Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

36 berichten • Pagina 1 van 2

Gebruikersavatar
Xelles
Beheerder Beheerder
Berichten:
5955
Lid geworden op:
zo 30 aug 2009, 23:54

SN vernieuwd, nu en in de komende maanden

Hoi iedereen!

Vinden jullie het ook tijd dat SN vernieuwd? Dan gaat er een spannende tijd voor jullie komen, wij vinden namelijk dat we wat vernieuwingen aan kunnen brengen aan de website en het forum!

Nu:
De eerste stappen hiervoor gaan zeer binnenkort gezet worden. Wij gaan verhuizen naar een nieuwe server, hiermee wordt hopelijk de stabiliteit van de website verhoogt, wij hebben namelijk redelijk wat downtime gehad de laatste tijd.

Tijdens de verhuizing worden er ook een aantal kleine zaken gerepareerd. Maar het de belangrijkste update gaat de integratie tussen het forum en de website zijn. Dat zal betekenen dat het niet langer nodig is om twee accounts te hebben, dus om op de website en het forum te kunnen posten. Voortaan is het forum account genoeg. Dingen als gebruikersnaam en avatar zullen zowel op het forum en de website gelijk zijn. Dit betekend ook dat je geregistreerd moet zijn op het forum om op de website te mogen posten.

Leden die al een bestaand website account hebben hoeven zich geen zorgen te maken, hun account wordt automatisch gekoppeld. Voor leden die geen website account hebben, wordt er automatisch een gecreëerd na deze update. Voor jullie gevoel zal er misschien niet veel veranderen, maar op de achtergrond is het een grote wijziging.

De datum waarop we verhuizen en waarop deze wijziging ingaat maken we later bekend. Dit zal tussen nu en het einde van de maand zijn.

Toekomst:
Voor de toekomst hebben we ook een aantal ideeën op stapel staan. De huidige website draait al ruim 2 jaar mee en is aan een opfris beurt toe. Ook zorgt de integratie tussen de website en het forum er voor dat we misschien wat nieuwe functionaliteit voor leden kunnen maken op de lange termijn.

Mochten jullie suggesties hebben voor het vernieuwen van SN, dan zijn die natuurlijk van harte welkom en die horen we dan ook graag. Hoe dan ook, hou er wel rekening mee dat uitgebreide ideeën waarschijnlijk te lastig zijn om in de website te bouwen en dat wij voorlopig ook nog alleen ideeën aan het opdoen zijn. De nieuwe versie van de website laat nog wel enkele maanden op zich wachten. En op een later moment zullen we hier nog een aparte oproep voor plaatsen.

Tot zover deze kleine update. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast om aan SN te gaan timmeren de komende maanden en de eerste stap wordt binnenkort gemaakt.
Gebruikersavatar
SnoepxStok
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1623
Lid geworden op:
vr 01 okt 2010, 21:24

Re: SN vernieuwd, nu en in de komende maanden

Gaan de kleuren van het forum veranderen?
Of krijg je een soort van 4 blokjes boven in het scherm dat je kunt kiezen?
Het lijkt mij wel mooi om de site van groen/blauw/zwart/zilver te maken.
Maar het is maar een idee!

Maar ik ben benieuwd wat er nog allemaal voor ons zit aan te komen :)
Afbeelding
I Want To Fly Away, To Escape All The Trouble
fjordjes
Mest analist Mest analist
Berichten:
580
Lid geworden op:
di 07 sep 2010, 21:02

Re: SN vernieuwd, nu en in de komende maanden

Heb nog wel een paar suggesties;

- topics waarin je gerageerd hebt kunnen ontstippen bij je eigen berichten
- aangeven wie de TS is (TS = topicstarter) met een kleurtje/streepje onder de naam
- aangeven waar je het laatst gelezen hebt dmv een streep na het laats gelezen bericht in een topic
- forumgebruikers de TeM functie laten gebruiken ipv via een topic melden wie of wat fout is in een topic (vind dat persoonlijk niet zo netjes in het openbaar)

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie