Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

7 berichten • Pagina 1 van 1

Tijger
Mest analist Mest analist
Berichten:
649
Lid geworden op:
zo 31 aug 2014, 16:19

geruchten eerste uitbreiding sims 4

Hallo ik heb op google een tekst gevonden over de eerste uitbreiding van,
De sims 4 veel is het niet haha

EA polst spelers over De Sims 4-uitbreidingen

door Toke Beerens
Electronic Arts heeft een groot aantal gamers een enquête gestuurd over De Sims 4 waarin hun mening wordt gevraagd over ideeën die de studio heeft voor toekomstige uitbreidingen. Uit de vragen kan worden opgemaakt dat de carrières van de sims een stuk actiever worden.
Momenteel heb je weinig invloed op de carrières van je sims. Ze vertrekken op gezette tijden naar kantoor en vervolgens is het wachten tot ze weer thuiskomen. Het enige wat je wel kunt doen is aangegeven hoe hard ze werken en thuis ervoor zorgen dat ze voldoende leren en oefenen om sneller promotie te maken.
De enquête heeft zes scenario's voor van mogelijke uitbreidingen en bijna elk plan heeft een actievere loopbaan als onderdeel. Zo is er zelf een scenario dat ’active careers’ heet, waarbij de sims de rol aan kunnen nemen van onder andere dokter, wetenschapper en rechercheur. Ze kunnen zelfs huidshoudster worden of gewoon burgmeester van een stad die je naar smaak kunt aanpassen.
Het opzetten van een eigen bedrijf is iets wat we nog kennen van De Sims 2: Gaan het Maken, maar wat nooit de overstap heeft gemaakt naar De Sims 3. De ideeën voor ’business owner’ en ook ’health and wellness’ hebben het nadrukkelijk over het opzetten van een bedrijf in De Sims 4, zoals een kledingboetiek, bakkerij of een eigen spa.
Of en wanneer deze uitbreidingen verschijnen, is nog sterk de vraag. Volgens geruchten staat de eerste uitbreiding gepland voor maart 2015.
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties