Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Persbericht: De Sims 3 Na Middernacht

De Sims gaan wilde nachten tegemoet in het nieuwe uitbreidingspakket van de populaire game De Sims 3

Spelers van De Sims 3 hebben binnenkort een goede reden om het lekker laat temaken! Het EA Play Label van Electronic Arts kondigde vandaag aan dat het uitbreidingspakket* De Sims 3 Na Middernacht op dit moment ontwikkeld wordt en in de herfst overal ter wereld in de winkels zal liggen. Het nieuwste uitbreidingspakket van De Sims 3, de meest verkochte PC-game van 2009**, heet De Sims 3 Na Middernacht. In dit uitbreidingspakket krijgen spelers toegang tot de meest exclusieve feesten. Ze kunnen gaan stappen in een levendige stad, waar ze op hippe feesten beroemdheden tegen kunnen komen, na werktijd met collega’s kunnen borrelen, het leventje van een rockster leiden samen met de band, lekker onderuit zakken in een decadent bubbelbad en ontdekken wat er allemaal te beleven valt als de lichten uitgaan en het donker begint te worden.

“Uit de community hebben we duidelijke signalen gekregen dat spelers behoefte hebben om hun Sims meer bloot te stellen aan interessante en onvoorspelbare sociale situaties,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio bij EA. “De Sims 3 Na Middernacht zit vol mogelijkheden waarmee de Sims buiten hun normale werkdagen om allerlei leuke nieuwe dingen mee kunnen maken. Zo kunnen je Sims beroemdheden proberen te versieren op het dak van een wolkenkrabber, het publiek helemaal plat spelen met de band of uitgroeien tot de beste barmannen en -vrouwen van de stad in een of andere hippe nieuwe tent.”

Spelers kunnen hun Sims onderdompelen in de bruisende stedelijke omgeving, waar ze uit kunnen groeien tot plaatselijke beroemdheden, bandleden, barmedewerkers, regisseurs en meer. Om toegelaten te worden tot de meest exclusieve clubs van de stad, moeten spelers het gedrag van hun Sims goed in de gaten houden. Als ze dat niet doen, kunnen ze wel eens problemen krijgen met bikkelharde uitsmijters, zodat ze andere manieren moeten vinden om op de gastenlijst te komen. Als je het als speler rustig aan wilt doen, kun je je Sims uit laten rusten in een exclusieve club of kroeg. Spelers die liever een stapje verder gaan en overal tegenop gewassen zijn, kunnen de geheimen van vampiers proberen te ontrafelen. Of je nu aan een nieuwe carrière begint, de stad op z’n kop wilt zetten of een feest wilt geven bovenop een flatgebouw; het is altijd aan de speler zelf om unieke verhalen te vertellen in De Sims 3. Wat gebeurt er na middernacht als Sims overal toegelaten worden?

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.
* In Noord-Amerika en Europa volgens gegevens van NPD, Chart-track Verenigd Koninkrijk, Gfk Frankrijk, Gfk Spanje, Gfk-MCC Duitsland en de interne benadering van EA.
Gesloten