Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
FranSor
Beheerder Beheerder
Berichten:
8891
Lid geworden op:
do 09 jul 2009, 19:48

SN gids: Jagen voor honden

Afbeelding
Honden kunnen, net als katten, jagen. Maar honden jagen niet op dieren, nee, honden kunnen speuren naar edelstenen, metalen of gewone stenen!

Afbeelding
Honden kunnen deze vaardigheid niet zelf beginnen. Als hondeneigenaar moet jij zelf op je hond klikken en dan kiezen voor de interactie 'trainen om te jagen'. Je hond zal beginnen met speuren naar een speciaal voorwerp.

Afbeelding
Wanneer je je hond hebt geholpen om deze vaardigheid te starten, kan hij zelf aan de slag. Klik met de hond ergens buiten en kies dan voor de interactie 'verzamelbaar voorwerp opsporen' en je hond zal er vandoor gaan en gaan zoeken.
In het begin wil dit natuurlijk nog niet zo goed gaan, ze zullen vaak aankomen met een boomblad, een veer of een zakje chips.

Afbeelding
Maar met veel geduld en oefenen kom je steeds verder in deze vaardigheid. Op Niveau 7 krijg je, als hondeneigenaar de mogelijkheid om aan te geven waar je hond naar moet gaan speuren.

Afbeelding
Maar als hond krijg je ook de mogelijkheid om te kiezen waar je naar gaat speuren. Als je hierop hebt geklikt, krijg je op de stadplattegrond te zien waar zich deze verzamelbare voorwerpen te vinden zijn.

Afbeelding
Je kan simpelweg op de symbooltjes klikken en dan 'Opgraven' kiezen.

Afbeelding
Wanneer je in zou zoomen, dan zie je een bergje met zand. Je kan hierop klikken en dan ook kiezen voor 'Opgraven'.

Afbeelding
Je kan niet alleen stenen en afval vinden, het kan ook zijn dat je hond een puzzel vindt! Niet een echte puzzel met puzzelstukjes, maar stukken van een voorwerp. Verzamel alle stukken van dit voorwerp en dan kan je zien wat voor voorwerp het is.

Afbeelding
Bij deze vaardigheid horen een paar uitdagingen, als je één deze vaardigheden hebt voltooid zal het jagen op bepaalde voorwerpen beter gaan.

Vragen of aanvullen bij deze gids kan je hier kwijt.
Afbeelding