Pagina 1 van 1

fruit en groenten

Geplaatst: zo 28 jun 2015, 15:20
door Knight of cydonia
Hallo!

Ik vroeg me af, hoe groeien de planten met fruit, groenten en bloemen op kavels/in buurten waar je zelf niet woont. Ik wil namelijk graag alle fruit en groenten hebben, maar vele planten zijn nog maar heel klein (en ik speel best wel heel lang met de familie).
Moet ik deze kavels vaker bezoeken of ???

Re: fruit en groenten

Geplaatst: zo 28 jun 2015, 15:42
door Rudy
Ik weet niet helemaal zeker hoe planten zich gedragen als je er niet bent (volgens mij staan ze dan 'stil', maar dat weet ik niet zeker), maar in de buurt waar je op dat moment bent hebben wilde planten in ieder geval een hele korte bloeicyclus. Als je even een paar in-game uren wacht op een bepaalde kavel, geven planten al zaden. Voor zover ik weet duurt het volwassen worden van een wilde plant op die manier ook niet heel lang. (Minder dan een dag geloof ik.) Je zou gewoon eens moeten proberen een tijd lang in de buurt te blijven waar je je planten wilt oogsten en dan zou het niet heel lang moeten duren. :)

Re: fruit en groenten

Geplaatst: zo 28 jun 2015, 15:56
door Knight of cydonia
Oke! Dankjewel!
Dan ga ik dat zo wel even proberen!

Re: fruit en groenten

Geplaatst: do 09 jul 2015, 11:47
door Knight of cydonia
Ik heb soms dagen gestaan bij de citroenboom en bosbessenstruik in dat ene park (weet even niet meer hoe die heet haha), maar er kwam maar geen fruit aan.
Misschien een bug of zo? Dus ik heb ze maar gecheat :p