Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

148 berichten • Pagina 7 van 8

Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8482
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: #stemtopic SVDI! - Winnaar wedstrijd 9: ChanCake (p.13)

#Uitslag wedstrijd 9:
Dave. schreef:#WEDSTRIJD 9.

Afbeelding
Op schilderluchtboulevard 442 staat een nieuw huis in amerikaanse stijl. Amerikaanse stijl zijn vooral houten muren, en veranda's er voor. Dit is een erg sfeervolle stijl en nu het huis een make-ver heeft gehad, verdient het ook nieuwe bewoners!

#opdracht.
Maak een nieuwe familie voor dit huis. Het moet bestaan uit twee volwassenen/ouderen, en twee kinderen/tieners. Je mag zelf weten wat voor familie het is. Belangrijk is dat je een biografie maakt bij elke sim.

#regels.
Er zijn niet veel regels, maar aan de volgende moet je je toch houden!
- Geen downloads!
- Geen store items.
- Alle uitbreidingen mogelijk.
- Maak een compleet huishouden dat past bij het huis en bestaat uit vier mensen.
- Gebruik create-a-style goed.
- Maximaal 10 foto's.
- Een winnaar.
#inzendingen:
ChanCake schreef:ChanCake
______________________________________________________________________________

Afbeelding

De Familie Adams is een vrij normale familie. Een hard werkende vader, gezellige moeder, bijdehante tiener en een slonzig kind! Niks bijzonders zou je zeggen, maar toch heeft deze familie een bepaalde vonk over zich heen wat hun juist zo leuk maakt! Ontdek het zelf!

Afbeelding

Annie Adams is een zorgzame en lieve moeder, maar ze kan voor haar leeftijd prima een connectie leggen met haar jonge kinderen. Als Annie ergens aan begint dan maakt ze dat af tot in de puntjes! Daarom is het ook altijd een feest om lekker een hapje te komen eten bij de Adams. Annie zal iedereen met open armen ontvangen. Het enige wat haar elke dag nog ergert is het geld-spendeer gedrag van haar dochter, vooral omdat het uit haar zak komt! Geld groeit niet aan bomen, hoor!

Eigenschappen:
- Zuinig
- Perfectionist
- Geboren Kok
- Zorgzaam
- Netjes

Favorieten:

- Blauwgroen
- Zuid-Amerikaans
- Macaroni met kaas.

Sterrenbeeld: Weegschaal.

Afbeelding

John Adams, de man des huizes, is een hardwerkende vader. Iedere dag weer vertrekt hij in strak pak naar zijn kantoorbaan om geld in het laatje te brengen. John is erg ambitieus en zal hoe dan ook de top bereiken, al is het maar om een lekker luizenleventje te kunnen leiden. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit met zijn zoon en een hengel om gezellig samen een dagje te genieten van de rust en het vangen van glibberige lekkernijen!

Eigenschappen:
- Workaholic
- Neuroot
- Hengelaar
- Ambitieus
- Vriendelijk

Favorieten:
- Klavergroen
- Alternatief
- Vis met Patat

Sterrenbeeld: Waterman

Afbeelding

Cheryl Adams is een vrij normale tienerdochter. Populair, een tikkeltje arrogant, gegarandeerd drama wanneer ze haar zin niet krijgt en een broertje die ze liever ontwijkt. Ondanks Cheryl haar diva gedrag, heeft ze het ambitieuze karakter van haar vader aangenomen en haalt dan ook altijd goede cijfers. Populair of niet, school gaat voor. Helaas voor haar zal ze wel een bijbaantje moeten gaan zoeken als ze het winkelen met haar vriendinnen voort wilt zetten, want moeders gaat eerdaags het potje sluiten!

Eigenschappen:
- Ambitieus
- Diva
- Dramatisch
- Flirterig

Favorieten:
- Rozé
- Pop
- Wafels

Sterrenbeeld: Maagd

Afbeelding

Bryan Adams lijkt als twee druppels water op zijn vader qua favorieten. Dat is ook niet zo gek; John is immers zijn voorbeeld! Bryan is over het algemeen een typisch voorbeeld van een kwajongen, maar zal zeker niks (al té) kwaads in zich hebben. Het liefst haalt hij grappen uit met zijn grote zus, tot ergernis van haar. Daarnaast verteld hij natuurlijk maar wat graag over zijn streken tegen zijn vrienden op de computer, terwijl hij volop aan het gamen is! Hij moet helaas nog wel leren wat het begrip "opruimen" betekent..

Eigenschappen:
- Computernerd
- Rebels
- Slons

Favorieten:
- Vis met Patat
- Klavergroen
- Alternatief

Sterrenbeeld: Tweeling
LET OP!
Het Amerikaanse huis; Wederom hoeven we jammer genoeg niet meer te stemmen, want, zoals jullie al konden zien was er slechts een inzending. Gelukkig zijn er voor de volgende wedstrijd al wat meer inzendingen. Maar voor nu hoeven we dus niet meer te stemmen en wint ChanCake automatisch.

Gefeliciteerd ChanCake! Wil je het bestand zo spoedig mogelijk naar Dave. toesturen?
Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8482
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: #stemtopic SVDI! - Winnaar wedstrijd 9: ChanCake (p.13)

#Stemmen wedstrijd 15:
Dave. schreef:#WEDSTRIJD 15.

Afbeelding
In de drie nieuwe villa's die gebouwd worden voor de nieuwe stad, komen twee nieuwe families te wonen. Deze families zijn rijk, houden van luxe en hebben het duurste van het duurste. De familie heeft veel bekijk in de stad met hun dure merkkleding en lopen er dan erg verzorgd (desondanks, zeer verwaand) bij.

#opdracht.
Maak een gezin bestaande uit vijf sims. De geslachten en leeftijden maken niets uit. Bedenk een goede bijpassende biografie. Een van de volwassene sims heeft natuurlijk een goed verdienende baan, de andere volwassene is misschien wel alleen getrouwd om het geld?

#regels.
Er zijn niet veel regels, maar aan de volgende moet je je toch houden!
- Geen downloads!
- Geen store items.
- Alle uitbreidingen mogelijk.
- Maak een compleet huishouden dat bestaat uit vijf sims.
- Gebruik create-a-style goed.
- Maximaal 12 foto's.
- Twee winnaars.
#inzendingen:
Loungefan schreef:Loungefan

Familie Hamilton

Een gelukkig stel met drie prachtige kinderen, dat is hoe de meesten over de familie Hamilton denken. Maar de realiteit is helemaal anders, een gezin waar iedereen worstelt met zijn eigen problemen. Hoe lang zal het duren voordat de waarheid naar buiten komt?

Kaylee Hamilton

Afbeelding

Kaylee geniet van haar beroemd ouders. Op school wil iedereen met haar bevriend zijn en dat vindt ze helemaal niet erg. Omdat ze de enige dochter is overlaadt haar moeder haar met dure cadeaus. Zal ze ooit gaan inzien dat er belangrijkere dingen zijn dan roem?

Eigenschappen:
- hekel aan buiten
- artistiek
- snob

Levenswens:
-

Julian Hamilton

Afbeelding

Julian behoort tot de meest populaire jongens op school. Dit heeft hij niet alleen te danken aan zijn beroemde ouders, maar ook aan zijn goede looks die hij dan wel weer van zijn ouders gekregen heeft. Hierdoor aanbidden vele meisjes hem en hij wordt vaak voor een date gevraagd. Zelf twijfelt hij, vind hij jongens niet veel leuker?

Eigenschappen:
- goed
- perfectionist
- boekenwurm
- vlotte babbelaar

Levenswens:
-

Steven Hamilton

Afbeelding

Steven brengt bijna al zijn vrije tijd sportend door om zo net zo'n goede sporter te worden als zijn vader. Hierdoor vergeet en verwaarloost hij zijn vrienden vaak en van een vriendinnetje is al helemaal geen sprake. Zal dit hem gelukkig maken?

Eigenschappen:
- workaholic
- makkelijk onder de indruk
- atletisch
- hondenliefhebber

Levenswens:
-

Dylan Hamilton

Afbeelding

Dylan is een beroemde sporter, die het wat rustiger aan is gaan doen nu hij de 50 gepasseerd is. Nog steeds aanbidden veel mensen hem. Al jaren gaat hij vreemd en hij weet niet dat Heather hiervan op de hoogte is. Hij wil niet bij haar weggaan, omdat zijn kinderen voor hem heel belangrijk zijn en hij bang is ze kwijt te raken. Zal dit nog lang goed gaan?

Eigenschappen:
- flirterig
- atletisch
- op familie gericht
- overenthousiast
- charismatisch

Levenswens:
Een sportieve superster worden

Heather Hamilton

Afbeelding

Heather weet dat haar man, Dylan, al jaren vreemd gaat. Tegen haar beste vriendinnen (die hiervaan ook op de hoogte zijn) houdt ze vol dat ze alleen bij hem blijft voor de kinderen, of zouden er ook andere dingen zoals geld en aanzien een rol spelen?

Eigenschappen:
- sociale vlinder
- virtuoos
- genie
- snob
- diva

Levenswens:
Geldwolvin
Matthieu schreef:Matthieu

Afbeelding
Pierre van Houten is een nette, artistieke man. Hij heeft zijn kapitaal verdiend door hoog op te klimmen in de kunst. Een aantal kunstgalerijen staan op zijn naam. Hij maakt nog steeds schilderijen maar geniet nu vooral van zijn vrouw, dochter en kleinkinderen in zijn prachtige huis.

Eigenschappen:
- Netjes
- Op familie gericht
- Artistiek
- Net
- Vaste slaper

Afbeelding
Els is de vrouw van Pierre. Ze heeft een hekel aan moderne gadgets en leest veel boeken. Doordat ze met Pierre trouwde, is ze zich arrogant gaan gedragen en wordt ze door iedereen snob genoemd. Ze leeft in een wereld waarin iedereen over haar roddelt.

Eigenschappen:
- Technofoob
- Boekenwurm
- Bindingsprobleem
- Snob
- Zuinig

Afbeelding
Emily is de dochter van Pierre en Els. Haar man is een paar jaar geleden overleden. Daar heeft ze zich snel overheen gezet omdat ze er wilde zijn voor haar kinderen. Ze maakt muziek en is creatief, net als haar vader. Verder is ze slim en sociaal.

Eigenschappen:
- Genie
- Artistiek
- Virtuoos
- Vlotte babbelaar
- Vriendelijk

Afbeelding
De zoon van Emily is Diederick. Een echte tiener. Ondanks dat hij netjes is opgevoed, gaat hij vaak tekeer tegen zijn moeder en krijgt hij met iedereen aan de stok. Zou dat komen omdat hij 's nachts de hele buurt wakker houdt met zijn muziek?

Eigenschappen:
- Rebels
- Nachtbraker
- Netjes
- Net

Afbeelding
Glammer is het pareltje van Emily. Ze durft veel, maar kan ook echt een tuttebel zijn. Make-up en kleding spelen een grote rol. Ze heeft alleen vaak ruzie met haar broer, ze zijn het bijna nooit met elkaar eens.

Eigenschappen:
- Avontuurlijk
- Diva
- Ambitieus
Rudy schreef:Rudy

De familie Fenolem
______________________________
Afbeelding

Hoewel de familie Fenolem erg rijk is, weten weinig mensen dit maar. Ze zien er gewoon normaal uit, de kinderen gaan gewoon naar een normale school en beide ouders hebben gewoon een goed betaalde baan. Maar hoe komen ze dan zo rijk? Dat komt door de extreem grote erfenis van Joseph; Zijn ouders waren namelijk twee architecten van de hoogste klasse en hebben daardoor ook een groot deel van het oude Sunset Valley ontworpen. Of Joseph helemaal in de voetsporen van zijn ouders gaat komen, is nog onbekend, maar wat wel zeker is, is dat ze met z'n vijven en hun twee honden meer dan gelukkig zullen samenleven in hun nieuwe huis Sunset Renovation.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Joseph Fenolem
____________________
Afbeelding

Zoals al is gezegd, is Joseph een man met een enorme erfenis. Mede daardoor lijkt alles in het leven voor hem op rolletjes te gaan. Toch is dat niet helemaal; Er rust namelijk een grote druk op zijn schouders, want hij moet, hoewel hij bekende ouders had, toch helemaal onderaan beginnen bij zijn carrière.

Eigenschappen:
Geboren kok
Atletisch
Charismatisch
Diva
Geluksvogel

Levenswens:
Superpopulair

Diana Fenolem
____________________
Afbeelding

In tegenstelling tot Joseph, is Diana meer een muzikaal type. Vanaf dat ze in Starlight Shores werd geboren, wist ze het al; Zij moest een wereldberoemde zangeres worden. Jammer genoeg is de droom ondertussen al een klein beetje vervaagd, doordat ze Joseph ontmoette en drie kinderen kreeg met hem. Desalniettemin blijft ze erg creatief en hoopt ze nog op een klein wonder voor haar carrière.

Eigenschappen:
Op familie gericht
Verzamelaar
Perfectionist
Net
Diva

Levenswens:
Vocale legende

Christaan Fenolem
____________________
Afbeelding

Net als zijn vader is Christiaan vastbesloten om eens in de voetsporen van zijn grootouders te treden. Of dit zal lukken is wederom nog maar de vraag. Desondanks heeft hij toch een mooi leven.

Eigenschappen:
Dapper
Flirterig
Perfectionist
Zuinig


Brad Fenolem
____________________
Afbeelding

In tegenstelling tot zijn oudere broer heeft Brad niet echt zo'n grote doelen in zijn leven; Hij wil namelijk gewoon lol maken samen met zijn jongere broertje Tim.

Eigenschappen:
Avontuurlijk
Dapper
Diva

Tim Fenolem
____________________
Afbeelding

Voor Tim is het leven één groot feest, zeker nu hij langzamerhand begint te beseffen dat hij en zijn gezin veel rijker zijn dan de rest van Sunset Valley. Hierdoor gedraagt hij zich altijd erg trots en zelfverzekerd, en dat merkt iedereen maar al te goed in huis.

Eigenschappen:
Bankhanger
Goed gevoel voor humor
Dapper

Menno en Misha Fenolem
____________________
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Menno en Misha zijn de twee honden in de familie. Beiden zijn ze erg blij met familie, maar vooral ook met elkaar.

Eigenschappen Menno:
Netjes
Loyaal
Trots

Eigenschappen Misha:
Niet vernielzuchtig
Speels
Netjes
LET OP!
Dit is hem dan; De laatste stemronde. Dit keer dus de villabewoners, waarbij je drie prachtige inzendingen hebben waarvan er (helaas) maar twee kunnen winnen. En dan voor de laatste keer nog even de bekende slogan; Kies juist, want ons motto geldt: Sunset Valley verdiend alleen het beste!

Zie jij dat er iets mis is met een inzending, er een download in zit, of kom je er net achter dat je het bestand van jou inzending kwijt hebt? Zeg het dan snel, dan pas ik het aan, of schrijf ik je uit!
En ben jij voor het eerst in dit stemtopic? Kijk dan even hier, ook als je niet meer precies weet hoe het stemmen werkt!


JE KUNT NU STEMMEN! STEMMEN KAN TOT ZONDAG 17/02/13 TOT 19.00 UUR EXACT!

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie