Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

159 berichten • Pagina 5 van 8

Gebruikersavatar
xJonn
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
119
Lid geworden op:
za 20 aug 2011, 18:22

Re: Dagboek Familie Alto - H8, pag. 8!

Hoofdstuk 9

Afbeelding
'Je zit bij je gedachten bij morgen he?' zei Nick. Vita was de hele dag veel stiller dan anders. 'Misschien moet je even wat afleiding hebben. Holly is zondag jarig en het zou toch leuk zijn als we een heel groot feest zouden geven.' Bij het woord feest klaarde het gezicht van Vita op. 'Ja, goed idee.We kunnen het wel buiten doen, bij het zwembad en de barbecue.'
'Dat klinkt geweldig, schat.' grijnsde Nick.

Afbeelding
Vita liep naar Holly's kamer waar Holly televisie zat te kijken. Met een grote boog liep ze om de mand van Belle heen waar het hondje rustig in lag te slapen. Holly keek verbaasd naar Vita. Het gebeurde maar zelden dat ze in haar kamer kwam en meestal had ze dan niet veel goeds te melden.

Afbeelding
Vita ging naast Holly op de bank zitten. Holly zette de tv uit, goede simmies slecht simmies was toch net afgelopen. 'Zondag ben je jarig,' begon Vita. 'En zou het dan niet heel leuk zijn als we een feest zouden geven? Je wordt tenslotte maar een keer in je leven 18.'

Afbeelding
Holly grijnsde. Ze wist hoeveel haar moeder van feesten en vooral de gezelligheid hield. 'Is goed hoor mam,' zei ze. 'Er is alleen een voorwaarde: ik wil het alleen als Bebe ook mag komen.' Vita zuchtte. 'Je gaat nog steeds met haar om, he?' Holly knikte. 'Oké, het is goed. Maar die ouders van haar moeten thuisblijven!' zei Vita nijdig. Holly vond het niet leuk dat haar moeder zo over de ouders van haar beste vriendin praatte, maar ze zei er niks over. Ze was allang blij dat haar moeder het goed vond dat Bebe mocht komen.

Afbeelding
'Misschien kunnen we Jake Taylor ook wel uitnodigen!' zei Vita enthousiast. Alleen al bij het idee dat er een beroemd iemand van de tv zou komen werd ze enthousiast. 'Dat zou geweldig zijn! Heel Sunset Valley zal het over ons feest hebben en iedereen zal willen komen!' Holly keek naar haar moeder die steeds enthousiaster werd.

Afbeelding
De volgende ochtend stond Vita in het park te wachten op Tara. Ongeduldig keek ze op haar horloge, het was allang 10 uur geweest en ze begon steeds zenuwachtiger te worden. Ze schrok toen ze achter haar iemand haar naam hoorde zeggen. Ze herkende die stem uit duizenden. 'Tara?' zei Vita en ze draaide zich zich om.

Afbeelding
Voor haar stond een blonde vrouw met een hele grote zonnebril. Was dat Tara? Ze kon het niet geloven. De vrouw die voor haar stond leek helemaal niet op het kleine meisje dat ze van vroeger kende. 'Jij bent veranderd zeg!' zei ze terwijl ze nog steeds niet kon geloven dat dat Tara was. 'Vind je?' glimlachte Tara. Vita knikte. 'Je bent zo...' ze wist even niet welk woord het beste bij haar paste. 'Volwassen,' zei ze. Er viel een ongemakkelijke stilte.

Afbeelding
Na een paar minuten verbrak Tara de stilte. 'Ik ben hier gekomen met een reden,' zei ze. Vita keek haar afwachtend aan. 'Ik ga binnenkort trouwen,' zei Tara. 'En?' zei Vita. Ze begon al te vermoeden wat Tara wilde.

Afbeelding
Ook Holly was in het park. Ze had er afgesproken met Bebe. Ze stond met Bebe te kletsen over het feest van morgen toen ze geschreeuw hoorde. Ze draaide zich om. Verderop zag ze twee vrouwen boos tegenover elkaar staan.

Afbeelding
Bebe keek naar de twee vrouwen. 'Wat is daar aan de hand?' vroeg ze. 'Dat is mijn moeder!' zei Holly verbaasd. Bebe zag het ook. 'Wat doet zij hier?' Holly haalde haar schouders op. 'Ik weet het niet en ik heb ook geen idee wie die andere blonde vrouw is. Ik heb haar nog nooit eerder gezien.' Verbaasd keken ze naar de twee vrouwen die tegen elkaar schreeuwden. De blonde vrouw liep na een tijdje kwaad weg en Vita vertrok ook.

Afbeelding
Holly had geen idee wat ze er van moest denken. 'Het leek er niet echt op dat die blonde vrouw uit Sunset Valley kwam,' zei Bebe. Holly knikte. 'Ja, ik denk dat ze eerder uit Bridgeport komt of zoiets.' 'Ga je het aan je moeder vragen?' vroeg Bebe aan Holly. 'Nee,' antwoordde ze, 'ik denk dat ze dan heel boos wordt en ik heb echt geen zin om weer ruzie met mijn moeder te krijgen hoor.' Bebe begreep het. 'Ach, misschien ging het wel helemaal nergens over,' zei ze.


Nick jr is jarig! Hij is 2 jaar geworden! :swing
Afbeelding


Alleen had hij grijs haar... :laugh
Afbeelding

En heb ik besloten dat hij daar nog een beetje te jong voor is. :$
Afbeelding

Ik heb besloten om maar geen feest te geven, omdat het anders een beetje teveel zou worden, dus doe ik het even zo. :)
Afbeelding
Gebruikersavatar
xJonn
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
119
Lid geworden op:
za 20 aug 2011, 18:22

Re: Dagboek Familie Alto - H9, pag. 9!

Bedankt voor de leuke reacties!! :D

Hoofdstuk 10: Het feest

Vita had besloten om er een zwemfeest van te maken. Iedereen moest in zwemkleren komen en het feest was in de tuin.

Afbeelding
Het feest was net begonnen en Holly deed een wens en blies haar kaarsjes uit. Iedereen juichte en klapte.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
En daar ging Holly. Ze groeide op naar jongvolwassene! Ze kreeg de eigenschap op familie gericht erbij en haar levenswens is om vijf kinderen op te voeden van baby tot tieners.

Afbeelding
Vita kwam naar haar toe. 'Gefeliciteerd!' riep ze en ze gaf Holly een onhandige knuffel. 'Je cadeau staat in je kamer.' Vita bekeek Holly. 'Het lijkt me verstandig om je even om te kleden,' zei ze. Holly keek naar haar bikini die ze nu aanhad. 'Oké,' zei ze.

Afbeelding
Ondertussen stond Tara voor het huis.

Afbeelding
Stiekem glipte ze het huis binnen.

Afbeelding
Holly was net klaar met omkleden en bekeek haar nieuwe bed die ze van haar ouders had gekregen voor haar verjaardag, toen Tara plotseling haar kamer binnenkwam.

Afbeelding
Geschrokken draaide ze zich om toen ze iemand hoorde binnenkomen. Ze herkende Tara meteen. 'Wie ben jij?' vroeg ze geschrokken. 'Ik ben Tara de Ruiter,' zei de blonde vrouw. 'Jij bent de vrouw die gisteren ruzie had met mijn moeder in het park,' zei Holly verbaasd. Ze snapte er niks van. Waarom was die vrouw hier? En wie was ze?

Afbeelding
'Ik had gisteren ruzie met Vita, omdat ik jou graag wilde zien.' Holly snapte het nog steeds niet. Waarom wilde Tara haar zo graag zien? 'Ik ben het zusje van Vita,' vertelde Tara, 'En..' Ze stopte met praten toen de deur openging en ze de stem van Vita hoorde.

Afbeelding
'Holly? Liefje? Waar blijf je?' riep Vita die de kamer binnenkwam. Ze schrok toen ze Tara zag. 'Wat doe jij hier?!' riep ze boos. 'Je had toch wel begrepen dat ik niet wilde dat je hier kwam?' Vita bleef maar schreeuwen tegen Tara die er geen woord tussen kon krijgen. Uiteindelijk stuurde Vita Tara weg en liep met haar mee naar buiten, omdat ze haar niet vertrouwde. Beduusd bleef Holly alleen achter.

Afbeelding
Holly schrok toen Jake binnenkwam. 'Hi,' zei hij. 'Uhh, hoi,' zei Holly verlegen. 'Ik vroeg me al af waar je was,' zei Jake, 'Ik zag je moeder samen met een andere vrouw uit jouw kamer lopen, is er wat aan de hand?'
'Uhh,' stamelde Holly, 'nee hoor.' Hij glimlachte. 'Gelukkig.'

Afbeelding
'Wat zie je er trouwens mooi uit!' zei hij. Holly bloosde. 'Dank je,' zei ze terwijl ze hem aankeek. Wat heeft hij mooie ogen, dacht ze. 'Zullen we naar buiten gaan?' stelde hij voor. Holly knikte.

Afbeelding
Buiten was het al donker en Vita stond daar met Nick te praten. 'Tara was hier!' zei ze zachtjes. 'Wat?!' riep Nick. 'Ssst, niet zo hard!' zei Vita terwijl ze om zich heen keek of iemand het gehoord had. 'Ja, ze was bij Holly, maar ik was net op tijd gelukkig en heb haar eruit gezet.' zei ze. Nick knikte bedachtzaam. 'Oké, gelukkig. Ik denk alleen niet dat ze het hierbij laat en gewoon weer terug naar Bridgeport gaat.' Vita zuchtte diep. 'Ik denk het ook niet...'

Afbeelding
Buiten zaten Jake en Holly naar de sterren te kijken. Holly voelde zich opgelaten. Ze kon niet geloven dat ze naast Jake Taylor zat.

Afbeelding
Plotseling stond hij op en trok haar mee omhoog. Hij pakte haar vast en kuste haar. Als ze wist waarom hij dat deed had ze hem misschien wel afgewezen hoe leuk ze hem ook vond. Maar dat wist ze niet dus liet ze hem gewoon zijn gang gaan, wat achteraf misschien niet zo slim was geweest...
Afbeelding
Gebruikersavatar
xJonn
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
119
Lid geworden op:
za 20 aug 2011, 18:22

Re: Dagboek Familie Alto - H10, pag. 9!

Hoofdstuk 11

Afbeelding
Met vlag en wimpel slaagde Holly voor haar eindexamen en haalde dus haar diploma. Ook Bebe is geslaagd.

Afbeelding
Holly en Bebe feliciteerden elkaar en praatten wat bij. 'Was jij gisteren nou aan het zoenen met Jake of heb ik dat gedroomd?' vroeg Bebe. Holly werd rood en giechelt. 'Ik dacht zelf ook dat ik het gedroomd had, maar nee dus.' Bebe grijnsde. 'Ik vind het zooo leuk voor je! Hij is echt heeel knap!' Holly knikte. 'Ja he! Alleen heb ik sinds gisteravond niks meer van hem gehoord. Misschien betekende het wel niks voor hen.' Bebe schudde lachend haar hoofd. 'Nee joh, die is aan het bijkomen van het feest van gisteren!' Holly hoopte dat Bebe gelijk had, maar durfde er niet van uit te gaan.

Afbeelding
Toen ze die middag verveeld tv zat te kijken hoorde ze haar mobieltje afgaan.

Afbeelding
Ze pakte haar mobieltje en nam hem op. 'Holly.' Ze schrok toen ze de stem van Jake hoorde. 'Met Jake. Heb je misschien ook zin om vanavond af te spreken in het park?'
'Uhh, ja hoor,' hakkelde ze. 'Oké! Tot vanavond dan!' Ze kon er nog net 'doei' uitpersen voor Jake ophing. Geschokt bleef ze met de telefoon in haar handen staan.

Afbeelding
Voor ze die avond naar het park ging, ging ze nog even langs de boekenwinkel. In de krant had ze gelezen dat er een kassaspecialist zochten en omdat Holly toch nog niet wist wat ze wilde gaan doen, besloot ze eerst maar voor die baan te solliciteren. Gelukkig werd ze aangenomen. Ze kon de volgende dag direct beginnen.

Afbeelding
Daarna ging ze naar het park. Zenuwachtig stond Holly op Jake te wachten. Plotseling hoorde ze achter haar zijn stem. 'Hallo schoonheid,' zei Jake. Holly draaide zich om. Verlegen keek ze hem aan. 'Hoi.'

Afbeelding
Die avond hadden ze het heel gezellig...

Klein hoofstukje. Ik hoop dat ik binnenkort snel meer tijd heb om te simsen! :D
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie