Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

192 berichten • Pagina 1 van 10

Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Creaties van wimhuiskamp (2 gebouwen online 6-2)

[EDIT] Nieuwe downloadlinks vanaf deze pagina.

Ik heb mijn huizen en sims tot nu toe alleen op het ea-forum onder de aandacht gebracht, maar het lijkt me wel zo leuk voor jullie om dat ook hier te doen. In deze topic zal ik nieuwe creaties telkens onder aan het lijstje bijvoegen (met de plaatsingsdatum) om het voor jullie overichtelijk te houden. Uiteraard voeg ik wel even een post toe met de mededeling dat ik dat gedaan heb.

Allereerst mijn kavels. Ik bouw zowel 'normale' als apartere huizen. De volgende huizen staan allemaal in de uitwisseling. In alle 7 huizen hieronder zit alleen maar basisspel en Riverview content; dus er is geen custom content of store-content gebruikt.

Colorfull Pencils v2:
De tweede versie van dit huis, waarbij ik eindelijk de gehele tuin heb afgewerkt. De 8-hoek vorm van het huis zie je terug in een aantal elementen in de tuin.

Afbeelding

De link van dit huis: https://www.thesims3.com/assetDetail.ht ... Id=1432579

Dutch Farm - BMD 1:
Deze boerderij heb ik gebouwd voor de eerste ronde van de Build my Dream competitie. Het budget was 40.000 simdollars.

Afbeelding

De nieuwe link van dit huis is: https://nl.thesims3.com/assetDetail.htm ... Id=2907188

Fireplace House v2
Bij dit huis heb ik het idee uitgewerkt om dingen in de sims om te bouwen tot huizen. In de beschrijving staat precies wat dit huis allemaal heeft. Let bijvoorbeeld eens op de ezel en de telescoop op de schoorsteenmantel. Die kunnen daar dus echt gebruikt worden.

Afbeelding

De link van dit huis: https://www.thesims3.com/assetDetail.ht ... Id=1348757

Toybox House V2
Nog een huis uit de serie sims spullen tot huis gebouwd. Net als bij de kleurige potloden is in deze tweede versie de tuin ook helemaal ingericht.

Afbeelding

De link van dit huis is: [url=httphttps://nl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=2914728]Toybox House V2[/url]

Modern Palace - BMD 2
Dit is mijn inzending voor de tweede ronde van Build my Dream. Hier was er geen budgetlimiet, maar wel een groot aantal kamers vereist: totaal 5 slaapkamers, een badkamer op elke verdieping, een bibliotheek, een balzaal etc. etc..

Afbeelding

De link naar dit huis is: https://www.thesims3.com/assetDetail.ht ... Id=1312605

Sims Dollshouse House v2
Nog een huis uit de sims-objecten serie. Ditmaal de tweede versie van mijn poppenhuis huis. In deze versie is de dakkapel toegevoegd, die in de eerste nog ontbrak.

Afbeelding

De link naar dit huis is: https://www.thesims3.com/assetDetail.ht ... Id=1348227

Single-bed House v2
Als laatste voor dit moment mijn eenpersoonsbed huis. Dit huis heeft al 8 gastenkamers en een heuse parkeergarage. Ik hoop dat het ooit veranderd kan worden in een bed & breakfast. Voor nu heeft het voldoende ruimte om veel vrienden te laten logeren.

Afbeelding

De link naar dit huis is: https://www.thesims3.com/assetDetail.ht ... Id=1389746

Ik hoop dat jullie deze huizen leuk vinden. Ik zelf vind ze stuk voor stuk geslaagd. Inmiddels ben ik al weer met 3 andere projecten bezig. Eén daarvan is voor de derde ronde van BMD, één is een normalere woning en één valt in de serie sims-objecten huizen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

[EDIT] Mijn sims zal ik een andere keer plaatsen.

Zo, vandaag, 30 oktober, mijn nieuwste creatie online gezet. De afbeelding en link staan op pagina 2 van dit topic. Het is mijn inzending voor Build my Dream, ronde 3.

[EDIT] Vandaag heb ik mijn nieuwste creatie online gezet ... het station. Kijk op pagina 3 van dit topic voor de link [/EDIT]

Laatst gewijzigd door wimhuiskamp op zo 06 mar 2011, 15:14, 14 keer totaal gewijzigd.

Afbeelding
Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Re: Creaties van wimhuiskamp

Bedankt voor jullie enthousiaste reacties. Ik heb het homepage bericht inmiddels al gezien Hiki en daar ook een reactie geplaatst. Ik voel me zeer vereerd dat je dat gedaan hebt.
Afbeelding
Gebruikersavatar
ModMod
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
171
Lid geworden op:
za 04 jul 2009, 12:46

Re: Creaties van wimhuiskamp

Ik heb er al eens op het 'officiele ea forum' op gereageerd, maar ik blijf jouw huizen erg mooi vinden Wim, dus ook nu nog maar eens: petje af! Ik vind ze allemaal leuk, met het bed- en het speelgoedhuis als mijn favorieten. Hoewel ik de potloden ook wel heel erg goed gevonden vind...
Nja, ze zijn gewoon allemaal super! :thumbsup
Thought for the Day:

"The real measure of your wealth is how much you would be worth if you lost all your money." Anon.
Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Re: Creaties van wimhuiskamp

Vandaag mijn nieuwste creatie online gezet. Ditmaal is het de inzending voor Build my Dream, ronde 3. De opdracht was een klein hutje voor een fervent visser met een vijver op het kavel. Het mocht maximaal 60.000 simdollars kosten. De inzending is helemaal gemaakt voor het kavel Waterval Weg 53. Dus als je het download, plaats het dan daar. Hier het resultaat:

Afbeelding

De link voor de download is: https://nl.thesims3.com/assetDetail.htm ... Id=1464541

Met toestemming heb ik het kavel ernaast (Waterval Weg 57) ook aangepast en online gezet. Hierdoor loopt de bebossing mooi door tot aan de vijver onderaan de waterval. Anders wordt het kavel zo afgekapt.

Afbeelding

De link naar deze download is: https://nl.thesims3.com/assetDetail.htm ... Id=1464543

Ik ben benieuwd wat men er van vindt en of ik hiermee de volgende ronde zal halen. Reacties (en aanbevelingen) zijn altijd welkom.
Afbeelding
Kyta

Re: Creaties van wimhuiskamp (nieuwe creatie 30-10)

ohh dit is echt geweldig.. :thumbsup ben er in geweest net, vind de bedstee leuk..sliep ik vroeger in.. en heb eindelijk iets leuks voor bij de waterval..was nog steeds een leeg plekkie bij mij..ik ben helemaal.. :wub .. nu een vissertje zien te vinden.. ik heb echt een hekel :cursing aan sims maken. :blush sorry.. zet je die lieve visser ook nog online? :drool

de slide show vond ik leuk gedaan.. ga je het helemaal mee maken.. :wink .. ik hoop dat je deze ronde ook door komt.. want deze is echt TOPPIE... :thumbsup
Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Re: Creaties van wimhuiskamp (nieuwe creatie 30-10)

Kyta, die visser staat al online ... alleen niet met die kleding. Ik denk dat je hem zelf ook wel zo aan kunt kleden toch? Hij draagt gewoon standaardkleding, die qua kleur is aangepast. De link naar die visser is: https://www.thesims3.com/assetDetail.ht ... Id=1413954

Ik heb geen idee hoe die zich in het spel gedraagt; ik heb hem maar zo wat eigenschappen gegeven, omdat hij voor mij enkel is om de huizen te presenteren. Ik speel verder niet met hem. En oja, hij heet dus eigenlijk Gé Test, maar bij het uploaden werd dat G? Test, vanwege het accent denk ik.

En jouw reactie betekent erg veel voor me. Als mensen, die dingen als die lampenset kunnen maken, zoiets over jouw maaksels zeggen ... wow, een groter compliment kun je denk ik niet krijgen. :blush
Afbeelding
Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Re: Creaties van wimhuiskamp (nieuwe creatie 30-10)

Hier maar even hetzelfde doen als op de EA-fora. Een tipje van de sluier van het volgende project waar ik mee bezig ben. Ik wil daar overigens geen gewoonte van maken, wees gerust.

Op dit moment ben ik bezig een oud station te maken. Het idee erachter is dat het niet meer als station in gebruik is. De vorige eigenaar is begonnen met het tot woning ombouwen, maar heeft dat niet afgekregen. Het wordt dus een mix van gerenoveerd en oud en vervallen. En ja, hierin gaan dus voor het eerst downloads en store-items gebruikt worden door mij (al denk ik erover daarna nog een tweede versie online te plaatsen zonder CC.

Hier alvast wat screenshots.

De eerste is een bovenaanzicht van de stand van zaken tot nu toe. De lage stenen muurtjes zijn enkel om de weg en het plein goed te kunnen spuiten; een gedeelte daarvan is al vervangen.

Afbeelding

De tweede opname is het plein voor het station lager en dichterbij. De huizen aan het plein worden niet bewoond. Sommige ramen zijn dichtgetimmerd zoals je kunt zien.

Afbeelding

En dit is een eerste opname van binnen: de voormalige stationshal met de oude loketten. Daarachter is nu een kantoortje ingericht.

Afbeelding

En waarom duurt het dan zo lang, voordat je zoiets af hebt? Gewoon omdat ik altijd probeer ook veel detail aan te brengen. Zo heb ik in het stationsgebouw, daar waar bij de renovatie het toilet is gekomen bijvoorbeeld nu een dichtgemetseld raam aangebracht.

Afbeelding

Heb dus nog even geduld, als je nu al denkt: die wil ik downloaden. Hij komt er aan.

En respecteer alsjeblieft het idee .. ga dit niet nabouwen en online zetten alsjeblieft.

For the English visitors: These are some screens of the building I am making at the moment. The idear behind it is that this is a station not used anymore. The former owner started renovation, but did not finish it. So it will be a mix of renovated and 'old and abandonned'. I know it is dangerous to put this online right now so I have a kind request. Please respect my creative idear. Please don't copy. Many thanks in advance.
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie