Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

264 berichten • Pagina 9 van 14

Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: De familie Kwana

25. Soms is het leven gewoon een beetje saai!

Het werd weer tijd voor een update van de Familie Kwana. Na al het gedoe van de laatste tijd binnen de familie hoopt de tweeling Simone en Samantha op wat rust in de tent.

De familie is nu al 3 keer totaal uitgeroeid maar ze zitten niet bij de pakken neer en wonen nu dus in Barnacle Bay: een mooi oord om eens tot rust te komen en weer een bestaan op te bouwen.

Afbeelding

Omdat de tweeling niet alleen een heel kerkhof met familieleden is kwijt geraakt maar ook het grote huis en het familie kapitaal moet alles weer van de grond af opgebouwd worden. Simone, hier op een feestje van een collega, zit in het onderwijs. Een erg vermoeiende baan maar ja het brengt brood op de plank.

Afbeelding

Samantha werkt in dat piraten schip aan de kust en is daar de kok. Veel meer dan vette happen serveert ze niet. Dan zou ze echt in de Bistro moeten gaan werken maar daar waren geen vacatures.

Afbeelding

Afbeelding

In het begin was de armoede wel een beetje wennen voor de tweeling maar omdat ze allebei hard werken hebben ze een knus huisje kunnen bouwen en elke week komen er wel wat spulletjes bij.

Afbeelding

In haar vrijde tijd is Samantha veel aan het beeldhouwen, schilderen en uitvinden. Ze heeft als levenswens Afstammeling van Da Vinci.

Afbeelding

Simone's levenswens is Renaissance Sim: in 4 vaardigheden level 10 halen wat eigenlijk vrij makkelijk is. Maar of ze nu zo gelukkig is?

Afbeelding

Vooral na het werk als ze allebei moe en licht overspannen zijn is het diner niet altijd even gezellig. Maar des te verder ze in hun carriére komen des te meer vrije tijd en minder stress ze hebben.

Afbeelding

Voor hun geldt op dit moment: even geen gedoe met mannen of relatie: ze willen gewoon een 'saai en rustig' leventje leiden. Martijn (de 15e generatie Kwana) hebben ze net geadopteerd en met 2 van zulke lekker dikke moeders wordt het vast een verwend kind.

Wordt vervolgd.
Afbeelding
Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

Re: De familie Kwana

Het gaat nu ook minder snel: ik heb de Kwana;s nu een middellange levensduur gegeven ipv gemiddeld dus ze 'gaan wat langer mee' zeg maar xD
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie