Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

111 berichten • Pagina 1 van 6

Hérisson
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
484
Lid geworden op:
ma 06 feb 2012, 21:21

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Ik heb, sinds ik Showtime heb geïnstalleerd, af en toe last van foutmelding 12.
Dan kan hij niet meer opslaan. Ik heb laatst wel 5 keer geprobeerd op te slaan. Dat duurt dan eerst wel 2 tot 5 minuten en dan krijg ik die foutmelding.
Opslaan als werkt ook niet.

Voor Showtime had ik dit nooit, maar ik heb het ook niet de hele tijd...
Weet iemand hoe dit kan en wat ik eraan kan doen? Het is namelijk erg vervelend :(
Afbeelding
Klik op de banner voor mijn screens!
Gebruikersavatar
Sebas.
Meesterdief Meesterdief
Berichten:
7888
Lid geworden op:
di 27 dec 2011, 13:57

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Waar staat het LE materiaal het gebouw dus.
En Herrison ik heb dat probleem opeens ook echt stom. :cry
En in de leesmij staat dit:
Hieronder staan wat foutmeldingen die je in de game tegen kunt komen.
Neem contact op met de customer support als je tegen een van deze fouten aanloopt.

01: Geen informatie over het opgeslagen bestand.
02: Geen actieve wereld.
03: Het pad van het opgeslagen bestand is ongeldig.
04: Directory kan niet opgeslagen worden.
05: Kan het gevraagde bestand niet vinden.
06: Lengte van bestand dat je wilt opslaan is ongeldig.
07: Bestandsnaam is ongeldig.
08: Lengte van pad naar bestand is te groot.
09: Kan de kopgegevens niet creëren.
10: Kan de kopgegevens niet invoeren.
11: Oproepfout voor het opslaan.
12: Bestandsfout bij het opslaan van de wereld.
13: Oproepfout na het opslaan.
14: Geen laad-/opslagbeheer gevonden.
15: Bestand kan niet geopend worden.
16: Kopiëren van los bestand is mislukt.
17: Andere soort fout. Sorry.

Laatst gewijzigd door Sebas. op di 13 mar 2012, 20:32, 1 keer totaal gewijzigd.

Markiewong
Snackventer Snackventer
Berichten:
53
Lid geworden op:
ma 05 mar 2012, 19:57

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Bassie99 schreef:Waar staat het LE materiaal het gebouw dus.
Grappig genoeg nee. Die staan niet in buydebug dus je moet die ene kavel nemen en dan slopen en het gebouw overlaten. Trouwens is het opgevallen dat de speakers die je kunt ophangen buggen en heel zacht gluid produceren?...
Markiewong
Snackventer Snackventer
Berichten:
53
Lid geworden op:
ma 05 mar 2012, 19:57

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

SimmieFan schreef:In video's en foto's staan allemaal achtergrond lampen die hangen:

Afbeelding

Afbeelding

Voornamelijk deze 3:
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Waar kan ik deze voorwerpen terug vinden in het spel??
Dat zijn de "podium buitenkanten". Of de venue shells. Deze staan in buydebug en zijn net als de appartementen. Je kunt ze vinden bij de grote stages in de 3 grote gebouwen (stadion,en de 2 andere muziekhallen) + de ultieme locatie. Het zijn dus geen losse meubels

@charge
Dat waren pure geruchten. Iemand had een lijst met muziek vrijgegeven en claimde dat hij echt was. Die was dus fake.
Gebruikersavatar
SimmieFan
Groentehakker Groentehakker
Berichten:
179
Lid geworden op:
di 28 feb 2012, 10:01

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Luuk2011 schreef:Die lampen

Koop modus -> catogorie -> pijl naar beneden -> podium items -> en daar staan ze bij!

Ik weet niet of je na middernacht hebt maar dan is het voor een podium ook leuk om die lampen te gebruiken!
Ik geloof dat die lampen die ik bedoel daar niet bij staan!

Maar, bedankt voor het antwoorden van de vraag, bovendien heb ik het al
gevonden tussen buydebug. Lijkt me leuk om te gebruiken.
Gebruikersavatar
desims2
Latrine schoonmaker Latrine schoonmaker
Berichten:
14
Lid geworden op:
ma 05 dec 2011, 00:26

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Hallo, Ik heb net als Hérrisson, sinds ik Showtime heb geïnstalleerd, elke keer van foutcode 12.
Dan kan hij niet meer opslaan. Ik heb laatst wel 5 keer geprobeerd op te slaan. Dat duurt dan eerst wel 2 tot 5 minuten en dan krijg ik die foutmelding.
Opslaan als werkt ook niet.

Voor Showtime had ik dit nooit, maar ik heb het ook niet de hele tijd...
Weet iemand hoe dit kan en wat ik eraan kan doen? Het is namelijk erg vervelend
Gebruikersavatar
xDuvessa
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
368
Lid geworden op:
wo 07 sep 2011, 18:00

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Iedere keer als mijn sim op tournee gaat dan krijg ik als ze haar meter in der invertaris heb staan "het beest is verkocht wegens overlijden" hebben jullie dat ook? Ze is niet dood want ze komt gewoon weer terug.. En ik kan geen eigenaar vaststellen bij voertuigen.. Hebben jullie daar ook last van?
Gebruikersavatar
Red Star
Groentehakker Groentehakker
Berichten:
190
Lid geworden op:
zo 11 okt 2009, 11:48

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

ik kan wel mensen bij mij laten optreden (via simport), maar ik kan zelf mijn sim niet sturen

de sim in kwestie is level 6 zangeres, had op dat moment geen optreden geplant en heeft een medebewoner (deze heb ik wel laten samenwonen via stad bewerken en erna beste vrienden laten worden)

heb ze al uit het huis gezet en in een ander kavel geplaatst

hij laat me de sim wel sturen, maar dan krijg ik een foutboodschap, waardoor ze niet verzonden wordt - heb de sim geupload voor het geval dit het probleem was, maar leverde geen verschil op
fjordjes
Mest analist Mest analist
Berichten:
580
Lid geworden op:
di 07 sep 2010, 21:02

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Wel ernstig jammer dat die liedjes er niet in staan...

Heb zelf ook last van een paar bugs;

- hij sluit soms zomaar af, krijg dan daarna de melding sims 3 werkt niet meer. Moet zeggen dat het de laatste tijd minder is.
- met zingen of de karaoke set gebruiken hoor ik vaak helemaal geen geluid, geen zingen niks! Heel apart.
- iedere keer als ik een zangtelegram doe krijg ik steeds de melding dat je je eerste simdollars heb verdient, lijkt me dat die 1x moet voorkomen maar ik blijf 'm iedere keer krijgen.
Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

Mijn eerste grote bug ever:

Als mijn Sim naar een openbare kavel wilt, of gewoon buiten haar woonerf, zegt ze dat er iets in de weg staat of dat ze er niet heen kan lopen. ik heb al meerdere malen resetsim naam achternaam gedaan. Maar dat helpt dus niet. Ook heb ik geprobeerd om een kopie van mijn save te maken en kijken wat ze daar in zou doen, toen deed mijn sim het 1x goed en met de terug weg naar huis, deed ze weer precies het zelfde.

Iemand die nog ideetjes heeft? :wachten


EDIT: Als ik kleine stapjes doe, en daarna grote plekjes doet hij het wel.. maaar t hoort natuurlijk niet zo.. Iemand nog ideeën? :wachten
Laurél
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
155
Lid geworden op:
do 16 feb 2012, 17:17

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

als je testingcheatsenabled true tikt en dan druk je op shift en een plek in de buurt. klikt dan op teleporteer hier heen, dan sta je blijkbaar weer goed. dan kan je weer lange afstanden afleggen. Had ik ook effetjes maar heb het via deze manier opgelost xD
Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Re: De Sims 3 Showtime: vragen, problemen en bugs

@Laurel: Dit heb ik ook inderdaad even gedaan. Maar ik ben er achter gekomen dat het gewoon aan de thuiskavel ligt. Telkens als ik een klein stukje loop naar de straat is er dus niks aan de hand. Ga ik vanaf de buren naar de stad ook niks aan de hand, maarga ik rechtstreeks van mijn plek naar de stad.. Dikke problemen.

Teleporteren vind ik niet zo cool want dan mis ik het een en ander van starlight shores :P!


Als iemand nog een idee heeft wat ik kan doen: aub help xD ik wil gewoon spelen :wachten

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie