Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

SN Tutorial: De Sims 2 Downloads installeren

Het is alweer een tijdje geleden dat we actief met De Sims 2 bezig waren, tijdens de Sims 3 is het natuurlijk een stuk minder geworden, maar nog zijn er nog steeds een aantal Sims fans die de Sims 2 spelen. Voor hun is deze speciale tutorial, een tutorial hoe je downloads moet installeren.

Afbeelding

Allereerst heb je een programma nodig waar je ZIP en RAR bestanden kan openen. Dit kun je met het programma, winzip en winrar doen.Voordat je nog kan gaan downloaden of beter gezegd: Je downloads kunt gaan plaatsen. Moet je een map aanmaken in de volgende locatie: Mijn Documenten/EA/Games/The Sims 2/
Vanuit deze locatie kan je een map aanmaken, dat kan via je rechtermuis knop en klik dan op: Nieuwe map aanmaken. Noem deze 'Downloads'


Afbeelding

Afbeelding


Vervolgens kan je bestanden van het internet afdownloaden. En dan moet je het volgende doen: Dubbel klikken op het ingepakte rar (of zip) bestand, en dan opent Winrar of Winzip zich vanzelf. Als de download een .package bestandsnaam heeft dan moet deze in: Mijn Documenten/EA games/The Sims 2/Downloads/ . Skins en objecten en overige downloads kunnen in deze map.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Voor objecten kan je een apparte map aanmaken om alles netjes te sorteren. Voor skins kan dit niet, dan werken ze niet meer. Vergeet nooit om te kijken of er een Mesh is voor je download, anders doet deze het nog niet. De mesh installeer je precies op dezelfde manier als je download.