Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

EA Persbericht: SimCity Steden van Toekomst

Afbeelding

UITBREIDINGSPAKKET SIMCITY STEDEN VAN DE TOEKOMST UIT OP 14 NOVEMBER

Speculatieve technologieën, nieuwe specialisaties en reusachtige Megatorens verplaatsen de steden van spelers naar de toekomst

SCHIPHOL-RIJK, Nederland – 19 september 2013 – Breng de steden van vandaag de dag naar de wereld van morgen. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt vandaag aan dat het uitbreidingspakket SimCity™ Steden van de Toekomst* momenteel wordt ontwikkeld voor Mac en pc en wordt uitgebracht op 14 november. SimCity Steden van de Toekomst heeft als basis de ultieme stedenbouwsimulatie die wereldwijd door meer dan 2 miljoen mensen wordt gespeeld. Spelers krijgen nu de mogelijkheid om hun steden 50 jaar de toekomst in te brengen en te transformeren. Met nieuwe technologieën en experimentele technieken voor stadsplanning bepalen burgemeesters het lot van hun steden: floreren ze als utopie door schone energie te gebruiken, of als dystopie waarin alles draait om winstbejag?

“Zal de wereld van morgen een ideale, groene wereld zijn, of een industriële maatschappij die geregeerd wordt door massaconsumptie?”, zegt Patrick Buechner, algemeen manager bij Maxis Emeryville. “Met SimCity Steden van de Toekomst kunnen spelers de toekomst bouwen die zij voor ogen hebben. Vervoer je Sims met magneetzweeftreinen, voorzie je steden van energie met fusiereactoren of golfmachines, bouw een leger van robots om je Sims te dienen en bouw enorme Megatorens waar moderne wolkenkrabbers bij in het niet vallen. We geven je geloofwaardige technologieën om je steden mee te nemen naar 50 jaar in de toekomst. Wat ga jij maken?”

SimCity Steden van de Toekomst biedt je een gloednieuwe manier om te dromen over jouw stad van de toekomst. Nieuwe regio's, nieuwe futuristische technologie, nieuwe stadsspecialisaties en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen. Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie onder toezicht van de Academie, of laat je de enorme corporatie OmegaCo vervuilen en natuurlijke grondstoffen uitputten om consumptiedrang te blijven voeden? Voor het eerst in de geschiedenis van de spelreeks kunnen steden de lucht in gebouwd worden met gigantische Megatorens die hoog uittorenen boven de rest van de stad. Onderwijs en onderzoek helpen bij het ontdekken van nieuwe technologieën waarmee je steden minder vervuilen, minder afhankelijk zijn van natuurlijke grondstoffen, dagelijks onderhouden worden door robots en worden voortgedreven door groene energie. Naarmate de bevolking toeneemt, wonen, werken en spelen de Sims steeds dichter op elkaar. Als je hebt besloten of je wilt dat je Sims samenleven in harmonie of als uitgebuite arbeiders, kun je chaos laten uitbreken door een splinternieuwe ramp te ontketenen die exclusief is voor dit uitbreidingspakket.

Het basisspel SimCity is nu verkrijgbaar voor Mac en pc en ontwikkeld door Maxis. SimCity is cross-platform te spelen dus iedereen speelt samen op dezelfde servers. Spelers kunnen beide versies spelen met dezelfde Origin-account en daardoor verdergaan met hun steden, prestaties en voortgang in het klassement op Mac en pc. Sinds de lancering in maart heeft SimCity zeven belangrijke game-updates gehad die verbeteringen hebben toegepast op de basissimulatie en gamecontent en features hebben toegevoegd zonder bijkomende kosten.

SimCity Cities of Tomorrow wordt uitgebracht voor Mac en pc en heeft nog geen PEGI-beoordeling. Reserveren is binnenkort mogelijk op http://www.SimCity.com.

Voor het nieuwste beeldmateriaal ga je naar: http://www.info.ea.com.

*Basisspel SimCity vereist om te spelen.

Over Maxis

Maxis werd opgericht in 1987 en is nu een label van Electronic Arts, met studio’s in Emeryville, Redwood Shores en Salt Lake City. Het bedrijf heeft een aantal van de meest populaire spelreeksen ter wereld bedacht, zoals SimCity, Spore™ en The Sims™, wat een van de bestverkochte reeksen in de gamegeschiedenis is. Maxis-games staan garant voor diepgaande simulatie met veel ruimte voor de creativiteit van de speler en unieke, genrebepalende gameplay.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldleider op het gebied van digitale interactieve entertainment. Het bedrijf levert games, content en online diensten voor op internet aangesloten spelconsoles, persoonlijke computers, mobiele telefoons en tablets. EA heeft meer dan 300 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het fiscale jaar 2013 heeft EA een GAAP-nettowinst van $3,8 miljard behaald. Vanuit het hoofdkwartier in Redwood, Californië is EA bekend geworden vanwege een brede portefeuille aan veelgeprezen kaskrakers van hoge kwaliteit, zoals The Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield™ en Mass Effect™. Meer informatie over EA is beschikbaar op http://www.ea.com/news.

SimCity, Spore, The Sims, Need for Speed, Mass Effect en Battlefield zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. en zijn dochterondernemingen. John Madden, NFL en FIFA zijn eigendom van de betreffende eigenaren en worden met toestemming gebruikt.