Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1161 berichten • Pagina 36 van 59

Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - opdracht 20! (p.69)

Volgende week maandag bestaat SVTR een half jaar! HOERA! Dit gaan we vieren, dus hou het topic volgende week maandag goed in de gaten!!

#WEDSTRIJD 21.

Afbeelding
In Sunset Valley zit een standaard brandweerkazerne die niet eens op de kavel past. Sunset Valley heeft zijn eigen brandweerkazerne nodig, een originele. Eentje waar brandweermannen liever zijn, dan dat ze de brand bestrijden!

#opdracht.
Bouw een compleet nieuwe kazerne voor de brandweer van Sunset Valley. Bouw deze op Schilderluchtboulevard 415 (kavel grootte 40x40). Voer de cheat testingcheatsenabled true in, en vervolgens buydebug on. Nu heb je in de koopmodus een extra optie en kun je spullen op de kavel plaatsen die je normaal niet gekund zou hebben. Zorg dat de brandweerlieden er kunnen 'leven' terwijl ze wachten op een brand om te blussen, bijvoorbeeld een kantine met alles er op en er aan. Bouw een garage voor de brandweerauto('s) en plaats ook extra auto's.

#regels.
Er zijn niet veel regels, maar aan de volgende moet je je toch houden!
- Geen downloads!
- Geen store items.
- Alle uitbreidingen mogelijk (Ambities is verplicht te gebruiken!).
- Geen maximaal budget.
- Bouw een compleet nieuwe brandweerkazerne
- Bouw de kazerne op dezelfde plek als het oude. (Schilderluchtboulevard 415, 40x40)
- Gebruik spullen uit de buydebug categorie..
- Maximaal 10 foto's.
Dave.
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
5666
Lid geworden op:
za 13 aug 2011, 16:14

Re: #Sunset Valley: THE REBUILD - Opdracht 21! (p.71)

#mededeling!

De afgelopen weken heeft de nieuwe jury (Simmie99, Rudy en ikzelf) veel beraad gepleegd, en zijn we tot de volgende conclusie gekomen. De 'te laat inleveren' regel wordt afgeschaft, meer informatie hier over vind je hier onder. Lees de regels allemaal nog een keer goed door, het is fijn als iedereen zich er aan kan houden. Verder hebben we besloten om alles wat strakker te organiseren. Een inleverdatum is een inleverdatum, dit stellen we dus niet uit. Een startdatum is een startdatum, dan moeten we dus ook beginnen.

Lees de regels!
Dave. schreef:#REGELS.

- nieuwe wedstrijd:
Elke maandag start er een nieuwe wedstrijd. Voor elke wedstrijd heb je drieëndertig dagen de tijd. Je kan je inzending dan tot maximaal die zaterdag vóór zeven uur inleveren, wordt er aangegeven dat je eerder in moet leveren, houd je hier dan aan! Meer informatie over datums vind je in de agenda.

- stemmen:
Het stemmen werkt als volgt. Elke zaterdag kan er gestemd worden, er kan vierentwintig uur gestemd worden. Lees goed wat er wordt aangegeven, het kan namelijk zijn dat bij de ene wedstrijd het standaard stemmen niet geldt, maar dat er aparte stemregels zijn gemaakt. Iedereen mag per wedstrijd één keer stemmen uitbrengen. Je moet dan drie stemmen uitbrengen.

- deelnemen:
Iedereen kan met elke wedstrijd mee doen, als je aan de regels kunt verdoen. Als buitenleven bijvoorbeeld een vereiste is, en je hebt deze niet, dan kun je niet mee doen. Het is belangrijk dat je je aan de regels houdt, doe je dit niet, dan kan je inzending ongeldig zijn, en moet je hem aanpassen. Pas je hem niet voor de deadline aan, dan doet je inzending niet mee. Of je inzending niet-correct is wordt gemeld in het topic. Het kan zijn dat ik het niet zie, dan is het fijn als andere mensen mij daar op kunnen wijzen.

- foto's inzending:
Je moet je aan het maximale aantal foto's houden. Heb je te veel foto's? Maak dan een collage. Je mag een collage maken, je mag zelf weten hoe je de collage maakt, als de totale collage maar niet groter wordt als een normale afbeelding.

- te laat inzenden:
Wegens beraad van de jury is deze regel afgeschaft. De jury vond dat er een bepaald tijdstip moet zijn waarvoor je inlevert, doe je dit niet, dan ben je dus te laat. Helaas pindakaas. Het inlever tijdstip is elke zaterdag om 19.00.

Ik hoop dat jullie het allemaal een leuk idee vinden, en dat er veel mensen mee willen doen, al ben je gek op bouwen, dan is het een kleine moeite om wat in te sturen!

#TUTORIALS.

- Rabbithole.
- Photobucket.
Ook heeft de jury vele ideeën bedacht voor het halfjarig bestaan van Sunset Valley: THE REBUILD. Helaas moeten we nog een maandje wachten. Morgen bestaat de wedstrijd pas 5 maanden. Morgen zal er ook iets nieuws starten: Sunset Valley: DE INWONERS. Dit is een onderdeel van THE REBUILD. We hebben inmiddels al vele huizen gebouwd, en een aantal nieuwe inwoners, maar Sunset Valley heeft er nog veel meer nodig. Meer informatie over dit topic vind je binnenkort op het forum.

Tijdens het halfjarig bestaan ben ikzelf helaas op vakantie, mijn mede-jury zullen er in die week voor zorgen dat jullie genoeg te doen hebben deze vakantie!

De jury wenst alle forumleden nog een fijne vakantie, met veel simplezier!

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie