Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

5 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Afbeelding

Het heeft even geduurd voor we een review konden maken van dit tweede accessoires pakket voor De Sims 3. De teamleden die De Sims 3 Supersnelle Accessoires wel hebben hadden geen tijd. En de teamleden die wel tijd hadden om een review te maken hebben het spel niet. Maar de review, met screens van Zemm, is er nu dan toch.
Wat de Intrige spullen betreft kunnen we kort zijn: het zijn alleen 3 auto’s. Waarom er geen leuk meubel setje bij zit is echt een raadsel. Waarschijnlijk zijn je Sims na de aanschaf een van deze auto’s meteen blut en is er geen Simoleon meer over voor de inrichting van het huis?

De Keizerlijke Eidolon §110.000, De Requisentie §90.000 en de La Matea §41.000. Ook hier zijn de prijzen weer pittig maar dan heb je ook wel een erg mooie en snelle auto waar je buren en vrienden jaloers op zullen zijn.
S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires
Afbeelding
rikwes66
Orgaandonor Orgaandonor
Berichten:
9
Lid geworden op:
ma 13 sep 2010, 11:54

Re: S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Wat volstrekt niet in de recensie staat is dat je net zulke mooie- zelfs mooiere - auto's gratis kan downloaden van fansites ( fresh prince creations ) wat het hele pakket gelijk veel te duur maakt voor wat je krijgt. Het wordt tijd dat mensen eens echt kritisch gaan kijken naar het "value for money " aspect van EA's Sims uitbreidingen . Op het Engelse Sims forum werd er bijvoorbeeld een vergelijking gemaakt tussen Barnacle Bay á 1650 SP en een wereld die je gratis kan downloaden van Simrealty ( Anju Falls ,kijk maar eens hier : http://www.mysimrealty.com/Sims3_Worlds ... ewEra.html ) . Wat bleek ? BB was veel kleiner,had minder lots etc. men kwam in feite tot de conclusie dat de hele Barnacle Bay gewoon heel snel in mekaar geflanst was . Ik krijg bij dit accessoire pakket precies hetzelfde gevoel.

De échte EP's zijn wel de investering waard , maar ik denk dat ik verder nooit meer zo'n item pakket ga kopen ( laat staan Barnacle Bay ) .Mensen vergeten wel eens dat ze al volle prijs hebben gedokt voor het originele spel ( + eventuele uitbreidingen ) , en daar mag wat voor verwacht worden. Anders kan je net zo goed € 50 uitsparen en het hele zaakje illegaal downloaden . Heb je nog geen last van verregaande DRM ook....

Begrijp me niet verkeerd: ik propageer illegaal downloaden helemaal niet,maar het hele prijsbeleid van EA wat betreft deze extras is wel een eye-opener .
Gebruikersavatar
charlotte
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3971
Lid geworden op:
za 04 jul 2009, 12:12

Re: S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires

@rikwes66: Ik vind het anders prachtige auto's. ook de scooter en die nieuwe motor vind ik geweldig. Maar ja ieder een zijn eigen mening. En de schrijver van de review vind die outo's ook mooi. Daarom staat het niet in de recensie, recensies zijn over het algemeen subjectief.

Weergave- en sorteeropties