Beheerder

Gebruikersavatar
Ja, echt gewoon vreselijk wat daar gebeurt, zeker op zo'n feestdag! :| Gelukkig is de kans dat je zoiets meemaakt nog altijd maar vrij klein, zeker als het vergelijkt met een auto-ongeluk of zoiets, al is het idee op zich al niet bepaald prettig. En zorgen dat mensen dat idee krijgen, is dan weer juist het doel van die mensen.

Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Nou, volgens mij ben ik officieel over naar het tweede jaar op de hogeschool. Ik heb 53 punten behaald in het eerste jaar, dus moet wel een aantal dingen overnieuw doen. Ik heb in totaal drie vakken niet gehaald. Maar van twee vakken had ik het wel verwacht. Het laatste vak niet echt, maar ik wist toen wel dat ik boven de 48 punten zat, dus toen was ik gewoon te opgelucht voor iets anders, haha.
Maar heb dus net een mailtje gehad, en daar stond "Hogejaars student". Dus dan zal ik wel over zijn, haha.
Maar ben dus wel heel erg opgelucht. Ik ben dus gewoon door en omdat de BSA regeling is afgeschaft, kunnen ze me er dus niet meer vanaf trappen. IK BEN DUS TWEEDEJAARS CHEMIE STUDENTE! :swing

Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Woooww lang hier niet geweest! Wat is alles veranderd zeg!
Ik zit inmiddels al in het tweede jaar van mijn opleiding Chemie, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik heb welliswaar vorig jaar niet mijn propedeuse gehaald, maar ben wel van plan om dat dit jaar gewoon te halen :)

Beheerder

Gebruikersavatar
Altijd leuk als je voor de uni een robot moet maken in een groepje die moet worden bestuurd via Wi-Fi, maar het Wi-Fi tijdens het event (net zoals vorig jaar overigens) gewoon niet werkt... 3 seconde vertraging of niet eens beeld is een redelijk beschrijving voor ruim 80% van de groepjes.

Sorteer op