Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

2 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
FranSor
Beheerder Beheerder
Berichten:
8891
Lid geworden op:
do 09 jul 2009, 19:48

Nieuwe spellen aanvragen.

Zoals je misschien wel merkt, kan je niet langer topics aanmaken in dit forumdeel. We hebben besloten dat alleen teamleden dat nog kunnen doen. In het verleden zijn er onenigheden geweest over het starten van bepaalde spellen en zijn er eigenlijk gewoon veel te veel spellen aangemaakt.

Om nu een nieuw spel te starten moet je eerst een PM sturen aan een teamlid, het maakt in principe niet uit naar wie. Daarin moet je de volgende informatie geven:
Titel van het spel:
Type van het spel (rollenspel of een normaal spel):
Omschrijving en doel van het spel:
Eventuele andere opmerkingen:

We zullen dan kijken of het een goed idee is dat spel aan te maken. Extreem spam gevoelige topics, waar slechts 1 woord nodig is telkens, hebben minder kans van slagen. Dus probeer een goed en origineel spel te verzinnen :)

Speciale regels voor rollenspellen
We zullen geen 2 rollenspellen tegelijk actief hebben. Het enige wat we wel toestaan is een inschrijftopic voor 1 rollenspel, terwijl de andere nog bezig is. Voor rollenspellen zullen we een wachtlijst hanteren, die staat hieronder. Let wel op, als je recent een rollenspel georganiseerd hebt, dan gaan andere mensen voor met het organiseren van een rollenspel.

Wachtlijst rollenspellen (nummer 1 mag het eerst een rollenspel beginnen):
Momenteel bezig: Eenhoorn
1. Margothieke
2.
3.
Afbeelding
Gebruikersavatar
Nina
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
7411
Lid geworden op:
za 16 jan 2010, 17:45

Re: Nieuwe spellen aanvragen.

Aangezien we net begonnen zijn met de nieuwe ballenbak, is het ook mogelijk om oude topics terug gekopieerd te krijgen. We zullen niet alles terugzetten, maar wellicht dat er nog een goed topic tussenzit die terugmoet. Stuur even een PM naar mij als je een goed topic echt mist in het nieuwe deel :)

Oude topics kunnen hier gevonden worden:
http://forum.simsnieuws.nl/viewforum.php?f=143

Weergave- en sorteeropties

Gesloten