Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

63 berichten • Pagina 1 van 4

Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Perfect Genetics challenge ~ Hoofdstuk 4

Afbeelding

‘‘Er was eens, de machtige speler bracht een Sim tot leven in een wereld waar al zijn creaties gelukkig leefde. Maar deze speciale Sim had iets wat de andere Sims niet hadden, unieke ogen die niemand nog nooit had gezien en een haarkleur die iedereen versteld liet staan. Ze kreeg de taak van haar Maker om een planeet te lijden vanuit haar troon. En al haar generaties daaronder zouden hetzelfde moeten doen. Maar zij hadden een speciale eis. De erfgenaam en opvolger van de troon moet bezitten van hetzelfde speciale looks als de bezitter van de troon. Maar hun schepper wou het hun niet al te makkelijk maken, omdat degene met de perfecte genen voor altijd hun kinderen zou haten.’’

Meer informatie:

> Hoofdstuk 1

Laatst gewijzigd door Koen op wo 24 apr 2013, 22:18, 6 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Gebruikersavatar
SimsMeid
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2009
Lid geworden op:
zo 03 feb 2013, 19:01

Re: Perfect Genetics challenge

Het lijkt me een erg leuk verhaal. :D

Alleen de zin van "unieke ogen die niemand nog nooit had gezien" is niet correct. Je hebt dan een dubbele ontkenning. Dit kan wel: unieke ogen die iemand nog nooit had gezien of unieke ogen die niemand nog ooit had gezien. ;)


Het is maar een tip. :sweatdrop Verder schrijf je erg goed. (A)
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Perfect Genetics challenge

@SimsMeid, mijn zinnen kunnen soms erg krom zijn. Zelfs als je 100% Nederlands bent heb je daar nog zelfs last van.

---------------------------------------------
Hoofdstuk 1

Afbeelding

Dit is de wereld die de Schepper creëerde. Het is een planeet in het verre ruimtestelsel. Ze noemen de planeet Lunar. Op Lunar zag alles er vroeger vrolijk uit. Iedereen leefde gelukkig en vol blijdschap. Totdat de Schepper een Sim tot leven bracht die dat zou veranderen. Deze Sim werd de leidster over de hele planeet. Daarom noemen ze haar ook wel de Geboorte Koningin. Zij beschikte over de unieke ogen en het perfecte haar. En zij zou de planeet leiden. Maar de Geboorte Koningin was niet altijd even lief.

Afbeelding

De bevolking leeft in angst. Maar ook de bevolking is anders dan de Sims van de verre planeten. Zij hebben speciale krachten die de bewoners van de andere verre planeten niet beschikken. Ze hadden had goed, totdat ze Geboorte Koningin aan de macht kwam.

Afbeelding

Dit is het paleis van de Geboorte Koningin. Sinds het begin van haar geboorte regeerde ze over de planeet. Dat heeft gezorgd voor een alleenheerschappij in het land. In het paleis was de Geboorte Koningin begonnen met haar ‘zoektocht’ naar haar erfgenaam. Ze had hierin veel geluk. Na haar 2de zwangerschap was het raak. Het perfecte kind was geboren.

Afbeelding

Aanschouw de Geboorte Koningin. Ze is een strenge leidster en heeft een hekel aan heel de bevolking. Maar ze geniet van haar macht. Ze beschikt over de unieke paarse ogen en haar perfect paarse haar. En dat heeft ervoor gezorgd dat ze Geboorte Koningin is geworden. Haar taak is om de planeet te leiden, op de manier hoe hij/zij dat wil. De echte naam van de Geboorte Koningin is Yuzada Teyoyu. Maar bijna niemand weet haar echte naam.

Afbeelding

En hier zie je de troonopvolgster, Ava Teyoyu. Ze heeft geen goede band met haar moeder. Maar ooit komt de dag dat ze moet regeren over de planeet. Maar nu staat haar eerst een andere belangrijke taak te wachten. Ze moet gaan ‘zoeken’ naar het perfecte kind. Maar hoeveel zwangerschappen staan haar te wachten?

Intro < > Hoofdstuk 2

Laatst gewijzigd door Koen op ma 15 apr 2013, 18:55, 4 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Gebruikersavatar
Simmielove
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
14312
Lid geworden op:
wo 17 feb 2010, 14:14

Re: Perfect Genetics challenge ~ Hoofdstuk 1

Erg leuk! :D

Bij de eerste foto staat ergens lijden, maar dat moet leiden zijn ;$
Afbeelding
Afscheid nemen wordt telkens moeilijker~
“You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.” - Harvey Dent in The Dark Knight
Klik hier voor mijn site met boekenrecensies

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie