Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

5 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
Shelly1991
Kruidenverdeler Kruidenverdeler
Berichten:
44
Lid geworden op:
do 01 dec 2011, 13:29

Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Hallo iedereen

Ik wou jullie graag eens je mening vragen over een 'dilemma' waar ik momenteel met zit.
Zouden jullie met je simpoints (gratis) een wereld kopen of de beste voorwerpen van die wereld? (Zo denk ik bijvoorbeeld aan de sauna en massagetafel uit Sunlit Tides).
Ik heb bijvoorbeeld wel al de wereld Mayfield Springs geïnstalleerd dus vraag ik me af of ik hier niet betere werelden kan vinden.

Pakketten die ik heb geïnstalleerd zijn: De Sims 3, Wereldavonturen, Ambities, Na Middernacht, Levensweg, Beestenbende, Showtime, Jaargetijden, Studententijd & Exotisch Eiland.
Geen Vooruit in de Tijd en Bovennatuurlijke en ook geen accessoirepakketten.

Graag hoor ik jullie mening hierover! :D

Thanks!

-x-
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Ik zou gewoon sparen voor de hele wereld. Je kan lang niet alle dingen van die wereld zélf apart kopen, dus dat heeft eigenlijk gewoon weinig zin - vooral als je in de toekomst de wereld zelf ook wilt, want die gaat er dan niet goedkoper op geworden zijn. Van veel sets kan je alle voorwerpen apart kopen, en de rest van de set kan je dan voor een lagere prijs erbij kopen met dat vercompleet je set dinges. (De site staat bij mij in het Engels ingesteld dus ik weet de Nederlandse naam van de meeste dingen niet) Maar bij werelden en vooral de nieuwere premiumsets is dit niet het geval, dus dan koop je best de hele set of wereld in een keer.
Gebruikersavatar
Shelly1991
Kruidenverdeler Kruidenverdeler
Berichten:
44
Lid geworden op:
do 01 dec 2011, 13:29

Re: Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Hmm alvast bedankt voor de reacties! Weet nog steeds niet wat te doen, straks komt er een daily deal op het Lucky Simoleon Casino. Dit vind ik al super aanlokkelijk! Misschien moet ik niet meteen één wereld of de voorwerpen van die bepaalde wereld kopen en wachten op de daily deals... Pff wat een twijfelaar ben ik! Ik ben niets voor niets een weegschaal zeker?

Weergave- en sorteeropties