Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Persbericht De Sims 3 Ambities

Met trots kondigen wij aan: De Sims 3 Ambities


Verbreed de horizon van je Sims met een aantal geweldige nieuwe carrièremogelijkheden. Met De Sims 3 Ambities, het tweede uitbreidingspakket voor de De Sims 3, bepaal jij zelf of je Sim dappere heldendaden verricht, of het leven van de buren zuur maakt. Laat je Sim als dappere brandweerheld optreden, de stad verbouwen als binnenhuisarchitect of een extreem leventje leiden als tatoeëerder.

Zal je Sim bakken geld verdienen als technisch uitvinder, of brood op de plank brengen door als gestoorde wetenschapper aan de slag te gaan? Kan je Sim als privédetective geheimen ontrafelen door vingerafdrukken te vinden of een verdachte door elkaar te rammelen om zo aan informatie te komen? Hun toekomst ligt volledig in jouw handen!

Kenmerken van de game

* Voor de allereerste keer kun jij zelf bepalen welke acties en interacties je Sim uitvoert, terwijl hij of zij aan het werk is.
* Verricht heldendaden of haal kattenkwaad uit als lid van de brandweer, privédetective, dokter, spokenjager en meer!
* Bepaal zelf hoe de carrière van je Sim verloopt; laat je Sims goed of slecht werk verrichten, creatief te werk gaan, als ondernemer de top bereiken of er de kantjes vanaf lopen als luiwammes.
* De keuzes die je Sim op het werk maakt, hebben vanaf nu effect op de stad en andere Sims. Verbouw de gebouwen in de stad als binnenhuisarchitect, of bepaal hoe je buren erbij lopen als stylist.
* Leef je uit met de totaal nieuwe vaardigheden en activiteiten! Probeer het uitvinden, beeldhouwen en tatoeëren onder de knie te krijgen en probeer geld te verdienen met de nieuwe vaardigheden die je op hebt gedaan.

Meer mogelijkheden dan ooit tevoren

“Spelers hebben nog nooit uit zoveel carrièremogelijkheden kunnen kiezen. Dit is de eerste keer dat we spelers de gelegenheid geven om hun Sims aan het werk te zien en hun acties te beïnvloeden terwijl ze aan het werk zijn,” zegt Scott Evans, Overkoepelend Manager van The Sims Studio van EA. “Met De Sims 3 Ambities wordt een nieuwe weg ingeslagen. De acties die spelers kiezen hebben ogenblikkelijk effect op de levens, gemeenschap en buren van je Sims. De manier waarop de game gespeeld wordt, zal hierdoor sterk beïnvloed worden.”

Spelers kunnen nu uit veel verschillende leuke veelzijdige banen kiezen. In De Sims 3 Ambities kunnen spelers hun Sims als spokenjager laten jagen op enge geesten, briljante en misschien zelfs levensgevaarlijke technische snufjes laten uitvinden als uitvinder, prachtige meesterwerken vormgeven als beeldhouwer en als privédetective de grootste mysteriën en talloze zaken oplossen door naar verschillende aanwijzingen te zoeken. Bovendien kunnen spelers de stad verbouwen door hun Sim binnenhuisarchitect te laten worden. Op die manier kunnen ze de buurt vormgeven door middel van de mogelijkheden binnen de modi Bouwen en Kopen.

Door de stylistencarrière en een nieuw tatoeagesysteem kunnen spelers de Sims uit de buurt een nieuw hip uiterlijk geven… maar het kan natuurlijk ook totaal mislukken! Spelers hebben voor de allereerste keer zelf in de hand hoe de carrières van hun Sims verlopen. Ze kunnen zelf bepalen om het goede of het slechte pad in te slaan, creatief of technisch werk te verrichten, zo snel mogelijk de top te bereiken of het juist rustig aan te doen. Of de toekomst van een Sim succesvol of één grote catastrofe zal zijn, ligt volledig in de handen van de speler.

De Sims 3 Ambities op iPhone en iPod touch

De Sims 3 Ambities zal via EA Mobile vanaf eind 2010 ook voor speciale telefoons, de iPhone en iPod touch beschikbaar zijn. Deze versies zullen aangepaste mobiele spelelementen bevatten, die tijdens de komende maanden aangekondigd zullen worden. Om deze onderdelen te kunnen spelen, heb je de basisgame niet nodig.

Bron: EA Nederland
Gesloten