Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

83 berichten • Pagina 1 van 5

Gebruikersavatar
Shevens
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3471
Lid geworden op:
do 28 okt 2010, 20:02

Dagboek Familie Keaton - Allerlaatste update! 12/08

Afbeelding

Familie Keaton
Marty en Justine Keaton zijn allebei levendige Sims die van het buitenleven houden. Ze hebben beiden actieve carrières en hobby's. Zal hun levensstijl moeten veranderen als hun eerste kindje ter wereld komt?

Hoofdstukken:

- Proloog
1. Hormonen?
2. Worried
3. Good looks
4. Pakketje?
5. Opgroeien gaat in kleine stappen
6. De rondleiding!
7. Ik krijg de zomer in m'n bol!
8. Familietijd!

Laatst gewijzigd door Shevens op zo 12 aug 2012, 20:38, 17 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Gebruikersavatar
Shevens
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3471
Lid geworden op:
do 28 okt 2010, 20:02

Re: Dagboek Familie Keaton

Proloog ~-

Afbeelding

Dit is Justine, Justine is een aardige sim die haar eerste kind verwacht. Samen met haar man Marty zal ze haar leven helemaal over de kop moeten gooien willen zij het kindje goed kunnen verzorgen.
Justine kent niet zoveel mensen maar weet wel dat ze gauw aan de bak moet met het leren kennen van mensen, met betere vriendschappen kan ze niet alleen hogerop komen in haar baan in de ordehandhaving, maar ze kan ook meer mensen vinden om mee te praten.

Afbeelding

Dit zijn Marty en Justine samen. Het is een gelukkig koppel, maar ze hebben het best wel krap. Ze hebben niet eens het kinderkamertje afgekregen. Wel sparen ze voor een reisje naar Frankrijk, maar dat schiet ook niet echt op. Gaat dit zijn tol eisen?

~

Hopelijk gaan jullie dit dagboek superleuk vinden! :knuffel
Ik ben nog van plan wat ik allemaal met ze ga doen, het is heel vreemd om oppeens een familie die je zelf niet hebt gemaakt te moeten sturen in de richting die jij voor ze gaat uitkiezen.
Ik heb in het achtergrondverhaal gehoord dat ze willen verhuizen als hun kind er is, maar dit moet ik nog even bespreken! :swing
Afbeelding
Gebruikersavatar
Shevens
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3471
Lid geworden op:
do 28 okt 2010, 20:02

Re: Dagboek Familie Keaton - Proloog pg. 1

Hoofdstuk 1 ~ Hormonen?

Afbeelding

De laatste dagen van Justine's zwangerschap waren letterlijk een hel voor beiden.
Een schommeling met de hormonen van Justine liet Justine een beetje veranderen. Ze maakte een ophef over alles. Niemand is in de babykamer geweest sinds hij gemaakt is, maar Justine blijft beweren dat één kussen van het babybedje is verschoven van links naar rechts. En ze maakte hier een ruzie over? Normaal was ze nooit zo pietje precies.. Marty dacht toch dat het geen probleem is om haar nu uit te laten barsten, het zijn waarschijnlijk de hormonen, en hij ging terug in het boek dat hij aan het lezen was.

Afbeelding

Toen Justine kreeg te horen dat Baire haar nieuwe partner was voor haar werk moest Justine Baire ontmoeten, eerst dacht ze dat het een man was tot ze plotseling zag dat het om een jong meisje ging, "Ben jij Blair?" zei Justine twijfelend. "Ja! Dan moet jij vast Justine zijn!" zei Blair. "WOW! Jouw buik is GIGANTISCH! Je staat op springen!" zei Blair, en Justine lachte, Justine vertrok gauw omdat ze het niet meer zeker was met zo'n buik!

Afbeelding

Toen het al avond werd en Justine net thuis was begon het! Ze ging bevallen.
Het was een zware bevalling, het nam 16 uur en daar kwam hij eindelijK! Een jongetje! We hebben hem Jack genoemd, en het revalideren nam een tijd maar toen mochten we eindelijk naar huis hoor!
Marty ging gauw slapen, maar Justine bleef nog even op om wat te doen.

Laatst gewijzigd door Shevens op za 14 jul 2012, 12:10, 1 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Gebruikersavatar
Shevens
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3471
Lid geworden op:
do 28 okt 2010, 20:02

Re: Dagboek Familie Keaton - Hoofdstuk 1! Pg. 1

Hoofdstuk 2 - Worried

Afbeelding

Dit was Jack dan, de kleine kul ziet eindelijk het daglicht, hij is zo mooi en lief!
Het duurde 20 minuten voordat Justine thuis was, die hechtingen deden pijn!
Nu Justine een kind heeft kan ze minder werken, de oppas kan niet worden betaald want ze zitten krap bij kas, en dan hebben ze ook nog eens de kinderkamer voor een meisje ingericht..
Toen Marty ging slapen zei Justine dat ze nog even op bleef.

Afbeelding

Justine dacht alleen maar aan geld, hoe komen ze nu rond van één sportcarrière? En sowieso, het werk geeft hen beiden niet veel geld, maar wat Justine wel weet is dat ze zo veel nog moet betalen, de nieuwe kinderkamer, de belastingen, de schulden en de hypotheek. Justine werd even niet goed en ging denken, hoe kwamen ze de maand voortaan rond? Moesten ze bezuinigen? Een kasboek bijhouden? En toen had Justine een idee! Maar wat was dat idee?

(Korte update, geen screenshots :sweatdrop)
Afbeelding
Gebruikersavatar
Shevens
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3471
Lid geworden op:
do 28 okt 2010, 20:02

Re: Dagboek Familie Keaton - Hoofdstuk 2! 15/07

Hoofdstuk 3 - Good looks

Het was alweer een lange tijd geleden dat Justine zich echt een vrouw voelde. Ze had al die tijd maar kleding uit 1999 en ook altijd een knot. Justine pakte haar krultang en begon te krullen. Een Diesel jurkje die ze had gekregen voor haar verjaardag zat nog in de kast.

Afbeelding

En daar kwam ze, Marty riep gelijk: "Fenomenal Woman!" en Justine bloosde, het was haar tijd om te schijnen, en dat voor een vrouw die net een kind heeft gekregen, ze moest wel veel gaan sporten, want ze moet nog 5 kilo verliezen!

Afbeelding

Er was een nieuw gebouw in Sunset Valley, het taarthal casino. De plek waar iedereen rijk kan worden. Of niet..?
Het was vandaag de opening, dus extra kans op de jackpot van 50000 simoleons. En Justine was van de partij.

Afbeelding


~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Ik heb enkele problemen in mijn spel, het schokt vreselijk! 1 seconde doet ie 't. En dan direct weer een schok. En letterlijk één seconde! Hopen dat hij het de volgende keer doet, ik heb de CACHE bestanden nu verwijderd :)!
Justine was al 200 simoleons kwijt van het gokken, en oppeens. Zette ze 300 simoleons in! 300!
Justine was niet goed bij haar hoofd, iedereen vond het gestoord dat ze dit deed, iedereen stond van een afstand te kijken, ze trok heel langzaam aan de hendel, oppeens kwamen er twee kersjes en de derde draaide nog. En oppeens.. nog een kers! Er schoot allemaal confetti uit de automaat en er kwamen allemaal muntjes uit het apparaat wat 50000 simoleons waard was. Het ging allemaal zo snel voor Justine's ogen.. 50000 simoleons.. Justine pakte haar telefoon en belde Marty: "Schat..?" zei Justine verontrustend "Wat is er?" zei Marty. "Nou, hoe zou je doen als ik 50000 simoleons HEB GEWONNEN!" en een lange tijd was het stil aan de telefoon.
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Gesloten