Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Persbericht De Sims 3 Jaargetijden

EA KONDIGT DE SIMS 3 JAARGETIJDEN AAN

Reserveer ons nieuwste uitbreidingspakket voor De Sims 3 en ontvang een speciale Limited Edition Update met een exclusieve IJslounge

SCHIPHOL-RIJK, 2 augustus 2012 – Haal je paraplu maar tevoorschijn en zet je schrap voor een stevige frisse wind, want het De Sims™ 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket komt er in het najaar aan! Het Maxis Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket voor PC/Mac wereldwijd uit zal komen in november 2012. De nieuwste titel van The Sims Studio zit boordevol leuke dingen voor ieder jaargetijde. Zo zijn er gloednieuwe activiteiten, seizoensfestivals en -feesten, dramatische weersomstandigheden en meer, zodat spelers de werelden van hun Sims aan kunnen passen met de wisseling van de jaargetijden. Behalve met het leven, kunnen spelers nu ook met het weer spelen.

“De Sims 3 Jaargetijden geeft spelers niet alleen de gelegenheid om interacties uit te voeren met het weer. Spelers kunnen nu ook echt in de stemming van ieder jaargetijde komen en uitgebreide verhalen vertellen met hun Sims,” aldus Ryan Vaughan, producent van De Sims. “Sinds de lancering van De Sims 3 is er door onze spelers het meest om een uitbreidingspakket met jaargetijden gevraagd. De wisseling van de seizoenen in deze game is enorm realistisch. De natuur wordt nagebootst op een manier die we nog niet eerder in De Sims hebben gezien.”

Spelers kunnen voor het eerst in de geschiedenis van De Sims voor PC/Mac hun Sims in de zee laten zwemmen. Ze kunnen voor het eerst dit eerder onbereikbare deel van de wereld verkennen terwijl ze verkoeling zoeken op een hete dag of een ijskoude plons willen nemen in de vrieskou. Sims kunnen hun vaardigheden ook op nieuwe manieren verbeteren, bijvoorbeeld door een doelpunt te scoren tijdens een potje voetbal, of waanzinnige sprongen maken in de half-pipe tijdens een snowboardsessie. Spelers kunnen door het jaar heen allerlei verschillende nieuwe activiteiten ondernemen en Sims van de duikplank laten springen, waanzinnig vuurwerk laten afsteken, een pompoenlantaarn laten maken of een knusse iglo laten bouwen.

Het wordt voor spelers echt genieten tijdens de verschillende jaargetijden, want er zijn allerlei unieke activiteiten en evenementen die Sims nog dichter bij elkaar brengen. Sims kunnen lekker knuffelen met hun liefje en tot koning of koningin van het lentebal worden gekroond, zich laten schminken tijdens een zomerfestival, naar appels happen bij een pompoenenveldje op het herfstfestival of in de winter naar de arena snellen voor een verhit sneeuwballengevecht. De Sims 3 Jaargetijden introduceert ook nieuwe gerechten, kleding en decoraties. Zo zijn er frietjes, verfdouches, maretakken, paraplu’s, sneeuwlaarzen en duikpakken voorhanden, waarmee Sims nog beter van de verschillende jaargetijden kunnen genieten.

In De Sims 3 Jaargetijden doen de veranderlijke weersomstandigheden de schoonheid en kracht van Moeder Natuur nog meer recht. In de lente bloeien de bloemen en kunnen er frisse regenbuien vallen, terwijl in de herfst de bladeren aan de bomen bruin kleuren en de winterse kou de wereld omtovert tot een winterwonderland. Sims zullen op hilarische wijze reageren op klimaatsveranderingen en de weersomstandigheden. Zo kunnen ze ongelijkmatig bruin kleuren met zebrastrepen tot gevolg, kou vatten of door de bliksem geraakt worden.

Spelers die het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket reserveren** zullen de Limited Edition ontvangen, met een exclusieve IJslounge als openbare kavel, een strakke club die in iedere wereld uit De Sims 3 kan worden geplaatst en beschikbaar is tijdens alle jaargetijden. Deze gloednieuwe gelegenheid bevat 12 gloednieuwe voorwerpen die volledig van ijs zijn gemaakt. Deze voorwerpen kunnen gebruikt worden om je eigen elegante ijswoning te creëren.

De Sims 3 Jaargetijden heeft een 12+ PEGI-classificatie en kan op dit moment al online en bij bepaalde winkels in Noord-Amerika gereserveerd worden.
Gesloten