Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

38 berichten • Pagina 1 van 2

Gast0698
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2551
Lid geworden op:
za 02 jun 2012, 20:02

Het Testjes topic.

Nadat ik volgespamt werd met gedeelde testresultaten op facebook vond ik het ook wel grappig om het hier te doen. :laugh

dus, je maakt een van de test of meerdere en je dropt hier de naam van de test en de uitslag :)

Link: http://nl.what-character-are-you.com/d/nl/index.html

ik heb gekozen voor de test: Hoe snel zou jij in een horrorfilm sterven?
resultaat..:
Je sterft als eerste.
Je bent een beauty queen en je sterft als eerste. Je bent bloedmooi maar niet echt slim. Je hoeft ook niet intelligent te zijn want zowel de mannelijke als de vrouwelijke personages zijn volkomen gefascineerd door jouw. Jouw perfecte uiterlijk blijft ook de monsters niet verborgen.

:sweatdrop

ik ben benieuwd naar jullie testresulaten! :swing

p.s staat het topic hier goed, want het is niet echt een spel.. maar een test. dus je babbelt.. (A)

V thx!

Laatst gewijzigd door Gast0698 op di 02 sep 2014, 20:37, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
abctje
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3515
Lid geworden op:
ma 27 sep 2010, 15:41

Re: Het Testjes topic.

Leuk bedacht!
Heb meteen even één uitgeprobeerd. :)

Wat is jouw persoonlijkheid?

Je bent een avonturier

Vandaag ben je nog in de klimtuin en morgen al op een steile rotswand- dat is perfect voor je! Je leeft maar één keer en daarom heb je altijd veel actie nodig! Je probeert steeds nieuwe dingen en niets kan je op jouw avonturen stoppen!


Klopt wel denk ik, ik vind het heerlijk om te reizen en van alles te zien en te doen. Al ben ik nou ook weer niet zó actief ;)
Gebruikersavatar
Simmielove
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
14312
Lid geworden op:
wo 17 feb 2010, 14:14

Re: Het Testjes topic.

Wat is jouw effect op mannen?

Je bent het muurbloempje
Je bent het terughoudende muurbloempje dat veel mannen niet eens waarnemen. Voor mannen ben je bijna onzichtbaar. Desondanks zal ook jij ooit de enige echte partner vinden!

In welke wereldstad zou je moeten wonen?

Bij jou past Tokio
Tokio is de perfecte stad voor jou! De stad in het Verre Oosten is de geboortestad van nieuwe techniek en modetrends. Robots, virtuele realiteit, visual key- wat in andere landen nog toekomstmuziek is, is hier al realiteit. En als je meer van cultuur houdt vind je heerlijke parken en tuinen. De stad heeft alles wat je hartje begeert!

Welke haarkleur past bij jou?

Bij jou past rood
Je bent een gepassioneerde persoon en een echte individualist. Je hebt een oplossing voor bijna alles en bent steeds creatief. Op grond van jouw unieke stijl val je altijd op. Daarom past rood haar het best bij jou.

Die testjes vind ik zo geinig, haha
Afbeelding
Afscheid nemen wordt telkens moeilijker~
“You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.” - Harvey Dent in The Dark Knight
Klik hier voor mijn site met boekenrecensies
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Het Testjes topic.

Welke Griekse god ben je?

Hera
Je bent de god van het huwelijk en de familie. Je bent slim en houdt graag de touwtjes in handen. Ook al zijn er veel mensen die tegen je rebelleren, ben je in staat jouw plannen en wensen te realiseren.
Afbeelding
Gebruikersavatar
Sebas.
Meesterdief Meesterdief
Berichten:
7888
Lid geworden op:
di 27 dec 2011, 13:57

Re: Het Testjes topic.

Omg, deze testjes zijn verslavend xD

Welke kleur heeft jouw aura?

Groen
De kleur van jouw aura laat zien dat je volhardend bent. Met geduld probeer je steeds het beste te bereiken en je verliest jouw doel nooit uit het oog. Let op dat je spontaan en flexibel blijft want soms zijn wijzigingen nodig.


Welke vakantiebestemming past bij jou?

Dublin in Ierland
In Dublin zal je je op je gemak voelen! In de straten van de Ierse hoofdstad vind je indrukwekkende bezienswaardigheden, de allerleukste pubs en gezellige restaurants die internationale gerechten serveren. Bovendien ligt de natuur voor het grijpen, in al haar rijke verschijningsvormen - de ideale vakantiebestemming voor genieters.


In welke wereldstad zou je moeten leven?

Buenos Aires
Buenos Aires is de perfecte stad voor jou! De geboortestad van de tango langs de Rio de la Plata lijkt niet op een Latijns-Amerikaanse stad maar eerder op Zuid-Europa. Buenos Aires is een boeiende wereldhoofdstad die haar bezoekers inpakt en betovert met al haar bijzonderheden en charmes. Er zijn mooie straten en gebouwen, romantische restaurants en natuurlijk de beste biefstukken ter wereld. De stad heeft alles wat je hartje begeert!


Welke planeet ben jij?

Saturnus
Je bent de raarste planeet van ons zonnestelsel. Aan de ene kant ben je als gasreus lichter dan water,aan de andere kant heb je meer dan 60 manen en sta je vooral bekend als de planeet met ringen. Daarmee blijf je steeds interessant voor zowel de wetenschap als leken.


Welke edelsteen ben jij?

Opaal
Je bent druk van aard. Ook al voel je je vaak onbegrepen en alleen, is jouw leven in veel opzichten vervuld en je blijft steeds creatief. Je bent echt een juweel!


Hoe snel zou jij in een horrorfilm sterven?

Helemaal niet
Je overleeft als enige de film. Je bent intelligent, blijft liever op de achtergrond en oppervlakkigheiden vind je niets. Bovendien ben je een mysterieuze persoon en zo blijf je voor iedereen interessant. De overige personages beschouwen je als een uitdaging en één van hen offert zijn eigen leven op voor jou.


Welke kleur van de regenboog ben je?

Rood
Jij bent temperamentvol en vol passie.Als je verliefd op iemand bent, dan met lichaam en geest. En als je iemand haat ken je geen genade. Je zet je voor je eigen idealen in, maar ook voor andere mensen zonder compromissen.


Hoe oud ben je echt?

Dynamicist
Je bent topfit en voelt je Superman. Wil je ook optisch jonger en vrolijker lijken? Daar is toch geen toverkunst voor nodig! Een nieuw kapsel en sportieve kleding benadrukken je ongecompliceerde karakter en er gaan onmiddellijk enkele jaren af.


Wat is jouw gelukswoord?

Vriendschap
Je wordt door jouw vriendschap gekarakteriseerd. Deze bestaat niet alleen tussen jij en jouw vrienden maar ook tussen jouw lichaam en jouw ziel. Je bent sympathiek en betrouwbaar wat je veel mogelijkheden oplevert.
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Het Testjes topic.

van harry potter afdelingen hoor ik bij: Griffoendor. (ben het tekstje vergeten te kopiëren...)

edit:

hoe schattig ben jij?
je bent een marshmallow
Zoals een kleine marshmallow ben je de perfecte aanvulling voor een avond bij het kampvuur. Ook in de cacao ben je een genot en zorg je voor perfectie!

hoe hoog is jouw IQ?
je hebt een IQ van 135

Gefeliciteerd- je bent echt slim! Terwijl de meerderheid van de mensen nog over een probleem nadenkt, weet jij de oplossing al! Natuurlijk is intelligentie niet alles en ook jij moet blijven leren om in het leven iets te kunnen bereiken!

hoe snel zou jij in een horrorfilm sterven?
je sterft al laatste

(tekstje weeral vergeten kopiëren xD)

Laatst gewijzigd door gitte2001 op wo 03 sep 2014, 17:29, 1 keer totaal gewijzigd.

MandMeneer
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1675
Lid geworden op:
za 28 dec 2013, 12:27

Re: Het Testjes topic.

Ik heb er ook een paar gedaan :D

Hoe schattig ben jij?
Een katje
Je bent een klein poesje. Slechts enkele dagen oud, nog blind en niet in staat om te lopen, ben je aangewezen op je eigenaar. Je bent echter zo hartverwarmend dat iedereen je de hele dag ronddraagt.
xD

Welke vrucht ben jij?
Appel
Met jouw gevoel voor het praktische weet je orde en traditionele waarden te waarderen. Je beschikt over veel talenten en red je in verschillende situaties. Je bent echt een lekker vruchtje!

Welke speciale gave heb jij?
Energie
Met passie en temperament probeer je alles in jouw leven aan te pakken. Niemand krijgt je klein en problemen zijn er om opgelost te worden. Zonder opschuddingen verveel je je. Je hebt een meeslepende persoonlijkheid.
(Deze klopt niet echt, ik ben juist verlegen xD )
Afbeelding (38KB)
Bezoek ons forum vandaag nog! :D (Klik op het plaatje om erheen te gaan)
Gast0698
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2551
Lid geworden op:
za 02 jun 2012, 20:02

Re: Het Testjes topic.

weer een paar gedaan:

hoe schattig ben jij?
een katje.
Je bent een klein poesje. Slechts enkele dagen oud, nog blind en niet in staat om te lopen, ben je aangewezen op je eigenaar. Je bent echter zo hartverwarmend dat iedereen je de hele dag ronddraagt.

hahahah, ik ben slimmer dan gitte :P :
hoe slim ben jij?
135
Gefeliciteerd- je bent echt slim! Terwijl de meerderheid van de Nederlanders nog over een probleem nadenkt, weet jij de oplossing al! Natuurlijk is intelligentie niet alles en ook jij moet blijven leren om in het leven iets te kunnen bereiken!

wat voor een speciale gave heb jij?
intelligentie
Met gemak ben je in staat problemen op te lossen die anderen niet eens zien aankomen. Je bent geïnteresseerd in alles en je denkt graag uitgebreid over de vragen van het leven na. Je bent voor iedereen een gewaardeerde adviseur.

wat? hun denken dat ik echt slim ben.. nou nee :sweatdrop
Imme
Teamlid Teamlid
Berichten:
14216
Lid geworden op:
za 28 mei 2011, 20:01

Re: Het Testjes topic.

Wat grappig dit :)

Hoe hoog is jouw IQ?
140
Gefeliciteerd- je bent echt slim! Terwijl zelfs Einstein nog over een probleem nadenkt, weet jij de oplossing al! Natuurlijk is intelligentie niet alles en ook jij moet blijven leren om in het leven iets te kunnen bereiken!

Hoe schattig ben jij?
Een aardbei xD
Je bent een lekkere aardbei in de zomer: zoet en verfrissend. Op grond van jouw fruitige zoete smaak verrijk je elke dag!

In welke wereldstad zou je moeten leven?
Kaapstad
Kaapstad is de perfecte stad voor jou! Volgens veel wereldreizigers is Kaapstad de mooiste stad ter wereld. De stad die aan de voet van de Tafelberg is de plaats waar de Atlantische- en de Indische oceaan samenkomen. Bovendien vind je mooie architectuur, markten, haven en heerlijke stranden. De stad heeft alles wat je hartje begeert!

Welke vakantiebestemming past bij jou?
Bergen in Noorwegen
In Bergen zal je je op je gemak voelen! De Hanzestad Bergen is het ideale uitgangspunt voor heerlijke uitstapjes in de onvergelijkbare natuur van Noorwegen. Eilanden, fjorden en bergen kan je hier verkennen. Bovendien zijn er veel vismarkten - de perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers!

Oke, nu moet ik stoppen xD Het plan was om studiewerk te doen :sweatdrop
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Het Testjes topic.

ik heb er nog enkele gedaan:

wat is jouw speciale gave?
creativiteit

Alles wat genormeerd en vastgelegd is vind je vervelend. Je wilt liever nieuwe wegen gaan,het onbekende verkennen en het avontuur zoeken. Individualiteit vind je belangrijk waardoor je soms onbewust een trendsetter in jouw omgeving bent.

klopt eigenlijk wel een beetje (H)

hoe intelligent ben jij?
slimmer dan einstein, IQ 180

Je bent te intelligent voor elke schaal.Als je niet oplet, zal je van mannen met opvallend onopvallend pakken naar een geheim onderzoekslaboratorium worden gebracht. Ook als de domheid van sommige van jouw medemensen voor je ondraaglijk is, moet je proberen zo goed mogelijk onopvallend door het alledagse leven te gaan als je een gelukkig en tevreden leven wil leiden.


volgens mijn mama zegt dat het onmogelijk is...maar het is dan ook een domme test.
Gebruikersavatar
Ravia
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
477
Lid geworden op:
ma 28 mei 2012, 10:10

Re: Het Testjes topic.

Ik kende die site helemaal niet. Testjes zijn echt verslavend, ik heb er meteen vier gedaan XD

In welke wereldstad zou je moeten leven?
Bij jou past Sydney
Sydney is de perfecte stad voor jou! De stad down onder heeft een ontspannen sfeer, het leven lijkt zich hier vooral af te spelen op en rond het water en ook het werken wordt niet al te serieus genomen. Het Sydney Opera House is het meest gefotografeerde gebouw van Sydney en een must voor iedereen. De stad heeft alles wat je hartje begeert!

Welke speciale gave heb jij?
Jouw speciale gave is jouw intelligentie
Met gemak ben je in staat problemen op te lossen die anderen niet eens zien aankomen. Je bent geïnteresseerd in alles en je denkt graag uitgebreid over de vragen van het leven na. Je bent voor iedereen een gewaardeerde adviseur.

Hoe snel zou jij in een horrorfilm sterven?
Je sterft als voorlaatste
Je sterft als voorlaatste. Je bent de typische nerd, hebt nog nooit seks gehad, bent een betweter en weet alles wat met computers en techniek te maken heeft. Helaas ben je in een hut diep in het bos en het monster is niet gevoelig voor argumenten.
Nou da's lekker aardig XD

Welk lied ben jij?
Je bent John Lennon: „Imagine“
Je bent een dromer. Helaas laten zich niet al jouw visies en dromen verwerkelijken. Maakt niet uit hoe vaak je in het verderf loopt, je vertwijfelt nooit en blijft je visies trouw!
Koen
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1941
Lid geworden op:
ma 10 sep 2012, 19:15

Re: Het Testjes topic.

Wat word jij in je volgende leven?

Je komt naar het nirwana
Je houdt ervan nieuwe ervaringen te maken. Je hebt al zoveel ervaringen opgedaan dat er geen reden meer voor je is om terug op aarde gestuurd te worden. In het nirwana kun je tot in eeuwigheid een rustig leven hebben. Wij wensen je daarbij veel plezier!


Welke hoofdzonde ben jij?

Jouw hoofdzonde is de gemakzucht
Je houdt niet van beweging en beweegt alleen als het nodig is. Je kunt ook een hele weekend thuis blijven zonder je te vervelen. Naar de koelkast of de badkamer te lopen is genoeg beweging! Op grond van jouw luiheid ben je heel gezellig zodat jouw vrienden je vergeven!

Klopt gek genoeg allebei :sweatdrop
Afbeelding
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Het Testjes topic.

ik heb er nog eentje gedaan:

wat was je in een vorig leven?

je was een goochelaar
Jouw vorige leven bestond uit jaarmarkten en rondtrekken. Op grond van het feit dat je thuisloos was, had je ook geen vaste verplichtingen- je kon zingen en dansen wanneer je wilde. Zoiets bestaat vandaag niet meer - geen wonder dat je je vaak vreemd voelt.

euhm...interessant
Gebruikersavatar
simsverslaaft
Anonieme bron-manager Anonieme bron-manager
Berichten:
862
Lid geworden op:
za 07 mei 2011, 09:40

Re: Het Testjes topic.

Welk decenium past bij je?
Bij jou passen de jaren 90. Aan de ene kant ontstaan er elke dag nieuwe trends, aan de andere kant ben je niet zeker of je er ooit bij hoort. Ondanks materiële overvloed voel je je leeg. Het best kun je de tijd verdrijven door naar muziek te luisteren.

Tot welke jeugdcultuur behoor jij?
Qua uiterlijk ziet men het niet direct, maar diep in je hart ben je een echte hippie. Je houdt van de liefde, van bloemen, dieren en de hele wereld. Maatschappelijke waarden en normen vind je minder belangrijk, want je wilt het liefst gewoon genieten en gelukkig zijn.

Welke Griekse godin ben je?
Je bent Aphrodite!
Je bent de godin van de liefde, schoonheid en vruchtbaarheid. Je bent gekend voor je temperament en je geniet van de mooie dingen in het leven zonder rekening te houden met maatschappelijke normen en waarden. Daardoor heb je talrijke bewonderaars maar ook vijanden.

Welk mythisch wezen ben jij?
Je bent een draak
Naar buiten toe straal je angst uit, maar van binnen ben je zo mak als een lam - op deze manier smoor je elke poging om schade aan te brengen aan je ziel in de kiem. Voor je vrienden zou je door het vuur gaan, maar je schrikt vele mensen ook af met je strijdlustige aard.

Vooral die 90's is grappig, aangezien ik in de 90's geboren ben :P
Afbeelding
Gast0698
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2551
Lid geworden op:
za 02 jun 2012, 20:02

Re: Het Testjes topic.

gitte2001 schreef:
geen wonder dat je je vaak vreemd voelt.

euhm...interessant
xD 8-)

Wat word jij in je volgende leven?
huiskat.
Je wilt onafhankelijk door het leven gaan. En dat zou ook in jouw volgende leven zo blijven! Als huiskat kun je doen wat je wilt: de hele dag slapen, wachten tot je iets te eten krijgt of zich ergens verstoppen. Wat een plezier!

nah, knoet, ik ben nu je baas maar dadelijk je medekat :fluit
Gebruikersavatar
Knight of cydonia
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
170
Lid geworden op:
di 16 okt 2012, 15:36

Re: Het Testjes topic.

Welke Griekse Godin ben jij?
Artemis
Je bent de godin van de jacht. Je hebt een verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid en brengt de meeste tijd alleen door. Als je mocht kiezen geef je de voorkeur aan het gezelschap van vrouwen boven die van mannen. Op lange termijn levert jouw onafhankelijkheid meer kans op succes!

Welke Engel ben jij?
Je bent de aartsengel
Michaël
Net zoals jouw heilig voorbeeld dat ooit de duivel overwint, ben je een sterke persoonlijkheid. Ook al proberen mensen je van de rechte weg af te leiden, volg je jouw intuïtie. Je bent vol levenskracht en een echte beschermer.

Hoe hoog is jouw IQ
Je hebt een IQ van
130
Gefeliciteerd- je bent echt slim! Terwijl de meerderheid van de Nederlanders nog over een probleem nadenkt, weet jij de oplossing al! Natuurlijk is intelligentie niet alles en ook jij moet blijven leren om in het leven iets te kunnen bereiken!

Oké als dit jouw IQ moet weergeven doet het dat op een heel rare manier, haha.

--
haha, ik vind het zo leuk om dit soort testjes in te vullen :D
Gebruikersavatar
charlotte
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3971
Lid geworden op:
za 04 jul 2009, 12:12

Re: Het Testjes topic.

Ik heb het testje Welke sprookjes prinses ben jij?
Dit komt er bij mij uit:
Prinses op de erwt
Niemand heeft een luxeleven meer verdiend dan jij. Met de aan jou eigen gevoeligheid merk je zelfs de kleinste onregelmatigheden die het dagelijkse leven zo onaangenaam kunnen maken. Geen twijfel - in jou schuilt een echte prinses!
minermb
Man met de buit Man met de buit
Berichten:
1170
Lid geworden op:
zo 15 jul 2012, 08:41

Re: Het Testjes topic.

Ik heb er ook een paar geprobeerd xD

was jij vroeger een onruststoker?

onruststoker
Je kon niet stil blijven zitten. En als je rustig was, dan alleen om een nieuwe grappige plan te bedenken. Je hebt de vuilnisbak van jouw buurmannen in brand gestoken of jouw hond vermomd. Niets was onmogelijk!

welke soort ijs ben jij?
vanille
Je bent een echte klassieker en steeds populair. Zowel in combinatie met andere soorten of alleen, jouw zoetheid overtuigt iedereen!

Hoe hoog is jouw IQ
Je hebt een IQ van
115
Gefeliciteerd- je bent echt slim! Terwijl de gemiddelde Nederlander nog over een probleem nadenkt, weet jij de oplossing al! Natuurlijk is intelligentie niet alles en ook jij moet blijven leren om in het leven iets te kunnen bereiken!

Welke speciale gave heb jij?
Jouw speciale gave is jouw
geduld
Wat er ook gebeurt, niets kan je verbijsteren. Met jouw geduld en tolerantie doorsta je ook moeilijke tijden omdat je weet hoe je de belangrijke dingen onderscheidt van de onbelangrijke. Daardoor ben je iemand die steeds betrouwbaar is!

Volgens mij kloppen die testjes niet echt :fluit
Afbeelding
klik op mijn banner om de avonturen van Bennie en Bloem in de toekomst te lezen
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Het Testjes topic.

wat is jouw persoonlijkheid?
je bent een dromer
Je leeft vaak in je eigen wereld, leest urenlang boeken en kijkt naar de sterren. Graag filosofeer je met jouw vrienden over god en de wereld. "Dreams are my reality..."

ik heb al eens met iemand gefilosofeerd over het ontstaan van de wereld en hoe groot het heelal is en van die dingen :fluit

we kunnen jouw gedachten lezendingesofzoiets
jouw getal is 5
Jouw resultaat is 5. Juist gegokt? Vertel het ons in de commentaren!

het was 48... en op het einde na een boel rekensommetjes doe ik moest doen -31... xD
Gebruikersavatar
o0simsfreak0o
Kruisfokker wezen-robot Kruisfokker wezen-robot
Berichten:
7316
Lid geworden op:
di 28 jul 2009, 20:25

Re: Het Testjes topic.

hoe schattig ben jij?
je bent een marshmallow
Zoals een kleine marshmallow ben je de perfecte aanvulling voor een avond bij het kampvuur. Ook in de cacao ben je een genot en zorg je voor perfectie!

welk soort ijs ben jij?
aardbei
Je bent fruitig en verfrissend. Met jouw vruchtstukjes ben je perfect voor een warme zomerdag. Ook in combinatie met andere soorten weet je te overtuigen. Echt lekker!

Ik vind aardbei ijs niet eens zo lekker :'3

Wat en je in je volgende leven?
televisie
Je houdt ervan televisie te kijken. Waarom in het volgende leven niet zelf een televisie zijn? Zo kan je zeker zijn dat je nooit een uitzending zult missen! Misschien ben je zelfs een moderne televisie en heb je dan ook internet of een 3D functie. Eindeloos plezier gegarandeerd!

lol,.. okay dan :'3

hoe hoog is jou IQ
130
Gefeliciteerd- je bent echt slim! Terwijl de meerderheid van de Nederlanders nog over een probleem nadenkt, weet jij de oplossing al! Natuurlijk is intelligentie niet alles en ook jij moet blijven leren om in het leven iets te kunnen bereiken!

welk huisdier past bij jou?
grasparkiet
Bij jou past een druk huisdier wat de grasparkiet precies is. Ze houden ervan met hun soortgenoten maar ook met mensen te communiceren. Je zijn sociale dieren, bouwen een band op met je en verrijken jouw leven!

welke hoofdzonde ben jij?
gulzigheid
Je kunt nooit genoeg krijgen van de goede dingen in het leven. Je hebt een obsessie voor eten, drinken en gewoon consumeren. Een menu is pas perfect als het meerdere gangen heeft en de riem de strak zit. Je bent echter ook een groot kooktalent zodat jouw vrienden je je vraatzucht vergeven.
Afbeelding
(っˆ•ˆ)っ

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie