Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

4 berichten • Pagina 1 van 1

Bobbie2000

Laptopkeuze

Hi Allemaal!

Ik heb een beetje keuzestress. Ik heb een nieuwe laptop nodig en wil hier graag de Sims 4 op spelen. Nu had ik deze super deal gevonden https://knibble.nl/laptop/lenovo/s330-81jw0009mh. Alleen heb ik niet zo veel verstand van laptops. Ik wil het gebruiken om de Sims 4 te spelen en een beetje te internetten en netflixen. Heeft er iemand hier ervaring mee? Is deze laptop hier goed genoeg voor? :$

Groetjes Bobbie :wub
Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8483
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: Laptopkeuze

Dat gaat niet werken omdat het een Chromebook is (en je Windows of MacOS nodig hebt.) Los daarvan zou ik zo'n soort laptop sowieso niet aanschaffen. Dit is meer een tablet en zo'n processor/videokaart gaat De Sims 4 nooit fatsoenlijk runnen.

Overigens ga je onder de 200 euro nooit iets vinden waar je op kunt gamen. Dat zijn zoals gezegd meer tablets die bedoeld zijn voor simpele taken, dus internet en netflix zullen wel prima draaien. :)
Bobbie2000

Re: Laptopkeuze

Hi Rudy!

Bedankt voor je bericht!
Oké dat is jammer, vond het wel een mooi prijsje! :D
Dus als ik het goed begrijp moet ik geen chromebook kopen.
In de omschrijving van deze laptop staat dat je er mee kan gamen: https://knibble.nl/laptop/lenovo/v145-81mt000vmh is dit misschien een goede?

Het is wel iets meer dan ik wilde betalen maar ja ik zou wel graag de sims er op willen spelen! Of moet ik helaas nog even doorsparen..? :$

Alvast bedankt!!!

Liefs Bobbie!
Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8483
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: Laptopkeuze

Eerlijk gezegd zou ik niets onder de 600 euro kopen mocht je het serieus willen gebruiken voor De Sims 4. Het zal hier vast wel op runnen, maar wel op de laagste setting. Pas rond de 600 euro beginnen de laptops interessant te worden omdat je dan laptops met losse (en beduidend sterkere) videokaarten gaat vinden.

De geschikt voor gaming uitspraak slaat trouwens op de 8 Gb werkgeheugen. Voor de rest is het gewoon een simpele netbook bedoeld voor simpele alledaagse taken.

Weergave- en sorteeropties