Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Zoals jullie weten zijn de SimsNieuws teamleden en de bezoekers altijd nieuwsgierig wat de leden vinden van een uitbreiding/spel.De Sims 3 Vooruit in de Tijd is alweer eventjes uit en nu is mijn vraag aan jullie: Wat vinden jullie van de allerlaatste uitbreiding?

Wat zijn de min en pluspunten>? Wat vinden jullie totaal geweldig en vinden jullie totaal niks?

(Ik stel deze vragen niet met een manbijthond stem :lol )

Orgaandonor

Gebruikersavatar
Ik vind het een heel groot pluspunt dat je kinderen kunt engineeren. Op die manier kunnen ook same-sex koppels kinderen krijgen, zonder dat de speler moeilijke dingen moet gaan verzinnen om dit te laten lukken. Ik vind het ook superleuk dat jij het nageslacht van je sims krijgt te zien en dat dit dus altijd kan veranderen.

Een nadeel vind ik dat het lastig is om de plumbots weer uit je huishouden te gooien. Ik heb twee van de drie laten verouderen en nu zijn ze onzichtbaar en kan ik ze ook niet meer aanklikken. Het was misschien leuker geweest wanneer plumbots net zoals huisdieren in een zijbalkje terecht zouden komen.

Groentehakker

Gebruikersavatar
Ik vind het een prachtige stad, maar het is stom dat je er geen leven in kunt opbouwen (je kunt buiten de twee nieuwe beroepen geen enkel ander beroep uitvoeren).
Ook vind ik de nieuwe kleren niet fantastisch en ben ik geen fan van de plumbots.
Ook kun je je huishouden niet splitsen, dus als je iemand van de toekomst in je huishouden plaatst, maar je wilt die daarna terug weg, dan kan dat enkel in de gewone wereld en zit er een toekomst-sim in Sunset Valley bijvoorbeeld.
Voor de rest vind ik het echt een leuke uitbreiding! :D De wereld is prachtig afgewerkt, en de nieuwe voorwerpen kun je ook in het gewone, hedendaagse leven gebruiken. Een 8/10!

Afluister specialist

Gebruikersavatar
Eventjes denken..

De pluspunten vind ik de plumbbots. Er was volgens mij al een robot die je kon bouwen voordat Vooruit in de Tijd uit was maar die vond ik niet zo leuk. De plumbbots vind ik leuk omdat, wanneer je Sim zich erin verdiept, je ze kan uitbreiden met chips e.d. En die werken prima. Het kost alleen heel wat tijd voor je Sim om er beter in te worden. Voor de speler geldt dan ook 'geduld'.

De nieuwe buurt is neutraal voor mij. Je kan de nieuwe toekomst buurt ook nog eens veranderen, en ook al lijkt Utopia mij fantastisch mooi (roze bomen!) dan nog zie ik mezelf daar niet zo gauw voor gaan. Het is een toekomst buurt. Je kan er een leven in opbouwen maar dan? Wat dan? Tussen al je nageslacht ook nog eens baby's baren? En je nageslacht zien veranderen elke keer? Zo bouw je een band met nageslacht op en met 1 simpele actie kunnen ze ook weer verdwijnen en veranderen. Nee, dat trekt mij niet aan.

Voor de rest vind ik dat er mooie spullen in zitten. Ben zelf niet zo van de kleding uit de toekomst. Maar de meubels e.d. kunnen er erg leuk uitzien. Voor de rest nog niet zo erg veel ontdekt. Het is een leuke toevoeging aan het spel. Maar niet echt een 'must have' omdat je anders iets groots mist, zoals seizoenen.

Gentherapeut

Gebruikersavatar
Ik vind het echt geweldig :)
Nooit gedacht dat ik het iets zou vinden, maar toch gekocht ter aanvulling op de collectie.
En nu heb ik al 3 plumbots, waarvan er 2 verliefd op elkaar zijn :wub
Ik leef me helemaal uit en zoek/pluis alles op/uit.
Het mooie aan de sims is dat je nu echt alle kanten uit kunt, Van Middeleeuwen tot Utopia :swing

Sorteer op