Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

3 berichten • Pagina 1 van 1

Femke_x
Orgaandonor Orgaandonor
Berichten:
1
Lid geworden op:
do 14 aug 2014, 14:32

Hulp bij posepacks en foto's?

Hee,
Oké,ik voel me nu best dom,haha. :$ Ik vind het dus geweldig om sims te creëren en te uploaden naar de uitwisseling,maar je ziet dus vaak van die hele mooie posepacks en andere foto's dan de standaardfoto's,nu vraag ik me eigenlijk echt af hoe je die posepacks installeert enzo,want daar snap ik echt niks van. Volgens mij heb ik steeds foute packs en sites...dus als iemand een goede site heeft voor packs,wil je die dan even geven met een goede uitleg hoe je de packs juist gebruikt?

Nu mijn tweede probleem,ik weet dus ook totaal niet hoe je dan die standaardfoto's verandert naar de foto's naar je eigen foto's verandert. Iemand die het even uitlegt?
gitte2001
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2641
Lid geworden op:
ma 18 feb 2013, 16:05

Re: Hulp bij posepacks en foto's?

hier staat hoe je de poseplayer en poses installeerd:

http://smoesiesim.weebly.com/packages-installeren.html

en hier kan je de poseplayer downloaden, op modthesims kun je ook veel poses downloaden, dan weet je dat zodat je niet hoeft te googlelen en op onbetrouwbare sites terechtkomt.

http://www.modthesims.info/download.php?t=438706

voor als je dat nog niet hebt gedaan. de poseplayer staat dan bij decoratie, ergens neerzetten en dan moet je erop klikken en dan 'select pose from list' ofzo. Als de pose daar niet tussen staat, moet je op 'pose by name' klikken en dan moet je de code typen die altijd bij de afbeelding van de pose staat waar je het hebt gedownload.

als het niet lukt, vraag maar hulp aan mij (A)

Weergave- en sorteeropties