Pagina 1 van 1

sims 3 instaleren

Geplaatst: zo 06 dec 2015, 20:05
door Angela89
ik heb onlangs de sims 3 opnieuw geinstalleerd na hem een tijd lang niet meer gespeeld te hebben.
Zolang ik alleen het basisspel geinstalleerd heb doet hij het gewoon maar zodra ik een uitbreiding installeer krijg ik telkens een foutmeldig. hier staat dan dat ik moet kijken in het logboek.
heeft iemand een idee hoe dit kan en hoe ik het kan oplossen?

bvd angela

Re: sims 3 instaleren

Geplaatst: zo 06 dec 2015, 21:12
door Rudy
Het eerste waar ik zo aan denk is dat je Sims 3 waarschijnlijk niet eerst helemaal hebt ge├╝pdated naar de laatste versie. Zou dat kunnen? Kan soms namelijk wel iets uithalen bij het installeren van uitbreidingen. Mocht dat niet helpen, zou je dan even een screenshot van de foutmelding kunnen maken? Dan kan misschien helpen.

Re: sims 3 instaleren

Geplaatst: di 08 dec 2015, 20:49
door Angela89
het spel heeft alle updates gehad maar zodra ik hem wil opstarten krijg k voor het startscherm de melding: er is een fout opgetreden tijdens het opstarten. Bekijk het logboek voor meer details. Ik kan ook niet op play duwen.

Re: sims 3 instaleren

Geplaatst: wo 09 dec 2015, 21:11
door Rudy
En gebeurt dat ook als je de map De Sims 3 in Documenten\Electronic Arts even verplaatst naar een andere plek tijdens het starten? Soms willen cache bestanden nog wel eens zo'n fouten geven. Ik zie zo gauw anders ook niet waarom het met uitbreidingen ineens niet werkt. Eventueel kun je alles nog volledig met Revo uninstaller proberen te verwijderen, maar ik gok dat dat niet veel zal uithalen.