Pagina 1 van 1

De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: ma 09 mar 2015, 17:53
door Rudy
Afbeelding

Aanstaande donderdag 12 maart vindt er op het kantoor van EA Benelux een hands-on evenement plaats van het nieuwe uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk voor verschillende fansites en ook Sims Nieuws is uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Namens Sims Nieuws zullen Imme en Rudy gaan en zij zullen die dag ook de kans krijgen om de uitbreiding alvast uit te proberen om er naderhand voor jullie een preview over te schrijven

Natuurlijk zijn we er die dag ook om jullie vragen te beantwoorden over Aan het Werk! Als je dus nog met vragen zit over de uitbreiding, kun je ze altijd hier in dit topic stellen. Wij zullen het donderdag dan voor jullie uitzoeken en proberen jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: ma 09 mar 2015, 22:10
door arnoud
hoeveel niewe beroepen zijn er?

waar bevinden de werk locaties zich en hoe kom je er

is er een niew monster

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: wo 11 mar 2015, 21:05
door Froos
↑ volgens mij was de aliën het monster toch? ;)

Kun je ook weer ontvoerd worden door een aliën? :sweatdrop
Is er een nieuwe buurt? Ben benieuwd naar de fotografievaardigheid :love

Alvast veel plezier voor jullie morgen :D

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: wo 11 mar 2015, 21:22
door MandMeneer
Ik ben heel benieuwd naar de monsters (Alien in dit geval).
Ik zou er graag meer over te weten komen, hoe ze op Aarde terechtkomen, hoe ze eruit zien etc.

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: wo 11 mar 2015, 22:07
door Gast0698
^^ er is een nieuwe buurt, volgensmij hebben ze dat gezegd in de laatste trailer :)

Zijn er nieuwe eigenschappen en levenswensen? Zoja, welke? :P

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: vr 13 mar 2015, 17:08
door Rudy
arnoud schreef:hoeveel niewe beroepen zijn er?
Drie: politieagent, dokter en uitvinder.
arnoud schreef:waar bevinden de werk locaties zich en hoe kom je er
Je kunt alleen maar op die werklocaties komen door daadwerkelijk naar je werk te gaan. Het zijn dan een soort afgelegen buurten in Willow Creek (politie en ziekenhuis) en Oasis Springs (uitvinder). Alleen de winkels hebben een eigen aparte wereld genaamd Magnolia Promenade waar je gewoon naartoe kunt reizen op dezelfde manier als je dat ook bij andere buurten kunt.
arnoud schreef:is er een niew monster
Aliens
Froos schreef:Kun je ook weer ontvoerd worden door een aliën? :sweatdrop
Als het goed is wel. We hebben het zelf helaas niet meegemaakt tijdens het event, maar je Sims kunnen ontvoerd worden en mannelijke Sims kunnen dan ook weer zwanger raken.
Froos schreef:Is er een nieuwe buurt?
Ja. De wereld met de winkels, Magnolia Promenade, is nieuw en bevat in totaal vier kavels.
Froos schreef:Ben benieuwd naar de fotografievaardigheid :love
We hadden nog te weinig tijd om echt naar de fotografievaardigheid te kijken, maar er zitten, voor zover we het hebben kunnen vinden, drie camera's in het spel en in first-person mode kun je dan foto's maken. Foto's kun je vervolgens aan de muur hangen. Ook kun je een effect op je camera zetten zodat je bijvoorbeeld wat bruinere tinten krijgt.
Eenhoorn schreef:Ik zou er graag meer over te weten komen, hoe ze op Aarde terechtkomen, hoe ze eruit zien etc.
We hebben ze in de echte wereld nog niet weten te vinden, maar ze zouden gewoon weer langs kunnen komen om je Sms te ontvoeren. Ook kun je, via het uitvindersberoep, een portaal maken naar de alienwereld en dan heb je kans dat aliens vindt. Ze zien er eigenlijk nog hetzelfde uit als in De Sims 3 en qua kleur zijn ze gewoon groen, maar in Creëer een Sim heb je ook de mogelijkheid paarse of blauwe aliens maken.
Ollie.2000 schreef:Zijn er nieuwe eigenschappen en levenswensen? Zoja, welke? :P
Nee. Wel zijn er bonussen voor je winkel. Als je genoeg bonuspunten verzamelt door succesvolle verkopen, kun je zo een soort karaktereigenschappen voor je winkel kopen. Daar is van alles voor te vinden, van sneller afrekenen, tot aan een extra medewerker.

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: do 26 mar 2015, 19:00
door taker1987
ik heb een vraag die ik niet voorbij heb zien komen ...

stel : je hebt 2 sims en ze werken beide als agent , of een als arts en een als agent , hun werktijden zijn gelijk .. kan je ze dan ook beide besturen of kan je maar 1 sim op die kavel besturen ?

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: do 26 mar 2015, 19:03
door Rudy
Als een Sim naar het werk gaat heb je de keuze om met die Sim mee te gaan, of bij je andere Sims te blijven. Die keuze geldt dan voor de hele werkdag. Óf je blijft de hele dag bij die Sim, óf je bestuurt de andere Sims. Zo kun je dus ook maar maximaal één Sim op een dag volgen zodra de werktijden ook maar minimaal een uur overlappen. :)

Of dat ook is als ze beide agent zijn, weet ik niet zeker, maar in het geval agenten bijvoorbeeld moet er ook op het plaats delict worden gezocht naar aanwijzingen (met één Sim telkens), dus ik verwacht dat dat ook niet zal gaan.

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: do 26 mar 2015, 19:04
door Imme
^ En je was me echt net voor xD
taker1987 schreef:ik heb een vraag die ik niet voorbij heb zien komen ...

stel : je hebt 2 sims en ze werken beide als agent , of een als arts en een als agent , hun werktijden zijn gelijk .. kan je ze dan ook beide besturen of kan je maar 1 sim op die kavel besturen ?
Nee dat kan niet. Je kiest ervoor om dan met de een of de ander mee te gaan. De andere sim gaat dan zelf naar het werk en die volg je dus niet ;)

Re: De Sims 4 Aan het Werk hands-on vragentopic

Geplaatst: wo 01 apr 2015, 23:21
door taker1987
Ik heb de sims 4 aan het werk uitgebreid gespeeld . er zitten toch een aantal foutjes in bij de politie carriere , als je op dag 1 een sim arresteert en ondervraagt en hem uiteindelijk achter slot en grendel gooit , dan zou je verwachten dat als je sims de volgende dag weer naar het werk gaat dat die sim nog steeds in de cel zit , maar dit is helaas niet zo .. er is een vaste groep cel bewoners in oranje pakjes , en de rest wat je arresteert op straat is na je werk dag gewoon weer op straat .... hopelijk word dit nog veranderd .

ik hoop ook dat er een mogelijkheid komt dat je zelf gearesteerd kan worden als burger en dat je dan in de bajes beland . maar dit zal wel niet gebeuren denk ik .

de dokters carriere is leuk gedaan en zal zeker voor veel meer uren plezier met zich mee brengen .

al met al is deze expansion elke euro waard :)