Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

SN Tutorial: uploaden naar De Sims 3 Site / Andere Sites

Vaak krijg ik de vraag via Social Media of in een Persoonlijk Bericht, hoe je eigen creaties zoals families, huizen, patronen en noem maar op, kunt uploaden naar de Officiele Site of andere upload sites. Hiervoor schrijf ik voor jullie een kleine tutorial over : Hoe je moet uploaden.

Een Sim uploaden

Afbeelding

Afbeelding

Wanneer je een nieuwe Sim wilt gaan uploaden naar de officiele TS3 site, ga je eerst naar CAS maak je een Sim en vervolgens klik je op de bolletjes die onder aan je Sim haar/zijn avatar staat. Hier staan twee a drie icoontjes.

Afbeelding

Een pijltje met een mapje, een sterretje met een pijltje er aan en ‘een tweeling maken’. Wanneer je de nieuwe Sim wilt opslaan, maar niet wilt uploaden klik je op het pijltje met een mapje, wanneer je de Sim WEL wilt uploaden klik je op het sterretje met het pijltje.

Afbeelding

Aller eerst moet je wat informatie over de Sim, die je hebt gemaakt, invoeren in een tekst kolom. Hier kan je alles neerzetten wat je maar kan bedenken.

Afbeelding

Klik op het vinkje en vervolgens komt er een cirkel in je beeld, met daar in een plumbob. Ga nu niet over haast klikken, dit betekent dat het spel aan het laden is en je Sim in een bestand klaar maakt.

Afbeelding

Wanneer je Sim gereed is om up te loaden krijg je een melding in je beeldscherm, ook als dit niet is gelukt dan kan je het opnieuw proberen en werkt het (hopelijk) wel.

Afbeelding

De volgende stap is je startprogramma openen, je spel kun je aan laten door 'vol scherm' uit te schakelen bij instellingen. Wanneer je het start programma opent, ga je naar 'uploads’'.

Afbeelding

Als het goed is zie je je Sim staan met naam en al, voor het plaatje van je Sim staat een leeg vakje, klik hierop en er komt een vinkje te staan.

Afbeelding

Vervolgens zie je ook dat er een klein balke met : Uploaden, er bij is gekomen.

Afbeelding

Klik daarop en je ziet een balkje met een groen streepje, dat is een tekendat hij upload.

Afbeelding

Wanneer de upload klaar is komt er een soort wazige afbeelding over je Sim heen en daar achter een bestandje met een vinkje. Dit betekent dat je Sim is geupload. Om te kijken of je Sim echt is geupload , ga je naar de officiele site en kijk je op je eigen pagina bij Studio of je sim er tussen staat.

Een familie met huis uploaden

Afbeelding

Wanneer je een hele familie wilt uploaden, ga je naar stad bewerken, vervolgens moet je spel even laden en krijg je allemaal rondjes rondom alle huizen in je stad. Het groene bolletje is de familie waar je mee speelt, deze klik je aan en je krijgt alle informatie van je familie, het huis de moeilijkheidsgraad van de familie..Maar ook nog een paar andere opties: Je familie opslaan in depot, er uitzetten, samenvoegen met een andere familie (En de overige opties, maar daar gaat het nu niet om).

Afbeelding

Als je goed kijkt, zie je net zoals tussen de opties bij een Sim maken, het pijltje met een sterretje staan. hier klik je weer op, want je wilt de familie delen.

Afbeelding

Wanneer je de melding: De huidige interacties van alle Sims in je dorp zullen geannuleerd worden als je dit doet. Wil je doorgaan? Hierbij moet je niet schrikken, het is niet meer dat je Sims even stil staan in de tijd en vergeten wat ze aan het doen waren. Klik op het vinkje, en je krijgt alweer het volgende scherm.

Afbeelding

Hier in wordt gevraagd of je alleen het huishouden wilt uploaden, of het huishouden met huis. Dit kan je dus zelf bepalen, wil je dus alleen het gezin uploaden zonder huis, of met huis. Ik heb gekozen voor huishouden met huis.

Afbeelding

En vervolgens krijg je weer een scherm, net zoals bij de vorige uitleg vul je hier wat in over de familie en klik weer op het vinkje.

AfbeeldingAfbeelding

Er komt net zoals in CAS een laadscherm en wanneer het delen gelukt is, krijg je weer een venster dat het is gelukt en je het start programma kunt openen.

Afbeelding

De volgende stap is je startprogramma openen, je spel kun je aan laten door 'vol scherm' uit te vinken bij instellingen. Wanneer je het start programma opent, ga je naar 'uploads’'. Als het goed is zie je je huishouden staan met naam en al, voor het plaatje van je huishouden staat een leeg vakje, klik hierop en er komt een vinkje te staan.

Afbeelding

Afbeelding

en je ziet een balkje met een groen streepje, dat is een teken dat hij upload.Wanneer de upload klaar is komt er een soort wazige afbeelding over je huishouden heen en daar achter een bestandje met een vinkje. Dit betekent dat je huishouden is geupload. Om te kijken of je huishouden echt is geupload , ga je naar de officiele site en kijk je op je eigen pagina bij Studio of je huishouden er tussen staat.


Uploaden naar een andere site

Afbeelding

Wanneer je wilt gaan uploaden naar een andere site volg je de bovenstaande stappen uit, tot het gedeelte dat je wilt gaan uploaden. Inplaats van uploaden kies je voor: Bestand weergeven.

Afbeelding

Nadat je op 'bestand weergeven' hebt geklikt, komt er een venster op waar je uploads staan. Bij mij staat er een redelijke lange lijst zoals je kunt zien. Het huishouden wat ik net heb geupload naar de officiele sims 3 site, gebruik ik nu weer als voorbeeld. Boven in , ongeveer bij het kruisje, zie je een pad staan. Windows 7 (C:) > Gebruikers > Angelica > Mijn Documenten > Electronic Arts> De Sims 3 > Exports. Dit pad is handig om te kopieren, of om te onthouden. Waarom? Zo kan je makkelijker het pad kiezen wanneer je gaat uploaden naar een andere site. Maar dat komt zo!

Afbeelding

Wanneer je dus bestanden wilt uploaden naar een andere upload site, zodat mensen het kunnen downloaden. Kies je dus een upload site. Je hebt er hier een hele boel van, als voorbeeld gebruik ik Media Fire. !! JE HOEFT MEDIA FIRE NIET TE GEBRUIKEN, DIT IS EEN KEUZE DIE JE ZELF KUNT MAKEN!! Media Fire is een gratis upload site waar je een account voor aan kunt maken. (OF dit nog nu verplicht is geworden weet ik niet, maar het is gratis) Media fire zorgt er voor dat al je downloads die je een keer hebt geupload, netjes in een lijst blijven staan en je ze zo makkelijk terug kunt vinden. Maar goed, genoeg promotie voor die site! Nu maar eens verder met de tutorial!

Afbeelding

Wanneer je bent ingelogd met je account, zie je links boven in: Upload staan. Je klikt daar op, en je moet de pad van het bestand, wat je wilt uploaden, kiezen bij mij is dit: Windows 7 (C:) > Gebruikers > Angelica > Mijn Documenten > Electronic Arts> De Sims 3 > Exports.

Afbeelding

Vervolgens verschijnt de lijst die we eerder zagen bij: bestand weergeven. Je klikt het huishouden aan wat je wilt uploaden, en klik op OK.

Afbeelding

Nu krijg je een scherm waar je bestand in staat, je kan kiezen om meerdere bestanden tegelijkertijd te uploaden maar houd er rekening mee dat dit dan lang kan gaan duren. Wanneer je alle bestanden hebt gekozen die je wilt uploaden, klik je op upload.

Afbeelding

Ook hier krijg je weer een balkje dat je bestand aan het uploaden is.

Afbeelding

Afbeelding
Ik klik negen van de tien keer gewoon op Copy Link, je krijgt een soort pop up in je beeldscherm waar je je link van af kunt halen. Deze link kun je overal plaatsen waar je maar wilt en hoef je niets meer te doen met uploaden of nakijken of hij er wel op staat.

Hopelijk hadden jullie wat aan deze tutorial en tot de volgende tutorial maar weer! :thumbsup