Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

3 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
Nina
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
7411
Lid geworden op:
za 16 jan 2010, 17:45

Wat is Goede Simmies - Slechte Simmies? Hoe doe ik mee?

Afbeelding

Voordat Droomzicht gesticht werd, had je het stadje Sunset Valley. Sunset Valley werd gesticht door de familie Van de Kerkhof en opgebouwd door de familie Landgraaf. Sunset Valley groeide uit tot een rustig en vredig stadje. Maar nu de stadse familie Alto zich hier gevestigd heeft, lijkt Sunset Valley verscheurd te zijn. Zullen de inwoners partij moeten kiezen?

Wat is de bedoeling?

Jullie gaan met de bestaande families verder spelen in Sunset Valley. Vanaf zondag 1 juli 15:00 kun je je inschrijven voor dit spel. Wanneer je dit doet maak je een top 3 van de huishoudens uit Sunset Valley waarmee jij wel zou willen spelen. Op zondag 8 juli zal iedereen die mee mag doen een PM krijgen met welk huishouden ze hebben gekregen. En dan kan het spel starten.

In het speciale forumdeel zul je dan een topic onder jouw naam vinden waar je een dagboek moet bijhouden van jouw familie.Want daar draait het hele spel om! Je gaat verder met het verhaal wat de familie van EA heeft meegekregen, de zogenaamde verhaallijn. Ook kun je met andere leden afspreken dat jullie Sims bijvoorbeeld een relatie krijgen, maar let op! Dit is erg lastig, want je kan niet te ver vooruit spelen en je moet samen goede afspraken maken. Beslis dus niet voor een ander!

Maar om het toch leuk en actief te houden organiseren wij elke twee weken een opdracht waar je met je huishouden aan mee moet doen en de opdracht moet je dan verwerken in je dagboek.

Hoe kan ik meedoen?

We starten maar met een bepaald aantal plaatsen dus wees er snel bij! Als het zondag 1 juli 15:00 is geweest kun je een PM naar Fransor of Nina sturen met jouw top 3 van families uit Sunset Valley (zie lijst onderaan).

Vol is vol, maar dat betekent niet dat je helemaal niet meer kan meedoen aan dit spel. Gedurende het spel zullen er leden afvallen als ze bijvoorbeeld opdrachten niet inleveren of voor een langere tijd weggaan. Er zal dan een plekje vrijkomen, maar dit zullen wij tijdig aangeven zodat niemand het mist. Ook kan het zo zijn dat wij extra plaatsen beschikbaar stellen, maar ook dit geven wij op tijd aan.

Waarom organiseren jullie opdrachten?

Dit doen we om het spel een beetje in leven te houden en om te kijken of iedereen nog wel actief meedoet. Maar deze opdrachten doe je niet voor niks. Als de inlevertijd verstreken is mogen alle forumleden stemmen op hun favoriete inzending. Als je degene bent met de meeste punten kun je leuke extra's verdienen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij de volgende opdracht mag verzinnen.

Wat moet ik doen als ik weg ga?

Deze uitdaging valt in de vakantieperiode. We hebben de regel dat wanneer je twee uitdagingen op rij mist, je plaats moet maken voor een ander lid. Dit betekent dat je maximaal 2 weken afwezig kan zijn. Weet je dat je binnenkort langer dan 2 weken weg bent, probeer dan als je terug bent te kijken of je nog mee kan doen!

Als je minder dan 2 weken afwezig bent is het geen probleem, maar geef het wel duidelijk aan in jouw topic!

Wat gebeurt er na de zomer?

Als deze uitdaging een succes is zijn we vanplan er ook na de zomer gewoon mee door te gaan. Met zowel de uitdaging voor De Sims 2 families als De Sims 3 families. Dat kan betekenen dat als je nu niet mee kan doen of geen tijd hebt, je altijd na de zomer nog mee kan doen.

Kan ik aan De Sims 2 uitdaging én De Sims 3 uitdaging meedoen?

Nee, je zult moeten kiezen uit de 2 uitdagingen want per uitdaging hebben we niet veel plaatsen.
Gebruikersavatar
Nina
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
7411
Lid geworden op:
za 16 jan 2010, 17:45

Re: Wat is Goede Simmies - Slechte Simmies? Hoe doe ik mee?

Uit welke families kan ik kiezen?

Afbeelding

Familie Alto
De Alto's hebben nieuw geld. Met hun schaamteloze manier van zakendoen hebben ze een aardige vinger in de pap weten te krijgen in deze stad. Er wordt gefluisterd dat ze de helft van de plaatselijke winkels in handen hebben. Maar hoe kan het dat hun dochter zo'n schijnheiligerd is?

Afbeelding

Familie Alvi
De jonge Miraj Alvi zou willen dat zijn tienerbroer het zijn vader niet zo lastig maakt. Kan hij die twee op de een of andere manier dichter bij elkaar brengen?

Afbeelding

Familie Bunch
Het zit zo: Twee werkende ouders worstelen om voor hun kinderen te zorgen, de huishoudelijke taken te volbrengen en tegelijkertijd carrière te maken, terwijl hun vier kinderen volledig doordraaien. Kan deze familie die uit zes personen bestaat de juiste balans vinden, of worden ze totaal gestoord?

Afbeelding

Familie Hart
Bebe Hart heeft het best zwaar als enig verantwoordelijk familielid in de totale familie Hart. Het is geen geheim voor de buren dat haar ouders allebei een beetje gek zijn. Bebe heeft het gevoel dat de buren haar ook altijd scheef aankijken, om te zien of zij ook zo gestoord is.

Afbeelding

Familie Huisgenoten
Kunnen vijf jongvolwassenen met totaal verschillende achtergronden echt in vrede met elkaar samenwonen in één huis? In dit maffe huishouden is vrijwel iedere persoonlijkheid vertegenwoordigd. Maar wie is toch die oersaaie kerel die volledig langs de rest heen leeft? En hoe heeft hij het voor elkaar gekregen dat hij zijn eigen slaapkamer heeft?

Afbeelding

Familie Landgraaf
De familie Landgraaf heeft oud geld. De familie van Nancy heeft zo ongeveer de stad gesticht en het is dus ook geen toeval dat Geoffrey zijn achternaam veranderde toen ze trouwden, en niet Nancy. Zal de jonge Malcolm net als zijn vader een bescheiden dokter worden, of zal hij met de genen van zijn moeder uitgroeien tot meedogenloze zakenman?

Afbeelding

Familie Langerak
Kaylynn Langerak ruimt de troep van haar broer en huisvader op, terwijl haar moeder de hele dag werkt. De tante van Kaylynn, Zelda, is nu ook nog op bezoek gekomen en heeft een heleboel halfdode planten meegenomen. Het is nog nooit zo'n verschrikkelijke puinhoop geweest!

Afbeelding

Familie van de Kerkhof
De Van de Kerkhofs wonen al sinds jaar en dag in de stad. De somberheid van het kerkhof dat in de buurt ligt past goed bij hen, maar kan de jonge Christiaan op zo'n plek wel normaal opgroeien?

Afbeelding

Familie Rimpelbil
Agnes Rimpelbil had nog niet eens de kans gekregen om haar achternaam te wijzigen in die van haar echtgenoot, toen een noodlottig ongeluk tijdens de huwelijksreis een bruut einde maakte aan het huwelijk. Vanwege haar verbitterde karakter en omdat de geest van wijlen haar man alle mannelijke bezoekers wegjaagt, zal alleen de dapperste Sim nog een poging wagen om haar hart en haar vermogen voor zich te winnen.

Afbeelding

Familie Vrijevogel
De familie Vrijevogel is erg hecht en Sam ziet erop toe dat alles en iedereen zijn plek kent. Wat zou het fijn zijn als de overige buurtkinderen net zo goed opgevoed zouden zijn als zijn Vincent en Cora.
Gebruikersavatar
Nina
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
7411
Lid geworden op:
za 16 jan 2010, 17:45

Re: Wat is Goede Simmies - Slechte Simmies? Hoe doe ik mee?

Zo! Dat is een partij snel gegaan! Binnen anderhalf uur hebben we 10 inschrijvingen ontvangen wat betekent dat we nu vol zitten. Mocht je bij deze tien horen dan krijg je snel een bericht, maar mocht je net buiten de boot gevallen zijn: Niet getreurd! We willen namelijk er snel voor zorgen dat er meer mensen kunnen meedoen, houd dit topic dus goed in de gaten!

Weergave- en sorteeropties

Gesloten