Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Persbericht: De Sims 3 Beestenbende

SCHIPHOL-RIJK, 3 juni 2011 - De trouwe makker van de mens wordt nu ook het beste maatje van je Sims. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat De Sims(tm) 3 Beestenbende de nieuwste titel wordt van de beroemde studio die De Sims 3 heeft ontwikkeld. Het zal een op zichzelf staande game worden voor het Xbox 360® videogame and entertainment systeem, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, de Nintendo 3DS(tm). De game zal als Uitbreidingspakket* uitkomen voor PC- en Mac-computersystemen. De Sims 3 Beestenbende laat spelers nu ook huisdieren creëren en besturen en met het leven spelen zoals nooit tevoren. Ontwerpers kunnen hun huisdier volledig aanpassen en op het baasje laten lijken, strebers kunnen zoveel mogelijk 'levenslange beloningen' proberen te verdienen, experimentele spelers kunnen een hoop chaos aanrichten in de levens van hun Sims en de verhalenverteller kan de mooiste momenten creëren en delen met vrienden.

"We wilden De Sims 3 Beestenbende als ervaring uniek maken voor de spelers op de verschillende computersystemen," aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio bij EA. "Spelers kunnen hun huisdieren besturen op hun favoriete systeem en het leven vanuit hun eigen perspectief beleven. Deze benadering is nieuw binnen de gamereeks."

Als een op zichzelf staande game voegt De Sims 3 Beestenbende voor Xbox 360 en PlayStation 3 veel nieuwe leuke elementen en geluk toe aan het leven van je Sims, omdat spelers katten en honden kunnen adopteren. Spelers kunnen hun huisdieren direct besturen en hun Sims helpen om alle mysteriën in de stad op te lossen; een uniek onderdeel dat goed aansluit met de traditionele gameplay op de consoles. Het is voor het eerst in de Sims geschiedenis op de Xbox 360 exclusief mogelijk om via Kinect(tm) de Sims en hun huisdieren te besturen door middel van stemcommando's, bijvoorbeeld door te zeggen dat hun Sim romantisch moet zijn of hun hond moet voeden.

De Sims 3 Beestenbende voor 3DS laat alle huisdieren in 3D uit. De game maakt gebruik van de ingebouwde stappenteller, die de echte bewegingen van de speler bijhoudt. Spelers kunnen door veel te lopen Karmapunten verdienen, waarmee ze een hoop chaos aan kunnen richten, of juist meer welvaart voor hun Sims kunnen kopen. Spelers kunnen met behulp van de Nintendo 3DS StreetPass huisdieren cadeau doen aan andere spelers met De Sims 3 Beestenbende in bezit, die op dat moment in de buurt zijn.

Het Uitbreidingspakket De Sims 3 Beestenbende is het nieuwste deel in de reeks Uitbreidingspakketten voor de populaire game De Sims 3 uit 2009.** Met dit Uitbreidingspakket voor PC/Mac kunnen spelers het leven van hun Sims nog leuker maken, door hen huisdieren te geven. Het is nu zelfs mogelijk om paarden te adopteren. Spelers kunnen de paarden ook gebruiken als vervoersmiddel, om van de ene naar de andere locatie te rijden. Het is ook mogelijk om paarden te verzorgen en te trainen met verschillende activiteiten, zoals het over obstakels heen springen. Ook kunnen spelers nieuwe gebieden in de stad verkennen, zoals het hondenpark, het kattenoerwoud
of zelfs een manege, waar ze met andere Sims kunnen kletsen of hun huisdieren eens lekker los kunnen laten gaan.

Of spelers nou het liefst huizen bouwen, verhalen vertellen of kattenkwaad uithalen; met De Sims 3 Beestenbende kan iedereen op zijn of haar eigen manier spelen. De Sims 3 Beestenbende voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS en Windows PC/Mac wordt ontwikkeld door The Sims Studio.
Gesloten