Pagina 1 van 1

Limited en de collector's

Geplaatst: za 13 okt 2012, 00:36
door simsfan1988
Hallo allemaal, (A)


Ik heb een vraagje wat is het verschil tussen de limited en collector's editie van de simscity 5? en welke extra's zitten er in deze pakketen?

Ik heb namelijk niet zo veel informatie kunnen vinden op internet over de verschillen!alvast bedankt!


Gr,

Simsfan1988 :laugh


P.s ik kon namelijk niks vinden waar ik mijn vraag kon plaatsen :-?

Re: Limited en de collector's

Geplaatst: za 13 okt 2012, 10:32
door Snateraar
Er zijn twee versies: de Limited- en de Digital Deluxe editie.
De Limited editie(€59,90) schreef: Bestel de game nu en krijg de Bonus SimCity™ Heroes and Villains-set!

Nieuwe personages - Protector of SimCity MaxisMan vs. de Evil Dr. Vu en zijn handlangers.

Misdaadgolf — de Evil Dr. Vu is ontsnapt en zet je stad op stelten. De reguliere politie heeft zijn handen vol aan deze superschurk. De Evil Dr. Vu zoekt Sims die hem als handlanger willen helpen met zijn schimmige plannetjes.

Superhelden – Zet het hoofdkwartier van MaxisMan in je stad om de misdaad te bestrijden en de veiligheid van je Sims te garanderen. Breid de basis uit met de Turbomachinegarage en het Reticulator-landingsplatform.

Gevaarlijke grotten – Plaats Dr. Vu’s Grot in je stad en veroorzaak een misdaadgolf. Zodra de Evil Dr. Vu meer misdaden pleegt, kun je zijn grot uitbreiden met een speciaal laboratorium en een garage voor zijn Duivelse VuMobiel.
Digital Deluxe editie(€79,99) schreef: Tover het centrum van je stad om in een Europese stad! Bouw wereldberoemde trekpleisters zoals de Eiffeltoren, de Brandenburger Tor of de Big Ben en zorg dat de toeristen binnenstromen. Ontvang uitdagende missies, voltooi unieke prestaties en maak veel winst terwijl de Sims de trekpleisters overspoelen. Kijk toe hoe bedrijven, huizen en voertuigen rond je internationale trekpleisters de sfeer, stijl en architectuur van de originele landen beginnen over te nemen.

Prachtige trekpleisters - steek met kop en schouders boven je omgeving uit met exclusieve trekpleisters die je stad een frisse, nieuwe uitstraling geven. De Sims komen op je stad af om de prachtige wereldwonderen te aanschouwen.

Internationale sfeer - kijk toe hoe straten, huizen, bedrijven en voertuigen in de buurt van de trekpleisters de sfeer van de originele landen overnemen.

Extra vrije kavels - Laat je Sims in stijl verhuizen met nieuwe vervoerkavels. Dubbeldekkers uit Londen, een hogesnelheidstrein uit Duitsland en politie en brandweer uit Parijs.

Bij de Limited krijg je dus een extra set, en bij de digital deluxe krijg je gebouwen uit Frankrijk, Engeland en Duitsland. En meer natuurlijk :)


Is allemaal hier te vinden.

Re: Limited en de collector's

Geplaatst: za 13 okt 2012, 17:30
door simsfan1988
thnx voor de snelle reactie, maar bij bol.com en bij mycom verkopen de collectors editie vandaar de verwarring! ik heb de limited editie en deluxe had ik al gevonden, maar wat voor spullen zitten er dan in de collectors editie die bol en mycom verkopen ?Hier mag een :slotje want ik heb al het antwoord gevonden! Ik heb de simcity collector's editie besteld :D