Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
Patricia
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1605
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:08

EA Support: Error message 'Premium Content' - Vertaald

Dit is vertaald door Patricia, met hulp van Xelles.
Je kan de originele tekst hier vinden: http://forum.sims3nieuws.nl/viewtopic.php?f=34&t=757

--------------------------------------------------------------------

Vraag:
Waarom krijg ik een 'Premium Content' error bericht als ik een object van de Exchange wil downloaden, ook al is het object gratis?

Antwoord:
Je kan een error bericht krijgen in de Launcher die aangeeft dat je de geassocieerde Premium Content niet hebt om het object uit de Exchange te installeren. Om dit op te lossen heb je bepaalde Premium Content objecten nodig die linken naar het object wat je probeert te downloaden.

Afbeelding

Soms, als je een object probeert te downloaden van de Exchange die je hebt gevonden dankzij Search Results en waarvan je niet op de detail pagina heb gekeken, kan het zo zijn dat je een object download dat is gebaseerd op Premium Content zonder dat jij het weet. Toch staat het object in de lijst en gemarkeerd als gratis. Als het object is gebaseerd op Premium Content (i.e. een object uit De Sims 3 online winkel), zal je het object moeten kopen in de online winkel voor je de gratis object kan gebruiken.

Objecten die onder Exchange staan zijn gebaseerd op stijlen die gemaakt zijn in CAS (Create-A-Style). Wanneer je een object probeert te downloaden van de Exchange, download je een stijl wat vast zit aan een bestaande object. Dus, als je een object aan het downloaden bent die uit de online winkel komt zal je de Premium Content object moeten hebben voordat het object zal werken in jouw spel.

Om te kijken of het object wat jij probeert te downloaden onder Premium Content valt kan je op de naam klikken van het object. Hierdoor krijg je meer informatie en kan je kijken of het spel onder Premium Content valt of niet.

Afbeelding

Let op: Als je op het knopje 'Add To Game' drukt op de Exchange Search Results pagina zal de website je niet waarschuwen of je een Premium Content object probeert te downloaden of niet. Daarom moet je altijd de detail pagina bekijken van de item wat je in je spel wil hebben.

Je zou nu op de detail pagina moeten zijn van het object wat je wil downloaden. Naast het plaatje van het object moet je een aparte notitie zien wanneer het een Premium Content object is. Klik op de Premium Items link om te bekijken wat voor Premium Content jij nodig hebt. Wanneer je het object uit de online winkel wil hebben moet je er zeker van zijn dat je er genoeg Simpunten voor hebt.

Afbeelding

Als je op de 'Add To Game' knop drukt op de detail pagina van het object, en je hebt het object nog niet geinstalleerd in je spel, zal je een error bericht krijgen, die vraagt of je echt wil doorzetten met je beslissing om het object in je spel te zetten.

Afbeelding

Als je vooralsnog op 'Add To Game' klikt zal je het object downloaden, zonder de Premium Content. Het error bericht zal de Premium objecten die gebruikt zijn in je download in een overzichtslijst plaatsen. Om alsnog de Premium objecten te downloaden klik je op de titels.

Nadat je de Premium objecten gedownload hebt in de online winkel, en je wilt nog steeds bepaalde objecten uit de Exchange die eerst niet lukte, moet je doorgaan met het installeren van de Premium object om de Exchange object te laten werken.
Afbeelding
(Klik op de banner om naar mijn site te gaan :) )