de Amerikaanse site 'The Buccaneer's Bounty Set'. Die is nu dus in de aanbieding, maar de normale prijs is 700 Simpoints. Of dat dus dezelfde set is, die Hiki hier bedoelt?

Het zou best wel fijn zijn om dat te weten. Dan kunnen we toch nog weer iets geld uitsparen ;-)
Afbeelding
Gebruikersavatar
simsfan1988
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1528
Lid geworden op:
zo 06 jun 2010, 17:53

Re: Alles over Barnacle Bay - (reageer topic)

Ik vind het wel jammer dat het geld/simspoints kost! Je moet er wel veel simspoints voor betalen, ik vind het wel jammer dat mobielbetalen om simspoints te kopen verdwenen is want toen kon ik tenminste nieuwe simspoints kopen. Ik heb nog maar 300 simspoints over :(
Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: Alles over Barnacle Bay - (reageer topic)

Barnacle Bay: live preview of the new town!

Melanie Lam, the producer who showed us The Sims 3 Late Night, asked who were interested to give a look at Barnacle Bay, the brand new neighborhood available on the Store from September, the 25th... me and Daniela could't miss it, so we plunged ourselves in the pirate's world! There are some hills in this new town, together with a long beach. On the beach you can find a nautical diner, called Hogan's Deep Sea Diner!

There are some pirates themed clothes of course, and you can find them in bundle with the new town. There are new families, new NPCs, but they are normal sims, there aren't new "pirate" interactions, they are only dressed as pirates. It sounds fun and I think that Barnacle Bay fit perfectly sims-artists needs, and who like themed sets.
The game mode follows the classic gameplay, there aren't new interactions or collectibles. You can find all collectibles on Barnacle Bay in the same way you can find them in other towns.
Regarding community lots, they are the same of Sunset Valley, except the nautical diner, some parks and the pirate's cemetery.


You can find some decorations, such as barrels, pirate's flags, wooden lifeboat... but we could't omit a special mention to the "nautical mailbox", a very nice mailbox in wood with a helm! With Barnacle Bay you haven't just a new town but a lot of decorations, furnishing, accessories and clothes too!
Considering this lot of stuff included in Barnacle Bay we asked Melanie what is the size of this town, she answered that it's smaller then Riverview and it's about 90Mb. In add, we asked if some EPs are required to download and play with Barnacle Bay. Melanie answered that this new town requires only the base game, of course you need to keep it updated and patch it with official patches. So you can buy it even if you haven't any expansion.

Bron: Sims 3 Cri
Afbeelding
Gebruikersavatar
Liza
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5075
Lid geworden op:
zo 11 jul 2010, 17:58

Re: Alles over Barnacle Bay - (reageer topic)

Barnacle Bay: live preview van de nieuwe stad!

Melanie Lam, de producent die toonde ons de Sims 3 Late Night, vroeg wie waren geïnteresseerd om een kijkje op Barnacle's Bay, de nieuwe wijk beschikbaar op de opslag van, de 25 september... me en Daniela could't missen, dus we onszelf ondergedompeld in de wereld van de piraat! Er zijn enkele heuvels in deze nieuwe stad, samen met een lang strand. Op het strand vindt u een nautische diner, genaamd Hogan's Deep Sea Diner!

Natuurlijk zijn er enkele piraten thema kleren en je kunt ze vinden in een bundel met de nieuwe stad. Er zijn nieuwe gezinnen, nieuwe NPC's, maar ze zijn normale sims, er zijn geen nieuwe "piraat" interacties, ze zijn slechts gekleed als piraten. Het klinkt leuk, en ik denk dat Barnacle's Bay sims-kunstenaars behoeften perfect, en die als thema sets.
Het speltype volgt het klassieke spel, er zijn geen nieuwe interacties of collectibles. U vindt alle collectibles op Barnacle's Bay op dezelfde manier als die je ze in andere steden vinden kunt.
Met betrekking tot de Gemeenschap veel zijn ze van Sunset Valley, met uitzondering van de nautische diner, aantal parken en de begraafplaats van de piraat.


U vindt een decoraties, zoals vaten, piraten vlaggen, houten reddings boot... maar we could't weglaten een speciale vermelding op de "nautische mailbox", een zeer mooie post vak in hout met een helm! Met Barnacle's Bay u niet enkel een nieuwe stad, maar een heleboel decoraties, stoffering, accessoires en kleding ook!
Gezien deze veel dingen die zijn opgenomen in Barnacle's Bay, we Melanie vroegen antwoordde wat is de grootte van deze stad, ze dat het is kleiner dan Riverview, en het is ongeveer 90 MB. Met toevoegen, vroegen we als sommige EPs nodig zijn om te downloaden en te spelen met Barnacle's Bay. Melanie antwoordde dat dit nieuwe stad vereist slechts het basis spel, uiteraard u nood te houden bijgewerkt en patchen met officiële patches. Dus je kan het kopen zelfs als u niet elke uitbreiding.

Bron: Sims 3 Cri


Sorry als de vertaling niet goed is, deed het met Bing Translator. :$
Prefer to get called Lisa. | I love Llama's. c:
Gebruikersavatar
FranSor
Beheerder Beheerder
Berichten:
8891
Lid geworden op:
do 09 jul 2009, 19:48

Re: Alles over Barnacle Bay - (reageer topic)

Barnacle Bay: een preview van de nieuwe stad!

Melanie Lam, de producer die ons een preview gaf van De Sims 3 Na Middernacht, vroeg of er geïnteresseerde waren in Barnacle Bay, de nieuwe stad die vanaf 25 september in de Store verkrijgbaar zal zijn. Ik en Daniela wilden dit niet missen, en daarom namen we een duik in het piratenleven! De stad bestaat uit een aantal bergen en een grote kustlijn. Op het strand is het visrestaurant, Hogan’s Deep Sea Diner, te vinden.

Natuurlijk is er flink wat piratenkleding te vinden in deze download. Er zijn ook nieuwe families, nieuwe NPC’s, maar helaas geen ‘piraten’ interacties voor je Sims. De Sims kunnen dus geen nieuwe dingen doen nu ze piraat zijn, ze kunnen alleen maar piratenkleding aantrekken en doen alsof. Al met al klinkt deze stad heel erg leuk en is het een must voor elke De Sims 3 speler die van themapakketten houdt.
Het spel heeft geen nieuwe gameplay en er zijn geen nieuwe interacties en verzamelingen. Je kan wel alle oude en vertrouwde verzamelingen vinden in Barnacle Bay, dit is hetzelfde als in de andere steden.
De openbare plekken zijn bijna allemaal hetzelfde als die van Sunset Valley, alleen het visrestaurant, sommige parken en het piratenkerkhof zijn anders.

Je krijgt verschillende nieuwe decoraties bij deze stad, zoals tonnen, piratenvlaggen en een houten reddingsboot. Deze preview zou niet compleet zijn zonder dat we de nieuwe brievenbus vermelden. Het is namelijk een prachtige brievenbus met als thema marine, van hout gemaakt met een helm op. Als je Barnacle Bay aanschaft krijg je niet alleen een nieuwe stad maar ook veel decoraties, meubels, accessoires en kleding!
Met de hoeveelheid nieuwe spullen die bij Barnacle Bay zitten vroegen wij ons af hoe groot de nieuwe stad zou zijn, en dan bedoelen we niet de grootte van de stad maar hoeveel ruimte hij op je computer inneemt. Melanie vertelde ons dat de nieuwe stad kleiner zal zijn dan Riverview en ongeveer 90Mb zal zijn. Ook vroegen we ons af welke uitbreidingen je nodig hebt, en het blijkt dat je alleen het basisspel nodig hebt! Je moet je spel wel blijven updaten met de officiële updates. Het mooie aan deze stad is dus dat je hem zelfs zonder uitbreidingen binnen kunt halen.

Bron: Sims 3 Cri
Vertaling: Sims3Nieuws
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie