Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
FranSor
Beheerder Beheerder
Berichten:
8891
Lid geworden op:
do 09 jul 2009, 19:48

SN gids: Springen voor paarden

Afbeelding
Met De Sims 3 Beestenbende is het mogelijk om paarde te houden, maar deze paarden zijn ook heel goed in springen en racen! In deze gids kan je vinden hoe je de vaardigheid springen ontwikkeld en wat je nog meer staat te wachten in deze vaardigheid.

AfbeeldingOm deze vaardigheid te beginnen klik je simpelweg op een horde, dit kan als paard of als Sim die op het paard zit, en daar ga je! De beginhorde kost maar 75 simoleons.

AfbeeldingPas op niveau 3 is het mogelijk om mee te doen aan een showspringwedstrijd. Onderaan deze gids kan je zien hoe de wedstrijden in zijn werk gaan.

AfbeeldingWanneer je bij de beginners een eerste plaats veroverd zal je een bedrag van 600 simoleons mee naar huis nemen en deze beker.

AfbeeldingAls eerste plaats bij geavanceerd krijg je maar liefst 1200 simoleons en een mooie zilveren beker.

Op niveau 5 zal je paard zich bijzonder prettig voelen wanneer hij of zij een perfecte sprong heeft uitgevoerd.

AfbeeldingBij niveau 7 is het tijd om je geluk te beproeven bij de internationale springwedstrijden. Als je deze wint krijg je 2400 simoleons en een gouden beker.

Afbeelding
Nivea 8, 9 en 10 geven niks nieuws. Het enige voordeel dat je hebt bij de hogere niveaus is dat je makkelijker wint en dat jij en je paard meerdere en uitdagendere hindernissen kunnen nemen, zoals de vuurkoepel.

Afbeelding
Bij deze vaardigheid zitten ook een paar uitdagingen om te voltooien, en wanneer dat is gelukt zal er een bonus aan vast zitten. Welke uitdagingen dit zijn en welke bonus je met ze krijgt, kan je lezen door op het plaatje hierboven te klikken.

AfbeeldingWanneer de wedstrijd bijna begint zal je het wedstrijdscherm krijgen. Hier zie je een lijst met namen, in het blauw kan je de namen vinden van jouw paard en ruiter. Op dit moment sta je nog onderaan, maar als je het slim speelt kan je hoger komen.

Afbeelding
Rechtsonderaan kan je je snelheid kiezen, je kan dit zo veel als je wil tijdens te westrijd aanpassen, je hebt de uitkomst dus redelijk zelf in de hand. Als je voor een 'constant tempo' gaat blijf je vrijwel op de plaats staan waar je nu staat. Om hogerop te komen kan je kiezen voor 'risico nemen', hiermee kom je hoger in de rangorde, of juist een beetje lager. Bij 'alles of niets' schiet je of omhoog, of helemaal omlaag.
Het is aan te raden om te beginnen met 'Alles of niets' tot je in de top 3 staat, dan ga je voor 'Risico nemen' tot je op 1 staat en als laatste blijf je op een 'constant tempo'. Dit werkt niet altijd en alles hangt ook af van de hoogte van de vaardigheden van je paard en van je Ruitervaardigheid.

AfbeeldingHelemaal bovenin zal een balkje langzaam vollopen, dit laat zien hoeveel tijd je nog in de wedstrijd hebt.
Afbeelding