Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

11 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
Guppie
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1944
Lid geworden op:
ma 09 jul 2012, 16:54

hoe download ik een wereld

Hallo beste mensen en sims-personages,
ik ben precies ongeveer een paar minuten nieuw hier (maar mischien ook al inmiddels wat langer).
Een van de redenen dat ik hier een account heb aangemaakt is (a-natuurlijk omgezellig mee-te reageren op de forums, anderen te helpen met vragen en wie weet een 5-Generations en nog meer:) ). Maar de andere reden is dat ik nogal een vraagje heb: (ten eerste, zit dit topic hier goed? geen idee hoe dat werkt :? ) ik heb hier op sim nieuws de volgende site (met download gevonden) http://www.mysimrealty.com/WORLDS_DragonFalls.html

Dit vind ik een erg mooie wereld die ik graag wil hebben. Ik bezit de benodigde uitbreidingen (behalve generaties/levensweg, maar die is optioneel, toch?). Mijn vraag is; hoe krijg ik deze wereld in het spel, in welke map moet ik het hebben, en moet ik voor 'save fille' of 'download' kiezen? Heb ik een extra download-programma nodig? Hopelijk kan iemand mij helpen (en sorry voor mijn uitgebreide vraag, ik ben daar erg goed in ;) )
Gebruikersavatar
Shevens
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3471
Lid geworden op:
do 28 okt 2010, 20:02

Re: hoe download ik een wereld

Ik denk dat Levensweg dan toch nodig is. De persoon kan spullen hebben gebruikt uit dat uitbreidingspakket en die heb je misschien echt nodig? Soms worden de spullen wel verplaatst door andere spullen die erop lijken maar zodra vele dingen niet verplaatsbaar zijn is het waarschijnlijk niet mogelijk? Want ik had een keer een huis proberen te geven aan een vriend die toen nog de Sims speelde en het werkte niet omdat zij een uitbreidingspakket miste. Je kan altijd proberen een andere te downloaden om te kijken of dat werkt?
Afbeelding
Gebruikersavatar
Guppie
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1944
Lid geworden op:
ma 09 jul 2012, 16:54

Re: hoe download ik een wereld

Ik bedoel niet dat hij niet werkt, maar dat ik niet eens weet hoe ik hem moet instaleren. Dus of ik op save file, of op download moet klikken, en dan?

dank je wel voor het reageren!
Gebruikersavatar
Simmie99
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1706
Lid geworden op:
vr 02 sep 2011, 16:24

Re: hoe download ik een wereld

sorry, ik zit niet thuis achter m'n PC dus kan het niet nakijken, maar het moet naar het mapje installed worlds. Oeps, ik ga nu toch even twijfelen.... misschien moet het toch in je mapje downloads. Even proberen maar...

Saves is de map waar je gespeelde spellen iedere keer in worden opgeslagen. In die map wijzig je zelf eigenlijk nooit iets.

Weergave- en sorteeropties