Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

2 berichten • Pagina 1 van 1

Marijke

Sims 3 het spel werkt traag

hoi, ik speel al verschillende jaren sims. Maar nu merk ik dat het spel enorm traag is. Het beeld blijft vaak hangen, en als ik wil verplaatsen gaat dat vaak met 'schokjes'. Ik vind dit enorm vervelend want ik speel graag vlot. Ik heb al een aantal instellingen verandert (bij beeld, zodat het sneller zou moeten werken) maar dit helpt niet. Ik heb onlangs nog een nieuwe computer gekocht, dus daar kan het ook niet aan liggen. Heeft iemand misschien een idee? Dank je wel!
Gebruikersavatar
Rudy
Beheerder Beheerder
Berichten:
8482
Lid geworden op:
za 24 mar 2012, 08:12

Re: Sims 3 het spel werkt traag

Zoiets lijkt me toch te maken te hebben met je videokaart. Weet je (zelfs al is je pc nieuw) daarom toevallig ook wat de precieze specificaties van je pc zijn (en dan in het bijzonder je processor en videokaart)? Mocht je dat niet weten, dan kun je dat vinden in Apparaatbeheer onder de koppen Beeldschermadapters en Processors.

Als je dat weet, dan kun het beste beginnen met het updaten (of herinstalleren) van je videokaartdrivers. Afhankelijk van welk merk onder Beeldschermadapters hebt gevonden, moet je dit in veel gevallen bij AMD of nVidia doen, of in het geval dat geen van beide daar te vinden zijn eventueel zelfs nog bij Intel. Intel moet je zelf nog even zoeken (en AMD en nVidia ook mocht je iets afwijkends hebben), maar je hoeft niet bang te zijn dat je iets verkeerds installeert want bij het installeren krijg je altijd een foutmelding mocht er iets mis zijn.

Mocht dat niet werken, post dan even je specificaties die je hierboven hebt gevonden (en dan wel gewoon alles wat er staat onder Beeldschermadapters en Processors, dus ditmaal niet alleen het merk of zo), met welke uitbreidingen en accessoirespakketten je allemaal speelt en of je ook gebruik maakt van mods en (veel) downloads. :)

Weergave- en sorteeropties