Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Persbericht De Sims 3 Showtime

DEEL HET SUCCESVERHAAL VAN JE SIMS IN DE SIMS™ 3 SHOWTIME

SCHIPHOL-RIJK 6 december 2011 -Dit is jouw kans om een ster te worden en jouw succesverhaal te vertellen! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag aangekondigd dat het Uitbreidingspakket*** De Sims™ 3 Showtime voor PC/Mac op dit moment in ontwikkeling is en vanaf maart 2012 wereldwijd in de winkels zal liggen. In het nieuwste Uitbreidingspakket van The Sims Studio kunnen spelers hun Sims aansturen om de top te bereiken en de ervaringen van deze tocht delen met hun vrienden. Met behulp van nieuwe en innovatieve sociale onderdelen zoals individuele ingame nieuwsoverzichten en live updates, kunnen spelers elkaar op de hoogte houden als nooit tevoren.

“De Sims 3 Showtime is een grote sprong voorwaarts voor de gamereeks die De Sims heet,” aldus Scott Evans, Algemeen Manager van The Sims Studio. “We hebben voor de eerste keer sociale netwerkonderdelen toegevoegd, waarmee je je Sims naar de game van een bevriende speler kunt sturen, waar ze op kunnen treden voor de Sims van je vrienden en waar jullie allebei beloningen voor ontvangen. Deel alle belangrijke momenten op weg naar de top terwijl je speelt.”

Spelers kunnen in De Sims 3 Showtime verbonden blijven met hun vrienden en andere fans van De Sims, zonder dat ze daarvoor de game hoeven te verlaten. Er ligt een nieuwe wereld aan de voeten van de Sims, die hun dromen als zanger/zangeres, acrobaat, illusionist of DJ waar kunnen maken. Spelers kunnen met behulp van de gloednieuwe SimPort hun Sim naar de game van een bevriende speler sturen, waar de betreffende Sim op kan treden, shows kan boeken in de stad van de vriend of vriendin, op tournee kan gaan en beoordeeld kan worden. Tijdens het spelen verdienen spelers beloningen voor het bereiken van doelen en volbrengen van speciale uitdagingen. Tijdens het spelen kunnen spelers dit allemaal delen via de sociale berichten die op prikborden van andere spelers kunnen worden geplaatst. Spelers hebben de mogelijkheid om te berichten over het succes van hun Sims, speeltechnieken en wenslijstjes te delen, maar ze kunnen ook cadeaus versturen, naar nieuwe vrienden zoeken en herinneringen delen via de nieuwsoverzichten in de game en als e-cards.

Het is voor spelers die graag bouwen nu ook mogelijk om de podia van hun Sims aan te passen met behulp van decorstukken en speciale effecten waarmee er een uniek geheel gecreëerd kan worden, zoals een swingende concertzaal, een enorm stadion of een onafhankelijke club. De manier waarop het podium gebouwd is is van directe invloed op het optreden en de carrière van de Sim van de speler. Spelers die wel van een uitdaging houden kunnen beloningen verdienen tijdens het spelen en doelen bereiken, zoals het geven van een legendarische show in een exclusieve gelegenheid. Wie van experimenteren, eindeloos veel speelmogelijkheden en keuzes binnen de game houdt, kan zijn hart ophalen met de diverse situaties die zich voor kunnen doen. Hilariteit is gegarandeerd!

Je kunt De Sims 3 Showtime nu al reserveren****. Spelers die nu al reserveren zullen een automatische upgrade voor een speciale Limited Edition krijgen, met daarin het Ultieme Podium. Deze volledig aanpasbare gelegenheid kan in de wereld geplaatst worden en daar gebruikt worden als een extra podium voor de Sims. Hier kunnen de Sims optreden, compleet met rekwisieten uit de game, achtergronden, lichten en speciale effecten. Deze bonusgelegenheid is verkrijgbaar door te reserveren via Origin.
Gesloten