Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

77 berichten • Pagina 1 van 4

Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Agrariër ~ Hoofdstuk 9 ~ 11/1

~ Agrariër ~

Afbeelding

Heey beste lezers van SN. Mijn naam is Jack de Boer. Op dit moment woon ik in Oasis Springs. Jullie kennen die buurt vast wel. Op dit moment woon ik nog thuis, samen met mijn moeder en broertje. Je kan eigenlijk wel zeggen dat wij een boerenfamilie zijn. Al generaties lang bestaat onze familie uit boeren en boerinnen. Zelf weet ik nog niet zeker of ik dat ook wil gaan doen. Ik hoop dat ik hier snel achter kom, want anders ben ik bang dat ik geen keus meer heb......

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Writes Note
Ik twijfelde al lang of ik dit zou doen. Ik wilde gewoon zo graag weer een dagboek beginnen! Daarom dat ik het nu dus ook doe. Natuurlijk probeer ik het nu wel lang vol te houden. Maar dat is altijd een vraag als het gaat om mijn dagboeken. Hopelijk hebben jullie veel plezier met de verhalen en raadsels :D

Laatst gewijzigd door Koen op ma 24 nov 2014, 19:32, 16 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Agrariër

Personages

Klik hier om de personages te bekijken

Raadsels

Wie is Frits Vos precies?
Wat wil Frits Vos van Ingrid?
Welke avond activiteit heeft Janine de Boer?
Waarom is Janine 'opgestaan uit haar graf?'

Denk je dat je het antwoord hebt op een van de raadsels? Stuur mij dan maar een PM ;)

Polls

Welk beroep gaat Jack uitvoeren?
Timmerman, 0 stemmen
Banketbakker, 2 stemmen
Ober, 5 stemmen
Bouwvakker, 0 stemmen
Edit
V Ik 'reserveer' dit plekje voor het geval dat ik hier wat informatie wil neerzetten als ik verder ben met het dagboek :) Anders moet ik alles in het eerste post neerzetten, vind ik niet mooi :fluit

Laatst gewijzigd door Koen op ma 24 nov 2014, 19:45, 4 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
MandMeneer
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1675
Lid geworden op:
za 28 dec 2013, 12:27

Re: Agrariër

^ Wat bedoel je met gereserveerd? Edit: Aha.

Leuke proloog trouwens! Ik ga hem volgen :D

Laatst gewijzigd door MandMeneer op do 30 okt 2014, 19:55, 1 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding (38KB)
Bezoek ons forum vandaag nog! :D (Klik op het plaatje om erheen te gaan)
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Agrariër

zo'n knappe sim is het niet, maar het gaat ermee door en dus goed genoeg om regelmatig naar te moeten kijken en dit dagboek te volgen.

veel succes!


edit:


dit is pas het 3e dagboek in de sims4 dagboeken xD
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Agrariër ~ Proloog

^Er zijn inderdaad nog weinig Sims 4 dagboeken. Daarom dat het extra leuk is dat er weer een nieuwe bij is gekomen :)
~Hoofdstuk 1

Afbeelding

Dit is het huis waar ik op dit moment woon, samen met mijn moeder en broertje. Onze boerderij is niet meer zo groot. We hadden een aantal slechte oogsten achter de rug, dus besloten we veel grond te verkopen aan de gemeente. Op dit moment hebben we daarom weinig ruimte om nieuwe planten te verbouwen. Volgens mijn moeder hoeft dat ook niet meer, omdat we genoeg geld hebben gekregen voor onze oude grond.

Afbeelding

Dit is mijn lieve moeder, Janine de Boer. Ze is echt een topvrouw met veel zelfvertrouwen. Ze is echt een familiemens. Daarom dat ik nog steeds thuis woon. Ik weet gewoon dat ze het moeilijk gaat krijgen als ik op mezelf ga wonen. Ze vindt het erg leuk om creatief bezig te zijn.

Afbeelding

Ik stel jullie ook graag voor aan mijn lieve, niet al te slimme broertje. Zijn naam is Stefan de Boer. Stefan heeft een obsessie voor de ruimte. Zo gelooft hij dat er 'aliens' bestaan. Zo heeft hij nog meer van die gekke theorieën die niet kloppen. Ik en mijn moeder zeggen hier niks over. We laten hem lekker in zijn fantasie.

Afbeelding

Ik zou jullie graag willen voorstellen aan mijn vader. Helaas is hij hier niet meer. Ooit was er een brand op de boerderij. Op dat moment was er erg veel paniek. Mijn moeder had Stefan al in haar armen en pakte mijn hand en rende naar buiten. Mijn vader kwam niet te voorschijn. We vonden geen lijk, helemaal niks. Dus we hebben geen idee of hij nu dood is of niet.

Afbeelding

Dan heb je nog Hummer. Dit was mijn vader z'n favoriete wagen. We gingen altijd met deze wagen naar de veilingen in de buurt. Helaas is Hummer kapot, maar we kunnen er geen van alle afscheid van nemen. 'Ik denk dat ik nu iedereen wel heb gehad.'

Afbeelding

'Je hebt mij nog niet voorgesteld', zei opeens een bekende stem achter me. Oja, dit is tante Ingrid. Niet bepaald de leukste tante, maar dat vertel ik wel een andere keer.
Afbeelding
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Agrariër ~ Hoofdstuk 1

@Gitte, een ander woord voor boer is ook Agrariër. Ik wilde gewoon een keer een originele naam bedenken. Telkens familie ...... begint ook weer zo saai te worden xD

Bedankt voor jullie reacties :D

V&VV Zelf vind ik Jack ook niet lelijk. Ieder zn mening 8-)

Laatst gewijzigd door Koen op vr 31 okt 2014, 10:52, 1 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Agrariër ~ Hoofdstuk 1

~Hoofdstuk 2

Afbeelding

'Kom je zo ook naar binnen Jack?' 'Ja tante, ik kom zo naar binnen.' Tante Ingrid liep naar binnen. Het is altijd het zelfde liedje met haar. Ze komt langs met altijd diezelfde reden. Een leuk familiebezoek is die reden niet.

Afbeelding

Zoals ik al had gezegd hebben wij heel veel grond verkocht aan de gemeente. Tante Ingrid vindt dat zij recht heeft op een deel van de opbrengst. Dit omdat ze ook is opgegroeid op de boerderij, ze is tenslotte de zus van mijn vader. Mijn moeder is het hier niet mee eens. Telkens diezelfde discussie, maar mijn moeder vindt dat ik en Stefan oud genoeg om erbij te komen zitten.

Afbeelding

'Ingrid, leuk dat je weer eens een keer langs komt', zegt mijn moeder hoogstwaarschijnlijk sarcastisch. Mijn moeder neemt deze gesprekken niet meer serieus, aangezien ze weet dat Ingrid nooit het geld zal krijgen. Daarom dat ik en Stefan ook bij deze gesprekken mogen zitten. Alleen is te merken dat Stefan ergens anders is met zijn hoofd.

Afbeelding

'Janine, we weten allebei waarom ik hier ben. Op dit moment ben ik een onderzoek gestart. Ik ga uitzoeken met een paar slimme mensen hoe ik het geld kan krijgen. Ik kan je vertellen, dit keer gaat het lukken!'

Afbeelding

'Horen jullie het jongens? Tante Ingrid denk dat ze een manier heeft gevonden om toch een deel van het geld te krijgen. Hoe vaak hebben we dat al gehoord? Misschien een stuk of 100 keer?' en mijn moeder begon heel hard te lachen.

Afbeelding

'Mam, misschien gaat het tante Ingrid dit keer wel lukken', zei Stefan. En we schoten met z'n drieën in de lach. Dit was niet zo netjes, maar ik zie de humor er wel van in. We zijn nu wel kinderachtig bezig, maar het zal Ingrid toch nooit lukken.

Afbeelding

'Jullie moeten oppassen, alle drie!', zei tante Ingrid boos. 'Ik zal er echt alles aan doen om mijn geld te krijgen. Het geld waar ik recht op heb! Ooit op een dag zal dit jullie bezuren.' En tante Ingrid liep naar buiten.

Afbeelding

'Neem het niet al te serieus jongens.' Moeder probeerde ons te kalmeren. Ze had niet verwacht dat Ingrid zo boos zou worden. Ik en Stefan waren niet bepaald bang, eerder geschrokken. 'Ooit op een dag zal ze het wel opgeven.'

Ingrid de Boer

Afbeelding

Wat een #%^&@# familie heb ik toch. Hoe durven ze me zo belachelijk te maken. Ik weet dat ik recht heb op dat geld. Heel dat verhaal van een onderzoek is niet waar. Ik hoopte dat ze daarin zouden trappen. Ik ben hier opgegroeid, ik ben hier geboren! 'Ik zal dat geld krijgen, horen jullie dat. Ik zal het geld krijgen!' Bij de ingang van het terrein zag ik opeens een man. Hij maakte bewegingen met zijn hand, dus ik liep naar hem toe. 'Kan ik u ergens mee helpen meneer?'

Afbeelding

'Goedemiddag mevrouw De Boer, ik denk dat ik een oplossing heb voor uw probleem.'
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie