Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

3 berichten • Pagina 1 van 1

gijsvdv
Latrine schoonmaker Latrine schoonmaker
Berichten:
14
Lid geworden op:
za 25 jul 2015, 14:00

Gebruiken camera vaak lag

Hallo,

Wanneer ik de sims 3 op mijn pc speel, heb ik steeds framedrops, het spel is dan gewoon heel sloom.
Ik zou dit spel makkelijk aan moeten kunnen...
Is hier een fix voor?

SPECS:
Videokaart: MSI GTX 960 4GB
CPU:AMD X4 860K
RAM:8GB DDR3
WINDOWS 10 64 BIT
Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8483
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: Gebruiken camera vaak lag

Het is lastig te zeggen of er echts iets aan te doen valt. De Sims 3 loopt gewoon nooit helemaal vloeiend als je beweegt (de engine is vandaag de dag gewoon bagger), zelfs niet bij goede hardware (die werken vaak 'te' goed). Je zou als eerste nog kunnen proberen om het aantal kavels dat tegelijkertijd wordt gerenderd terug te zetten naar 1 of 2 in de opties. Scheelt vaak al best veel. Hiernaast kun je ook nog altijd proberen V-sync in te stellen (zijn genoeg filmpjes van op YouTube te vinden hoe je dat moet doen) wat je hoeveelheid frames dan wel limiteert, maar het geheel in enkele gevallen wel soepeler laat lopen. En als je een al wat oudere save hebt, dan wil de Overwatch mod ook nog wel helpen. Verdere downloads en mods zou je natuurlijk ook eens moeten uitschakelen om te kijken of dat nog iets uithaalt. :)

Nogmaals is het gewoon lastig te zeggen of er echts iets aan te doen valt. Je zult gewoon vanalles moeten proberen en kijken wat werkt en wat niet.
gijsvdv
Latrine schoonmaker Latrine schoonmaker
Berichten:
14
Lid geworden op:
za 25 jul 2015, 14:00

Re: Gebruiken camera vaak lag

Oke bedankt, ik heb dit inderdaad al gehad sinds we de sims 3 hier hadden, rond najaar 2012 gok ik, we hebben dit altijd gehad, maar we speelden ook niet op hele bijzondere hardware toen. Nu ik op een pc die makkelijk goed genoeg is speel, vind ik het nogal irritant, maar als er niet veel aan te doen is, is dat maar zo...

Weergave- en sorteeropties