Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

7 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Wat vinden jullie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

Zoals jullie weten zijn de SimsNieuws teamleden en de bezoekers altijd nieuwsgierig wat de leden vinden van een uitbreiding/spel.De Sims 3 Vooruit in de Tijd is alweer eventjes uit en nu is mijn vraag aan jullie: Wat vinden jullie van de allerlaatste uitbreiding?

Wat zijn de min en pluspunten>? Wat vinden jullie totaal geweldig en vinden jullie totaal niks?

(Ik stel deze vragen niet met een manbijthond stem :lol )
Gebruikersavatar
thisisdeborah
Orgaandonor Orgaandonor
Berichten:
6
Lid geworden op:
ma 08 feb 2010, 18:51

Re: Wat vinden jullie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

Ik vind het een heel groot pluspunt dat je kinderen kunt engineeren. Op die manier kunnen ook same-sex koppels kinderen krijgen, zonder dat de speler moeilijke dingen moet gaan verzinnen om dit te laten lukken. Ik vind het ook superleuk dat jij het nageslacht van je sims krijgt te zien en dat dit dus altijd kan veranderen.

Een nadeel vind ik dat het lastig is om de plumbots weer uit je huishouden te gooien. Ik heb twee van de drie laten verouderen en nu zijn ze onzichtbaar en kan ik ze ook niet meer aanklikken. Het was misschien leuker geweest wanneer plumbots net zoals huisdieren in een zijbalkje terecht zouden komen.
Gebruikersavatar
Anatje123
Groentehakker Groentehakker
Berichten:
217
Lid geworden op:
ma 11 feb 2013, 17:46

Re: Wat vinden jullie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

Ik vind het een prachtige stad, maar het is stom dat je er geen leven in kunt opbouwen (je kunt buiten de twee nieuwe beroepen geen enkel ander beroep uitvoeren).
Ook vind ik de nieuwe kleren niet fantastisch en ben ik geen fan van de plumbots.
Ook kun je je huishouden niet splitsen, dus als je iemand van de toekomst in je huishouden plaatst, maar je wilt die daarna terug weg, dan kan dat enkel in de gewone wereld en zit er een toekomst-sim in Sunset Valley bijvoorbeeld.
Voor de rest vind ik het echt een leuke uitbreiding! :D De wereld is prachtig afgewerkt, en de nieuwe voorwerpen kun je ook in het gewone, hedendaagse leven gebruiken. Een 8/10!
Gebruikersavatar
Patricia
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1605
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:08

Re: Wat vinden jullie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

Eventjes denken..

De pluspunten vind ik de plumbbots. Er was volgens mij al een robot die je kon bouwen voordat Vooruit in de Tijd uit was maar die vond ik niet zo leuk. De plumbbots vind ik leuk omdat, wanneer je Sim zich erin verdiept, je ze kan uitbreiden met chips e.d. En die werken prima. Het kost alleen heel wat tijd voor je Sim om er beter in te worden. Voor de speler geldt dan ook 'geduld'.

De nieuwe buurt is neutraal voor mij. Je kan de nieuwe toekomst buurt ook nog eens veranderen, en ook al lijkt Utopia mij fantastisch mooi (roze bomen!) dan nog zie ik mezelf daar niet zo gauw voor gaan. Het is een toekomst buurt. Je kan er een leven in opbouwen maar dan? Wat dan? Tussen al je nageslacht ook nog eens baby's baren? En je nageslacht zien veranderen elke keer? Zo bouw je een band met nageslacht op en met 1 simpele actie kunnen ze ook weer verdwijnen en veranderen. Nee, dat trekt mij niet aan.

Voor de rest vind ik dat er mooie spullen in zitten. Ben zelf niet zo van de kleding uit de toekomst. Maar de meubels e.d. kunnen er erg leuk uitzien. Voor de rest nog niet zo erg veel ontdekt. Het is een leuke toevoeging aan het spel. Maar niet echt een 'must have' omdat je anders iets groots mist, zoals seizoenen.
Afbeelding
(Klik op de banner om naar mijn site te gaan :) )
Gebruikersavatar
Spiderlady
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1760
Lid geworden op:
zo 22 nov 2009, 00:00

Re: Wat vinden jullie van De Sims 3 Vooruit in de Tijd?

Ik vind het echt geweldig :)
Nooit gedacht dat ik het iets zou vinden, maar toch gekocht ter aanvulling op de collectie.
En nu heb ik al 3 plumbots, waarvan er 2 verliefd op elkaar zijn :wub
Ik leef me helemaal uit en zoek/pluis alles op/uit.
Het mooie aan de sims is dat je nu echt alle kanten uit kunt, Van Middeleeuwen tot Utopia :swing

Weergave- en sorteeropties