Pagina 1 van 1

Hulp bij posepacks en foto's?

Geplaatst: do 14 aug 2014, 15:09
door Femke_x
Hee,
Oké,ik voel me nu best dom,haha. :$ Ik vind het dus geweldig om sims te creëren en te uploaden naar de uitwisseling,maar je ziet dus vaak van die hele mooie posepacks en andere foto's dan de standaardfoto's,nu vraag ik me eigenlijk echt af hoe je die posepacks installeert enzo,want daar snap ik echt niks van. Volgens mij heb ik steeds foute packs en sites...dus als iemand een goede site heeft voor packs,wil je die dan even geven met een goede uitleg hoe je de packs juist gebruikt?

Nu mijn tweede probleem,ik weet dus ook totaal niet hoe je dan die standaardfoto's verandert naar de foto's naar je eigen foto's verandert. Iemand die het even uitlegt?

Re: Hulp bij posepacks en foto's?

Geplaatst: vr 15 aug 2014, 08:49
door Merlijntje
Er is geen reden om je dom te voelen joh! Hier is een site met uitleg hoe je de afbeelding bij de uitwisseling kan veranderen: http://www.simsexpressie.nl/handleiding ... anger.html

Heb je de poseplayer al geïnstalleerd?

Re: Hulp bij posepacks en foto's?

Geplaatst: vr 15 aug 2014, 09:03
door gitte2001
hier staat hoe je de poseplayer en poses installeerd:

http://smoesiesim.weebly.com/packages-installeren.html

en hier kan je de poseplayer downloaden, op modthesims kun je ook veel poses downloaden, dan weet je dat zodat je niet hoeft te googlelen en op onbetrouwbare sites terechtkomt.

http://www.modthesims.info/download.php?t=438706

voor als je dat nog niet hebt gedaan. de poseplayer staat dan bij decoratie, ergens neerzetten en dan moet je erop klikken en dan 'select pose from list' ofzo. Als de pose daar niet tussen staat, moet je op 'pose by name' klikken en dan moet je de code typen die altijd bij de afbeelding van de pose staat waar je het hebt gedownload.

als het niet lukt, vraag maar hulp aan mij (A)