Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

7 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Het Woohoo Wonder

Origineel door: ApplesRyummy: http://www.modthesims.info/showthread.p ... o=lastpost


Ik heb de legacy iets her geschreven zodat het meer te begrijpen is.


Waarschuwing: Open for business en universiteit nodig


Het 'Woohoo' WonderCAS:

Maak een vrouw in CAS, hoe ze er uit ziet mag je totaal zelf weten! Maar zorg er voor dat ze de romantiek wens heeft. Maak ook zeven mannen, ze mogen er uit zien hoe jij wilt maar zorg er voor dat hun ook de romantiek wens hebben.
En zorg er voor dat ze allemaal tot haar aangetrokken zijn. Verhuis je familie naar een groot leeg stuk land en geef ze zo veel geld als je wilt.

Bouw je huis:

- Kelder:
Maak een kelder die zichzelf uistrekt over de helft van de woning. (Als je niet weet hoe je een kelder moet bouwen in De Sims 2: http://www.youtube.com/watch?v=zErZlqnLnPw .
Decoreer de kelder als een grote babykamer, wees er zeker van dat er maar één deur is naar de kelder of in de kelder (Dat je dus een aparte deur opening hebt als je van de trap af komt naar de kelder toe, of gewoon een aparte kamer maakt)
Je mag aparte kamers maken voor ieder kind, of maak een grote kamer en daar alle leeftijds groepen apart in of geen enkele kamers en dump je alles bij elkaar.
Je moet er wel voor zorgen dat er dus genoeg kinderen in de kelder kunnen wonen, en gelukkig kunnen zijn in de kelder. Maak een servo en die dient als Nanny.

- Verder in de kelder:
woonkamer
keuken
eetkamer
speel kamer
huiswerk kamer
een paar badkamers.
Kamer voor de Servo.


(Vergeet niet: Je kan jezelf zo veel geld geven als je wilt)

- Eerste verdieping (begaande grond)

Maak vier zeer grote kamers, deze zullen alle ruimte nemen op van de vloer. ( Behalve de voor deur, gangen en trappen). Maak in elke kamer een keuken, een badkamer, een dubbel bed, een computer bureau, stoel en computer. En een werkbank om Servo's mee te maken (Servo's gaan je helpen met de opvoeding)

- Tweede verdieping:

Maak ook vier kamer, dezelfde als op de eerste verdieping. Kies een kamer en maak deze de kamer van het meisje. Maak haar kamer groter. En neem een kleine kamer voor alle heren toiletten.

Spel spelen:


DE ENIGE CHEAT DIE IS TOEGESTAAN IS VOOR GELD. Geen twins code of een tiener zwangerschap. Zorg er voor dat de vrouw haar kinderen nooit bezoekt. En zorg er voor dat de mannen nooit met elkaar praten. Ieder mens gaat in zijn eigen kamer en de deuren op slot, zodat alleen de Nanny-Servo de kamers in en uit kan.
Beslis zelf naar wie de vrouw af en toe heen sneakt om er voor te zorgen dat ze zwanger raakt. Hiervoor moet je een hoge relatie hebben met één van de mannen. Dan kan je 'woohoo' doen met één van hun. Zodra ze zwanger is en moet bevallen. Zorg er dan voor dat ze niet gaat bevallen in één van de kamers van de mannen. Als je kind er eenmaal is, moet je iemand maken om er voor te zorgen. Een servo dus.
Voer de cheat: (CTRL+SHIFT+C) 'boolprop testingcheatsenabled true'. Klik op je meisjes sim, terwijl je shift houd ingedrukt, en klik op 'spawn'vervolgens 'nieuwe servo'. Als je servo verschijnt, geef het een naam, een geslacht en verplaats het naar de kelder om te zorgen voor uw baby. Verwijder de kelder deur zodat je vrouw er niet heen kan gaan. Ga door met de rotatie tot je een baby hebt van iedere man. Je kan door gaan tot je vrouw een bejaarde is. Je mag zo veel servo;s nemen als je wilt. Neem nu het oudste meisje en wacht tot ze tiener is. Nu heb je een erf genaam, zet haar boven met haar moeder.
Je kan natuurlijk niet haar woohoo met haar half broers. EW. Dus, zodra eventuele kinderen zijn tieners, verhuizen ze! Laat ze naar de universiteit. Nu moet je tiener de wijde wereld in om zeven jongens te vinden.Die uit eindelijk in trekken bij je en de cyclus gaat verder!
Zodra de acht oorspronkelijke oprichters bejaard zijn, verhuiz ze naar een huisje op de andere helft van uw kavel. Of gewoon verhuizen mag ook. De uitdaging eindigt wanneer uw erfgenaam niemand kan vinden om Woohoo mee te dpem, of u niet beschikt over een erfgenaam.Punten:
1 voor elke 1ste generatie kind

2 voor elke 2e generatie kind
3 voor elke 3de generatie kind en zo op tot je niet meer kan.
Gebruikersavatar
Simsfreak
Gekke geleerde Gekke geleerde
Berichten:
10304
Lid geworden op:
di 26 okt 2010, 17:18

Re: Het Woohoo Wonder

Dat lijkt me best ingewikkeld.. Maarjaa, wel een echte uitdaging :p
Welcome to the inner workings of my mind, so dark and foul I can't disguise. Nights like this I become afraid of the darkness in my heart.
Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

Re: Het Woohoo Wonder

Sims 2 of 3 maakt niet uit, lijkt mij wel dat het kan ! Moet je wel eerst met ambities die robot voor elkaar zien te ritselen. Als die tenminste je kinderen kan verzorgen etc???

En een uitdaging hoeft niet altijd makkelijk te zijn :D!

Veel plezier!!

Weergave- en sorteeropties