Pagina 1 van 1

Persbericht De Sims 4 'CREËER-EEN-SIM'

Geplaatst: do 15 mei 2014, 20:33
door AnsjJ2
GLOEDNIEUW ONDERDEEL 'CREËER-EEN-SIM' TE ZIEN IN NIEUWE TRAILERIn de herfst zal De Sims 4 de kern van de franchise revolutioneren; namelijk de Sims zelf. Doordat jij volledige controle over de geest, het lichaam en hart van deze nieuwe Sims hebt, kun je verhalen vertellen die uitgebreider, diepgaander en persoonlijker zijn dan ooit tevoren. Om kennis te maken met deze nieuwe generatie Sims hebben we De Sims 4 Creëer-een-Sim' officiële gameplaytrailer gelanceerd. Hierin kun je zien hoe we onze meest realistische Sims tot nu toe hebben gecreëerd.

Afbeelding

'Creëer-een-Sim' is opnieuw ontwikkeld, waardoor dit ons meest toegankelijke creatieve hulpmiddel tot nu toe is. Dit onderdeel is nu nog krachtiger, tastbaarder en intuïtiever. Je kunt voor de allereerste keer je Sims handmatig in model kneden. Je kunt je Sims direct aanraken, om hun uiterlijk zo te veranderen.

Afbeelding

De Sims 4 combineert revolutionaire Sims met krachtige nieuwe creatieve hulpmiddelen en een dynamische gameplay, die rijk aan emoties is. Hierdoor ontstaat er een levenssimulator waarin voor de eerste keer ooit jouw keuzes niet alleen één enkel moment, maar de totale levensloop van jouw Sims beïnvloeden.

De Sims 4 wordt momenteel ontwikkeld voor PC in The Sims Studio. De game is nog niet geclassificeerd door PEGI. Er zal meer informatie over De Sims 4 worden onthuld tijdens de persconferentie van EA tijdens de E3, op maandag 9 juni om 21:00 uur. Bekijk de één uur durende live-uitzending op Spike TV, online gestreamd via ea.com/e3, e3.spike.com en twitch.tv.